Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Esküvő 2010 fórum

Esküvő 2010 (beszélgetés)

175. Myrthil (válaszként erre: 174. - 6505bfef2e)
2009. máj. 17. 22:05

Ha nem bánod, akkor holnap küldeném csak el.

Van egy listám, igaz nincs meg még, hogy melyiket mikor, és több is, mint amennyi kellene, mert még nem választottunk :)

2009. máj. 17. 22:03
Igen: bevonulós, gyűrűhúzós, kivonuló, koccintás! Annyira tanácstalanok vagyunk...
173. Myrthil (válaszként erre: 172. - 6505bfef2e)
2009. máj. 17. 21:39
Pontosan mire gondoltál? Bevonulós, gyűrűhúzós stb?
2009. máj. 17. 19:57
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni így ismeretlenül! Június 6-án lesz az esküvőnk és már minden leszervezve, csak éppen zene ügyében nem tudunk dönteni. Ti milyen zenéket választottatok, ha megkérdezhetem? Kérlek segítsetek! Köszi!
171. Myrthil (válaszként erre: 170. - 472361965f)
2009. ápr. 8. 09:10

Manapság?

Mi a kaján és az italon akartunk spórolni, mert arra megy el a legtöbb. Persze nem úgy, hogy kevesebbet kapnak, hanem oda megyünk, ahol olcsóbb. Ez főleg az italnál fontos, mert ott nagyok a különbségek :S

2009. ápr. 7. 18:06

Hát igen én is sokat filózok a dolgon, vol egy barátnőm aki az esküvőjét egy katély parkjában tartotta, ahová elég nehéz volt odatalálni, messze is volt, bármelyik fél vendégeit nézem is mégse fizettek szállást senkinek. Nekik jó volt ez így.

Már gondolkoztam nekünk is fel kellene venni a fapofát és megjátszani ezt, de hát nálunk csak szűk családi kör lesz ott, és hát éppen velük csesszek ki? :(

Nem tudom, mi legyen hogyan faraghatnánk a költségekből...

Pedig tényleg kis költségvetésű esküvőt szerettünk volna...:(

169. vvicus (válaszként erre: 167. - 472361965f)
2009. ápr. 7. 17:26
Az tuti nagyon meg dobja a költségvetést. Nálunk is sokan jönnek vidékről, még jó, hogy mi meg tudjuk oldani, hogy családnál, ismerősöknél, szomszédnál elszállásoljuk őket. Lesz, aki matracon fog aludni, de ez van. Nekünk nem futja még pluszban arra is, hogy szobát béreljünk nekik, rájuk nem akarjuk hárítani, szóval marad ez a lehetőség. :-)
168. Myrthil (válaszként erre: 167. - 472361965f)
2009. ápr. 4. 20:19

Szia!

Mi is így vagyunk, én a párom miatt költöztem másik városba.

Olyan helyszínt keres, ahol szobákat is lehet kivenni! Több helyen nagy kedvezményt adnak, mivel a lagzi is ott lesz, és pár ezer forintért már kaphatok 3-4 ágyas szobákat. :)

2009. ápr. 4. 14:51

Sziasztok!

Nekünk először úgy volt idén lesz az esküvőnk aztán a szervezkedések közeppette kiderült, a tanum (unokatestvérem) felesége terhes. Ez azért gond mert ők Svédországban laknak és nyárra várják a babát, amikorra mi az esküvőt terveztük.

Így lett belőle 2010 nyara.

Egyenlőre annyit tudunk, hogy szabadba szeretnénk, és utaznunk kell. Kedvesem nagymamája valami orvosi dolog miatt nem tud eljönni a városból ahol lakik, így ott kell tartanunk az esküvőt. Mi szombathelyiek vagyunk, Ő győri. Kedvesemnek zinte az egész családja ott lakik, miattam kölötözött Szombathelyre, így az én családomat kell utaztatni. És ez anyagilag már most nem mutat jól...

