Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Ex-candidások tapasztalatai fórum

Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)

19506. keszani (válaszként erre: 19502. - Kiscsijke)
2012. jan. 2. 21:08
első nap 3x5, másnap 3x10, hamradnaptol kezdve 3x 15. és igen, ha felfuvodsz veszel be és mindig folyadékkal, mert ha ittad már akkor nemtudom,h Te hogy vagy vele, de sztem borzaszto ize van (habár a Didához képest annyira nemis). de ha ezt rendszeresen szeded nem kéne felfuvodnod. ha pedig felfuvodsz akkor amitol felfuvodsz nem kéne enned.
19505. keszani (válaszként erre: 19499. - Kiscsijke)
2012. jan. 2. 21:06
konkrétan, cikoriát igen
19504. keszani (válaszként erre: 19498. - 9837f4911c)
2012. jan. 2. 21:06

bocsi, de ne várd el Tőlem,h mindekinek tudjam az egész korlapját. mert sajnálom, ez nem fog menni, és az sem,h visszakeresek. bocsi, de mikor én ideülök akkor pillanatakora jövök fel és nincs időm még visszakeresni.

most jösz azzal,h másnak se, perse, de nem is tolom le a másikat ha vmire nem emlékszik. sajnos nem csak 3an vagyunk/voltunk a forumon.

puhatolozhatsz a diétárol de csak azt tudom mondani, ami van.

és Te is félreértetted amit irtam, mivel ahogy már emlitettem ha akarod ha nem, a 3 honappal ezelőtti eredményed is fogod tudni és a MOSTANIT is. és tudod miért jo? mert fogod tudni,h amit eddig csináltál jo volt-e v sem.

nagyon sajnálom,h nem csak ezzel kell foglalkoznod

19503. keszani (válaszként erre: 19497. - Kiscsijke)
2012. jan. 2. 21:01

sajnos ingyen nem uszod meg. v sinálnak egy kamu vérvételt (nekem 1x előfordult, beadta a doki,h arra vette le, aztán mikor mentem az eredményért mondom mondják meg a pontos értékeket, erre,h az niiincs rajta, de meg nem nézhettem)

ha tényleges eredményt akarsz, akkor azért fizetni kell

19502. Kiscsijke
2012. jan. 2. 21:00

Sokat olvasom, hogy ha valaki felfújódik akkor bevesz 5-10 csepp grépfruit cseppet és rendbe jön minden.

Ezt azon kívül, hogy ugye napi 3x10 cseppet iszunk valami folyadékban?

Azt az 5 cseppet is folyadékban veszitek be??!4

19501. keszani (válaszként erre: 19496. - Kiscsijke)
2012. jan. 2. 21:00
igen :D nem gond
19500. 9837f4911c (válaszként erre: 19499. - Kiscsijke)
2012. jan. 2. 20:59
van állati is?:D vagy gabona kv-ra gondolsz?
19499. Kiscsijke
2012. jan. 2. 20:48
A növényi kávét lehet inni a 2. időszakban?
19498. 9837f4911c (válaszként erre: 19492. - Keszani)
2012. jan. 2. 20:28

????????????????

Nem jól értelmezted amit írtam.

Én betegesen foglalkozom az egészségemmel,szó szerint ahogy írom.Már nem normális módon..

Ha tudnád,hogy miket értem el az akaraterőmmel,most bocsánatot kérnél az előzőekért./szinte csodaszámba megy a javulásom,és nem az orvosoknak köszönhetően/

De őszintén mondom,hogy nem érdekel,hogy mennyire bírálsz.

A hangsúly nem azon volt,h."nem érdekel,hogy mennyit javultam" ,hanem azon,hogy a MOSTANI állapotomra vagyok kíváncsi,hogy normális-e a mennyiség,vagy túlszaporodás áll-e fent.

/Csak az olyan orvosokat tartom valamire,akik a természetgyógyászattal ötvözik a kezelést./

De azt tudom,hogy azért az antitestek vizsgálata nem ilyen egyszerű,ill.a labor eredmény elemzése.Hiszen ezek az antitestek emelkedettek lehetnek több egyéb ok miatt is.

Ha adhatok egy tanácsot: ne ítélkezz mások felett anélkül,hogy ismernéd a szituációt teljesen.

Ráadásul borzasztóan logikátlan is az elméleted.

Szerinted aki évek óta keményen diétázik,az élelmiszerek kb.40%-át eheti csak ,az leszärja az egészségét?Ne írd,hogy ezt nem tudtad,mert számtalanszor leírtam.. Én nem egy 4 hónapos diétát csináltam végig,hanem egy életre szólót vállaltam az egészségem érdekében.De ez csak egy példa a sok közül,amit áldoznom kell...

Mielőtt belemegyek bármilyen kezelésbe v.diétába ,hosszasan tanulmányozom azt,mert mérlegre kell állítanom a dolgokat.És a szervek között elég nehéz választani.

Egyébként már most mondom,hogy rajtam a candida sem fog kifogni:D

19497. Kiscsijke (válaszként erre: 19495. - Keszani)
2012. jan. 2. 20:14

Igen, ezt fejben tartom,és amit nem írtam..ami kimaradt, hogy próbálom ingyen megúszni a vizsgálatot.

Bár kezdem belátni hogy nem fogom.

19496. Kiscsijke (válaszként erre: 19493. - Keszani)
2012. jan. 2. 20:13

Bocsánat, akkor én értettelek félre, nem olvastam vissza amit írtam. Ezek szerint a növényi cucc mehet,ehető. az összetevőket már olvastad!

A fehérje meg próbálkozás volt, jobb kérdezni mint nem tudni (bár sejtettem h nem lehet)

19495. keszani (válaszként erre: 19489. - Kiscsijke)
2012. jan. 2. 20:04
nem egyszer irtuk a Prolabort, ott csinálnak a honlapjukon megtalálod az elérhetőségeikat. főleg,h pesti is vagy az adatlapod szerint.
19494. keszani (válaszként erre: 19488. - Kiscsijke)
2012. jan. 2. 20:03

ott a hal...én is edzettem az alatt és kibirtam nélküle, lassabban fejlődtem, de nem álltam meg.

minden mű cuccot szedj be nyugodtan...attol,h nincs benne cukor... ha tartositoszert nem leet akkor szted a mű jöhet? kérdezd meg Warjot, vagyis árd meg őt is

19493. keszani (válaszként erre: 19484. - Kiscsijke)
2012. jan. 2. 20:01

ezt irtad:

Ma épp ezt tettem, vettem növényi kolbászt is, és sok natúr fűszert, mint curry, vagy vegeta szerű valami amiben csak a szárított cuccok vannak, se só semmi más adalék anyag!

A hús nagyon hiányzott már azért vettem, és olvastam a fórumon hogy warj is evett ilyet. Nincs benne se keményítő se semmi , Gabona csemege a neve és van benne, magyaros fűszer, só, tk búza, árpa, hidegen sajtolt olaj.

Ezek mind ehetőek(remélem. . . )se tartósítószer se semmi.

Néztem virslit is de abban volt burgonyakeményítő!

Azt ugye nem lehet??????

mivel az utolso kérdésedre álaszoltam, ami ey külön bekezdésbe volt a virslivel, ezért gondoltam azt kérdezed, és arra válaszoltam,h nem lehet.

19492. keszani (válaszként erre: 19483. - 9837f4911c)
2012. jan. 2. 20:00

kilehet gyogyulni de ugye vmit vmiért. az,h vki nem törődik azzal,h vmi baja van, az egy dolog. dee vannak nagyon enyhe lefolyásuak is, v oylanok, akik beletörődtemk,h ez v az baja van. ugyanugy a hizás és nem tud vki lefogyni is lehet tünet, v az,mh nem tud vki hizni pedig akar, v sok női probléma, sok visszatérő betegség egy dolog,h vki rájön és tesz ellene, és an, aki inkább tűr, mintsem feláldozzon vmit az életéből

ha visszaovastál, akkor deemberben is volt vki, aki leirta konkrét eredményét és ez szokott lenni. az egy dolog,h Téged az nem érdekel, h mennyire javult v romlott az értéked 3 honap alatt, de az is képezi az eredményt. rajta lsz az IgG, a 3 honappal ezelőtti eredmény, ahol látni fogod,h mennyire van a szervezetedben és mellette a határérték. és az IgM a mostani. ha tullépted a határértéket egyértelműen tuszaporodás van, de minél közelebb van a htárhoz már az is vészjóslo.

