Ex-candidások tapasztalatai (beszélgetés)
a receptes oldalon warj 166. hozzászólásában írja..és még viccelődik is hogy nem lehet szeletelni. És akkor még ők is az elején voltak. És adta a kisfiának.
Ezért nem értem....
Hát akkor nem értem!
épp warj írta a korai fórumokban, hogy ő azt vett! És azt lehet enni!
:o(
Ma épp ezt tettem, vettem növényi kolbászt is, és sok natúr fűszert, mint curry, vagy vegeta szerű valami amiben csak a szárított cuccok vannak,se só semmi más adalék anyag!
A hús nagyon hiányzott már azért vettem, és olvastam a fórumon hogy warj is evett ilyet. Nincs benne se keményítő se semmi ,Gabona csemege a neve és van benne, magyaros fűszer, só, tk búza, árpa,hidegen sajtolt olaj.
Ezek mind ehetőek(remélem...)se tartósítószer se semmi.
Néztem virslit is de abban volt burgonyakeményítő!
Azt ugye nem lehet??????
bolti cuccban nagy részt van tartositoszer, ez miatt ugysem lenne eheto. szoval ne egyél szojaszoszt. de amibe nincs tiltott azt eheted.
de még mindig azt veszem észre,h nagyon feszegeted az eheto ételek határát. használj fuszereket izesítésre ne uj doglokat
én inkább a zöld olivabogyót használnám, mert a vas glukonát a hibák elfedésére alkalmazzák E579 ismert.
És nekünk kerülni kell minden olyat amiben E betű van, tartósító, színezés stb.
Ez pedig pont a fekete szín elmélyítésére szolgál, mármint a vas glukonát.
Cukormentes szója ehető.
Azért célszerű lenne egy bőrgyógyásszal is konzultálni, mert a candida okozhatja a tüneteid, de ettől még más is. A diétával nincs így a leírtak alapján semmi gond, egyél gyümölcsöt is, igyál sok folyadékot. Érdekes mert a terápiát végig csinálók pont arról szoktak beszámolni, hogy szebb a bőrük, megszűnik a narancsbőr stb.
Ami még eszembe jutott, a grappe csepp ebből a tusfürdőbe is lehet tenni, ami jó még a bőrnek állítólag a szódabikarbónátos fürdő, nem próbáltam de olvastam meg hallottam róla.
2-3 dl vízben kell egy evőkanánnal elkeverni és rögtön meginni. És utána sok folyadékot kell fogyasztani a legjobb egyébként este 5 körül inni.
Nem szabad csak így szedni, mág jó hogy nem fulladtál meg. Mindig ki szoktuk emelni, hogy nem szabad bevenni folyadék nélkül, mert akkor a torokban fog dagadni és meg fullad tőle az illető. Egyébként rá van írva (legalább is a colon cleanse-re igen), hogy bélgyulladás esetén nem alkalazható, csak folyadékkal lehet bevenni stb.
Mindig célszerű elolvasni a használati utasítást.
A korai fórumokban olvastam h a 2. időszakban fogyasztható olívabogyó és szójaszósz is!
A következő van benne:
Olívabogyó:
fekete olajbogyó, ivóvíz,só,stabilizátor(vas(II)-glükonát)
szójaszósz:
ez kilőve mert van benne cukor..
De amiben nincs az ehető????
Szia!
Én úgy tudom, hogy reggel éhgyomorra kell meginni és vízbe tenni.
Amikor beletetted azonnal meg kell inni gyorsan,mert bekocsonyásodik és utána már meginni lehetetlen (szerintem)
Amúgy nekem is belém dagadt, és 4 nap után én sem ittam (sajnos), mivel nem mentem el tőle wc-re és kellemetlen érzésem volt.
De elvileg ez a dolga..mert így tisztítja le a bélfalakat.
Warj, Keszani..javítsatok ki ha nem jól írom!
Sziasztok!
Ezt az utifűmaghéjat hogy szeditek? Én próbáltam joghurtba bele rakni, de szó szerint akkora lett a hasam mint a lufi. 3 próbálkozás után feladtam.
Vagy vízbe tegyem ?