2009. ápr. 4. 09:45
Mi sem vettünk órákat. Összevágtunk többféle stílusú zenét és ugy kb egy-egy perces egy tánc, annyi bőven elég:DDDDD. Párom is nagyon botlábú ám, de megtanulta, és nagyon élvezi:D
165. kacsa118 (válaszként erre: 164. - Vvicus)
2009. ápr. 4. 09:42
Én menyecske táncra szeretnék megtanulni salsazni, de párom nem akar! :( ő nem szeret táncolni, pedig szerintem jó lenne!
164. vvicus (válaszként erre: 163. - 6f4d0d160f)
2009. ápr. 4. 09:22

Én vőlegényem nem hajlandó órákat venni. Ez azlrt van, mert szeret táncolni, és azt hiszi, hogy nagyon tud...:-D Nyitótánc nekünk is lesz, de mi még a vacsi előtt lejtjük, aztán spurizunk fényképezni, addig ők meg bulizhtanak.

Izgulsz már?

2009. ápr. 4. 08:16

Amire mi az utolsó pillanatban gondoltunk: nyitótánc.

Meghallottam ezt a szót, első gondolat, mad keringőzünk egyet spontán... Aztán a vőfély felvilágosított, hogy ennek mekkora kultusza lett itthon is:) ha rákerestek youtbn (érted) : wedding dance, akkor meglátjátok mik vannak, agyam eldobtam amikor megláttam, aztán végül kitaláltam a koreográfiát, és elropunk egy 7 perces összevágott táncot, mindenféle stilusban, van benne poén is. ez egy ajándék a násznépnek, és elinditja a bulit vacsi után.

2009. ápr. 4. 08:13

Sziasztok! Nekem egy hét múlva lesz az esküvőm, ma a lánybuli:D

Néhanéha benézek ide hátha tudok tanácsot adni.

A meghívókat sokáig kerestük, finom az ízlésem, nem szeretem a csicsát vagy a gagyit. Vannak gyönyörű darabok kb 700 FT/db áron :S köszi, nem:DDDD Aztán ráakadtam egy képzőművész lányra, és ez a csaj.... gyönyörű meghívót készített nekünk. Azt hiszem nem linkelhetem ide be mert reklámnak számít, de akinek kell, elküldöm priviben.

161. Myrthil
2009. márc. 30. 15:51
Van már valaki, aki a helyszínt lefoglalta? :)
160. vvicus (válaszként erre: 159. - E5f926c705)
2009. márc. 27. 17:40
Nincs mit. ;-) Jövőhéten kezdjük gyártani, mert aztán már visszük szórni. Ti azért még rendesen ráértek a dologgal.
2009. márc. 27. 17:36
Nagyon jó meghívók vannak azon az oldalon. Tetszenek. Na majd ráveszem párom,h válasszunk belőle. Köszi az ötletet.
158. vvicus (válaszként erre: 157. - E5f926c705)
2009. márc. 27. 17:29

nálunk is mi készítjük, tök egyszerű lesz. Vettünk olyan dekorkartont, ami tetszett, meg pauszpapírt. Nővéremnek van egy nagyon profi fényképezőgépe, mi szépen kicsíptük magunkat, ő meg csinált rólunk képeket. Kiválasztottunk egyet, ez fog fekete-fehéren vagy szépián felkerülni a dekorkartonra. Egy a/4-es lapot keresztbe fektetve három felé lesz vágva, mindegyikre rá lesz nyomtatva a képünk. Aztán a paszra kinyomtatjuk az idézetet, a meghívó szövegét, és a nevünket. Felül kilyukasztjuk mindkét papírt, és vettünk szép szaténszalagot, azzal összekötjük.

Ha nem elképzelhet, itt meg lehet nézni:

[link]

Azt hiszem, 25 a4-es lapot vettünk, abból 75 jön ki, nekünk max. 70 kell. Na mindegy, 6000-ből kihoztuk, a borítékokkal, szalagokkal, zselés filcekkel együtt. Nyomtatást és vágást sógorom csinálja, pénzt ne kér érte. De mi is meg tudnánk csinálni, viszont neki van ehhez profi szettje, mivel ezzel is foglalkozik. Szóval otthoni fabrikálással 7000-ből kihozható, míg 70 db-ért 35700ft-ot kellett volna fizessünk.

Ja, az oldalon igencsak le kell görgetni ahhoz, hogy a fényképes variációt meg lehessen találni.

2009. márc. 27. 17:08
A meghívót szeretném ha mi terveznénk meg, de nincs semmi ötletem.
2009. márc. 27. 17:06
Én is kiválasztottam már egy ruhát, de még a próbával várok. Kicsit baobonás vagyok. :)
155. kacsa118 (válaszként erre: 154. - Bernibebe)
2009. márc. 27. 14:21
Szia! Én már kinéztem a ruhát, ha jól fog állni, akkor biztos annál maradok! A meghívót párom fogja tervezni (grafikus)! Eddig erre jutottunk! :)
2009. márc. 27. 09:58
Sziasztok!Na ki hogy halad? Nálunk a zenék megvannak,a meghívót kiválasztottuk,ami mind kettőnknek nagyon tetszik,és a ruha fazonok is nagyjából megvannak!
153. Myrthil (válaszként erre: 152. - Vvicus)
2009. márc. 26. 21:53

Hát én sem akartam csak úgy összecsapni. Egyszer tervezem a férjhez menetelt, és az olyan legyen, mint amilyenek én azt megálmodtam :)

Nálunk én halasztottam el, a munka miatt.

Nem akartam úgy férjhez menni, hogy ne dolgozzak. Kell az a tudat, hogy egyedül is képes lennék magam eltartani.

Az tök ciki szerintem amikor először a szülők, majd a férj tart el egy nőt. :S

152. vvicus (válaszként erre: 151. - Myrthil)
2009. márc. 26. 21:35
Tudod, nekem még 2007-ben kérte meg párom a kezem, és tavaly akarta az esküvőt, de én közöltem, hogy 6-7 hónap alatt én nem akarom megszervezni. Plusz szüleim egyetlen feltételt mondtak, legyen meg a diplomám, mielőtt férjhez megyek. Na meg a pénz sem mellékes, azért kellett ennyi idő ahhoz, hogy összeszedjük magunkat, mivel egy esküvő nem egy-két fillér manapság, még akkor sem, ha mindent nagyon okosan és ügyesen szervezünk.
151. Myrthil (válaszként erre: 150. - Vvicus)
2009. márc. 26. 19:16

Egyszerre tényleg nagyon sok lenne. Ezért jó a minden nap egy kicsit taktika :)

Szegény :( Nem irigyellek az államvizga miatt. Mi pont emiatt halasztottuk el egy évvel. Ha nem, akkor már csak pár hónap lenne vissza a boldogító igenig :S

150. vvicus (válaszként erre: 148. - Myrthil)
2009. márc. 26. 12:57
Nekem már herótom van az esküvő szervezésétől...:-/ Alig várom, hogy túl legyünk rajta. Még jó, hogy mindent nagyon korán kezdtem el intézni, így nem tornyosult össze egyszerre. Mondjuk tudatosan, mert esküvő előtt 3 héttel fogok államvizsgázni, és túl sok stresszben nem szerettem volna részesülni. :-) Így is lesz elég.
149. kacsa118 (válaszként erre: 148. - Myrthil)
2009. márc. 26. 07:41
mi anyuval szoktunk nézelődni! még több mint egy év van, de igazából a tervek már készen vannak, már csak kivitelezni kell! igazából a helyet apu szervezi (tényleg gyönyörű), a ruhát is kinéztem már. de még tényleg sok az idő!
148. Myrthil (válaszként erre: 145. - Kacsa118)
2009. márc. 26. 07:31

Nekem sincs rá túl sok időm, épp ezért álltam neki korábban. Naponta talán negyed órát foglalkozom vele, HA megy. Vagy még ennyit sem.

Általában addig, amíg este filmet nézek :)

147. Myrthil (válaszként erre: 143. - E5f926c705)
2009. márc. 26. 07:30

Erre szerintem is figyelj oda, mert lehet, hogy később emiatt bajok lesznek.

Főleg, ha az anyukája nem szeret :(

146. kacsa118 (válaszként erre: 135. - Myrthil)
2009. márc. 26. 07:07
igen, a szülők fizetik, de más választásom nem is nagyon van. apukám azt mondta, hogy olyan esküvője, mint az ő lányának, még senkinek nem volt, és nem is lesz! lehet vele vitatkozni? :)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook