Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
Igazából semmire nem vizsgált ki. Elmentem még a legelején, elmondtam a tüneteket, megvizsgált és már ott a helyszínen mondta is, hogy candida. Aztán nem múlt el, én mindig visszajártam, egyre erősebb gyógyszereket kaptam...míg el nem jutottam a legerősebbig. De az sem hatott. Akkor kezdtem el diétázni. Csak így magamtól...
Sok minden javult a diétával, pl teljesen megszűnt (az addig nagyon durva) allergiám, lefogytam, elmúltak a pattanásaim.
Csak a nőgyogyis dolog nem javul. :(
sztem ha vmire konkrét dolgora tesztelnek, az adott antitesteket nézik.
a glutén érzékenységed miota van? mert ha gyerek korod ota, akkor kicsi az esélye,h ez okozza...sztem, mivel akkor már más tüneteket is pprodukált volna a hosszu évek alatt
Hmm...megnéztem. Nem tudom, higgyek-e benne. Nemrég ugyanilyen szimpi volt a Cikatridina. Kipróbáltam. Első alkalommal valóban hatott. Aztán a gombáim ahhoz is hozzászoktak...mint eddig mindenhez. :(((
Komolyan nem tudom, mit lehetne még tenni ellenük. Én mndent maximálisan betartottam 1 éven keresztül. Aztán 2 hét alatt tönkrement...Ez egy nagyon szemét betegség! Utálom!!!!
Megkeresem...
Mi más lehet még hatásos? Nekem az anti-candida tea nem csinált semmit, pedig az finom volt.
nem lehet rossz, de ha nem izlik a lapacho ne idd, vegyél mást, ami hatásos lehet.
tettem be egy linket, lehet Téged érdekelne, nemsokkal lejjebb van, nőgyogyis panaszokra
Ez jó szerintetek??? Próbálta már valaki?
Nekem azért kellene, mert a lapacho teát akárhogy ízesítem, nem jó..nem szeretem. Így csak le kéne nyelni vízzel, és kész.
Elvileg semmi mű nincs benne...
Azt hittem, már teljesen meggyógyultam, úgyhogy elkezdtem kísérletezgetni tiltott kajákkal. Egy ideig nem volt semmi gond. Aztán derült égből villámcsapásként visszajött miden tünetem. Főleg a nőgyógyászati...Most iszonyatosan szenvedek. :(
Annyira félek, hogy már sose leszek egészséges!!!! :((((((
nem vagyok laboráns, sem orvos,h ez megtudam indokolni. de mivel az utobbi időben a családom az Isten nem bottal veri hanem betegségekkel, ezért nagyon kjol tudom,h nem csak a candida kivizsgálásánál tér el a normál értek az IgG-nél és az IgM-nél.
a 3 honappal ezelőtti eredményedben igaz,h nem lépi tul a normát, de nagyon közel van a határhoz, ezért iylenkor már ajánlott a diéta. és a mostani is, de mivel itt kisebb a a határéték és az arányok miatt nem feltétlenül fontos a diéta, de azt sem mondanám,h teljesen rendben van az érték
Üdv újra! Rég jártam itt. Sajnos visszaestem, így ismét gyakran leszek errefelé...:S :((((
Amúgy BÚÉK mindenkinek!
Sziasztok Csajok!!!
Kicsit felcsatlakoznék.Szerintem ez megér egy említést.
Próbálok rövid lenni.
2011 okt.1-én kezdtem el a diétát. Az akkori tüneteim alapján egyértelműen candida. Nem voltam dokinál, magamnak állítottam fel a diagnózist.December 1-én elmentem vérvételre(2 hónap diéta után), hogy mégis tisztába legyek a dolgokkal. Kiderült, hogy nem vagyok candidás, és ha ezt az "elméletet" veszem figyelembe amit itt olvastam akkor én nem is voltam.és itt jön a lényeg: az eredményeim: Candida IgG antitest 24,1 NTU 0,0 - 30,0
Candida IgM antitest 8,10 NTU 0,00 - 11,00
Tehát ebből kiderül, hogyha az IgG a 3 hónappal ez elötti állapot akkor nem voltam 3 hónappal ezelőtt candidás, pedig akkor még nem diétáztam.
A kérdésem erre irányulna,miszerint ha az ugyanarra vonatkozik akkor a tól-ig miért nem ugyanaz???Tehát az IgG határértéke 0-30-ig az IgM 1-11-ig.Tehát nem értem,és szerintem más sem.Ha valaki ez irányban tájékozottabb nálam,legyenszíves ossza meg velünk a gondolatait!! :-D
Gabona kv!
Bio Gabonakávé és a Biopont gyártja!
Én egyből 10 cseppel kezdtem, de a mai napig iszom 3x15 cseppet,teába.
Sajnos sokat bántanak a szelek (és még tragikusan büdi is..már bocsánat), de mivel nagyon nem eszem ugyan azt minden nap nem tudom mitől.
Ami lehet, kenyerem! Ezt minden nap eszem (most bazsalikomos,aszalt paradicsomos van, de előtte magos volt..szóval ez sem ugyan az mindig)
Vagy cékla. Ezt sokat eszem, nyersen salinak vagy párolva.
Ami még majdnem minden nap van a mogyoró. Sima földi mogyi.
És pitamin paprika..ezt minden nap eszem reggelire+kenyerem+fűszarvaj)én csinálom)
Mi fújhat????
A liszt és laktózt megcsinálják a Nyírő Gyula kórházban.
A candidára meg elmegyek amit írtatok. Remélem se liszt se laktóz érzékeny nem vagyok..mert kiakadok!
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Ajakfeltöltés tapasztalatok