Igen, a grépfruit cseppet még mindig szedem, bár nem biztos h kellene, ez lesz az uccsó üvegcse. És a candida teát is iszom.Ezeket még mai napig iszom.
Zöldséget minden nap eszem, nyersen is,párolva és salátának is(itt is nyers.)
A mai kaja natúr csirkemell volt, céklás-almás-pritaminpaprikás-csicsókás salátával, és párolt zöldség is volt hozzá.
Általában azt amit az orvos felír. A fiamnak nystatint írt fel és kb 3 dobozzal szedett be, és emelett colon cleanse-t használt béltisztításhoz. Ha a doki nem ír fel semmit akkor ha nincs fém allergiád szóba jöhet még az ezüst kolloid, vagy a cancelld (ökonet)és ehhez valamilyen béltisztító.
BWL (ökonet)
colon cleanse
utifűmaghéj
Én ezeket ismerem ebből a számodra a legkedvezőbbet válaszd az utolsó kettő bioboltban is beszerezhető.
Igen az első időszak a gombaölés és a béltisztítás együtt működik. Mivel a béltisztító kipuculja a szervezetből az elhalt gombát és a méreganyagokat, de ezzel egyideüleg nem igazán tud felszívódni a probiotikum vagy vitamin sem, így a probiotikumot a vitaminokat és ásványi anyagokat a már méreganyagoktól megtisztított szervezetbe a második időszaktól jutatjuk be.
Nagyon-nagyon köszönöm a recepteket!azt hiszem, nem maradok éhen.
Azt jól tudom, hogy ha nincsen időm kenyeret sütni , ehetek helyette puffasztott rizst, ugye?
nagyon boldog, candidamentes új évet kívánok mindenkinek!köszönömmindenkinek a segítségét, és hogy ennyien az ember mellett áltok napi szinten.BUÉK!
Tésztát nem eszem egyáltalán. Vizes nem vagyok, azt érezném és látnám. A diéta elején voltam, akkor a nap végére a vádlim akkora lett mint a derekam,de ez azért volt, mert nekem előtte a napi folyadék bevitelen olyan fél l volt. Most megvan a napi 3l (bár nehezen),de már jobban megy. Teákat iszom, zöldet, gyümölcsöt(nem darabosat) candida teát, borsmenta, csipkebogyó....
De fogyás nincs! És az emésztésem sem változott!
az első időszak 3, max 4 hétig tart. ezalatt szeded a gombaölőt, amit orvossal felirathatsz, v ezüst kolloidot szedhetsz, de csak ha nem vagy fémérzékeny és alaposan utána olvasol, v ökoneteset választasz, amiben Warj tud segiteni.
majd a diéta 5. napjátool grapefruit cseppet szedsz, első nap 3x5csepp, második nap 3x10 cseppet, és 3. naptol pedig 3x15 cseppet. de vigyázz, alkohol nélkülit vegyél,általában ezek drágábbak.
ez mellé szedni kell béltisztitot, ami lehet utifűmaghéj. ez fontos,h a gombaölő által elpusztult gombák távozzanak a szervezetedből.
az első szakasz után jön a felépítés, amikor ezeket elhagyod (grepi csepp maradhat) és elkezded szedni a probiotikumot, ezt ugy 3 honapig is szedheted, persze nézd meg az általad választott probiotikum leirását,h meedig lehet szedni. ha rövidebb ideig, akkor vegyél utána másikat.
a diétát betartod, első szakaszban csak olyat egyél ami első szakaszos, és az ételek 80%-a zöldség legyen. halat ehetsz és heti 1x tk tésztát
Sajnos nekem nagyon számít a kalória is, mivel a diétával semmit nem fogytam, annak ellenére hogy tényleg betartok mindent, a közérzetem is jobb...amit készítek sütiket, (eddig volt bejgli, linzer virág,kókuszgolyó) azt nem egyedül eszem, hanem a párom is ezt eszi..szóval nem eszem belőle sokat és ezt is csak de.
Nekem jól jönne 1-2 kg fogyás!
Azért köszi a választ.
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Ajakfeltöltés tapasztalatok