19491. keszani (válaszként erre: 19482. - 9837f4911c)
2012. jan. 2. 19:55

zöldséget, halat, barna rizst, jázmin riszt...tészta

midnenki ezeket ette 3-4 hétig és utána vezetett vissza pár dolgot, amit még lehet, pl a fehér hust, pár gyümit, tojást

19490. keszani (válaszként erre: 19481. - 9837f4911c)
2012. jan. 2. 19:54
pont azt a 3at, ami károkat tud okozni. és nem csak negativ és pozitiv eredmény van, hanem számok, és határok. és ebből tdod,h menynire van a szervezetedben.
19489. Kiscsijke (válaszként erre: 19487. - 9837f4911c)
2012. jan. 2. 19:49

Hát remélem ez nem lesz fokhagymás nagyon, bár ma készítettem holnap reggelire padlizsán krémet..ami nem kicsit lett fokhagymás szóval...

Köszike jó vagyok, annak ellenére hogy nem fogytam a közérzetem jó.

épp ma voltam dokinál és megyek laktóz és lisztérzékenységre is. Sajnos a candidát nem csinálják meg a kórházban, azt nem tudom hogy hol fogom.

Én csak gyors tesztet csináltam és jó lenne egy vérvétel, hogy kiderüljön tényleg tuti e a tuti!

19488. Kiscsijke (válaszként erre: 19487. - 9837f4911c)
2012. jan. 2. 19:47

Valaki!

Mivel sportolok, így edzés után jó lenne visszatérnem a fehérje tumixra! Kell az izmok normál fejlődéséhez.

tudja valaki hogy ihatom e vagy nem?

A temék a Pure Protein IGf-1 (nincs benne cukor és áll ez jó)

[link]

19487. 9837f4911c (válaszként erre: 19486. - Kiscsijke)
2012. jan. 2. 19:35
Vágni nem lehet,csak harapni.:) Nagyon szerettem régen.De csak este ettem,mert tele volt fokhagymával.Hogy vagy Kiscsijke egyébként?
19486. Kiscsijke (válaszként erre: 19485. - 9837f4911c)
2012. jan. 2. 19:33

igen ez is füstölt. Még nem kóstoltam,de remélem jó, bár az állaga tényleg olyan "széthullós"

Várom még a válaszokat hogy ehetem v se.

Bár Keszani azt irta virslit nem lehet de ez nem virsli!

19485. 9837f4911c (válaszként erre: 19484. - Kiscsijke)
2012. jan. 2. 19:30
Nagyon imádom azt a növényi kolbászt.:)Füstölt formában ettem régen,a kedvencem volt.Magvakból áll.
19484. Kiscsijke (válaszként erre: 19478. - Keszani)
2012. jan. 2. 19:27

Nem virsli hanem növényi gabona "kolbász" vagyis készítmény. A kolbászra hasonlít a legjobban.

Még hús sincs benne.

fűszerek,só,gabona, tk búza,hidegen sajtolt olaj.

semmi más,se tartósítószer semmi.

Az összetevőkből minden ehető.

De javíts ki ha nem és remélem nem érted félre, nem értetlenkedni szeretnék, csak az összefüggést megérteni.

19483. 9837f4911c (válaszként erre: 19479. - Keszani)
2012. jan. 2. 19:12

De vérből az antitestek számának mérésére van feltűntetve normális határérték,vagy csak az arány látható,a 3 hónappal ezelőtti ,és a mostani között?

Mert engem nem az érdekel,hogy mennyit javultam,hanem az,hogy a mostani állapotom normális-e?

Nagyon ritka a negatív tesztelés,még a terápia pontos betartása után is.Ok,hogy az emberek kb.60% -a candidás,de tényleg ilyen kevés gyógyulna meg annak ellenére is,hogy mondjuk fél éve nincs tünete?/több fórumon olvasgattam rengeteg beteg tapasztalatait/.

19482. 9837f4911c (válaszként erre: 19479. - Keszani)
2012. jan. 2. 19:03
Bizonyos zöldségeket lehet enni persze.De azért rizs,és zöldség mondjuk 1 hónapig,igen egyoldalú.
19481. 9837f4911c (válaszként erre: 19479. - Keszani)
2012. jan. 2. 19:02

Dehogynem írtam,csak régebben..

genetikai eredetű betegségem van egyébként,tehát nem a kaja miatt.

Az orvos nem mondta,hogy diéta ellenes,nagyjából ugyanazt a diétát javasolta,amit Ti,annak akinek van tünete. A tesztelésre írta,hogy felesleges,mert a mértéket nem mutatja.Ha meg negatív az azért van,mert nem minden embernél van jelen persze mind a 200 fajta gomba,"váltják egymást".A teszt meg csak 3 félét mutat ki.

19480. 9837f4911c (válaszként erre: 19479. - Keszani)
2012. jan. 2. 18:57
Hogy érted,hogy titkolózom?
19479. keszani (válaszként erre: 19477. - 9837f4911c)
2012. jan. 2. 18:49

nagyon titkolozl, pedig sztem seniki nem ismer. de Te tudod.

miért nem ehetnél zöldséget?

a vérből valo vizsgálat mutatja ki biztosan a candida tulszaporodást. mivel mérik a 3 honappal ezelőtti és a mostani mennyiséget is, ezért egyértelműen látni si fgod,h hányadán is állsz velük. orvost kérdezhesz, mig nem szakemberhez fodulsz kiröhög a candida tulszaoporodással. szted ha a mi dokijaink belátták volna mi itt lennénk? ha belátná,h igen, van iylen és diétázz ne egyél ezt azt amazt és nem irhatna fel gyogyszert miből élne?

a tünet mentesség is állapot. mivel más betegségeid is vannak (amiket nem árulsz el) lehet ebből kifolyolag vannak, nem gonolod? ezt látalanba mondom, mivel nem irtál semmi konkrétat.

19478. keszani (válaszként erre: 19474. - Kiscsijke)
2012. jan. 2. 18:43
virslit nem lehet
19477. 9837f4911c
2012. jan. 2. 17:02

Sziasztok!

Sok dolgot nem értek.Ha esetleg valaki tudja a válaszokat,írja meg nekem,légyszíves! Köszönöm előre is!

Egyre többet olvasok a candidáról,és egyre hülyébb vok már hozzá:D

Ugye tudjuk,h.a candida jelen van az emberi szervezetben,normális esetben is,csak annak túlszaporodása okozhat bajt,betegséget.Hüvelyben kis mennyiségben,bélben nagyobban,de szájban is.

Éppen ezért írtam egy orvosnak,h.így a teszt nem mutatja-e ki a normális candidát is?Azt írta,h.teljesen felesleges tesztelni,mert kimutatja a normál candida mennyiséget is.

Azért merült ez fel bennem,mert 5 hete semmilyen tünetem sincs,de a teszt pozitív.Mondjuk ez elő szokott fordulni,tudom./elég tipikus/.

Azt sem szeretném,ha túl lennék kezelve,de azt sem ha megmaradna a nagy mennyiségű candida,mert ha tünetet nem is,de bajt még okozhat.

Vérből sem sok értelme van megnézni,mert az azt is kimutatja,ha volt fertőzés,de már nincs./antitestek /.

Megcsinálnánk a terápiát a párommal,sikerült rábeszélnem.De ez nem is neki lenne olyan nehéz,hanem nekem.Az első szakaszban én csak rizst ehetnék,egész végig.Mielőtt valaki elkezdené írni,hogy miért csinálom a többi kúrát,előre mondom,h.nem "jó kedvemben",van egyéb betegségem is,azért van rá szükség.Az első szakasz többi élelmiszerét több éve nem ettem,nem is fogom.

Ilyen egyoldalú táplálkozás pedig komoly problémához vezetne rövid idő alatt is.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook