Esküvő 2010 (beszélgetés)
Ez is szuper jó =)
Budapesten találtad?
Gratula!
Nekem nincs gond a helyszínnel! Szerencsém van, apu vendéglátós! Nem kell terembérlés, a piát fogyasztás után bevihetjük (ami fogy, azt megvesszük, és visszapótoljuk), a kaja meg kedvezményesen megy! Ráadásul gyönyörű a hely és a környezete!
Csajok, végre visszahívtak a helyi lakodalmasházból.
Vicces volt, mikor küldtem a faxot neki, hogy ajánlatot kérjek....gyerekek voltak otthon és nem tudták megnyomni a fax gombot, akkor felhívtam őket, közölték a szomszéd boltba küldjem el.....na aztán visszahívott az anyjuk hogy inkább ad telefonszámot =)))
De ma felhívott az ürge és mondta, hogy hívjam vissza jövő héten és menjünk el személyesen....csak a vőlegényem kb. fél 8-ra ér haza.....így anyósjelölttel kell mennem. Olyan jó lenne párommal intézni a dolgokat, de hát a munkából nem hiányozhat.
Na gondoltam dicsekszem =))
Ki hogy áll helyszínügyileg?
Köszönöm szépen :)
Beszámolok mindenről, ígérem.
Na megvan a dátum! Szeptember 12! Azért csak most tudtuk meg, mivel csak vasárnap döntöttük el a dolgot, és csak ma értünk rá mindketten a párommal, hogy beszéljünk az anyakönyvvezetővel. De sajna ez a dátum még nem 100%, az anyakönyvezető a sok dolgára hivatkozva megkért, hogy augusztus közepén menjünk lefixálni a dolgokat, és mindent részletesen megbeszélük. Annak viszont nagyon örülök, hogy nem lesz teremdíjunk, mivel nem lesz sok meghívott így elég a kisterem. És az össeadásért sem kell fizetni :)
Ja és ma megvettük a cipellőmet is :)
Icerose, tudod már a dátumot? =)))
Már holnap van =)
Na akkor ha mindeki kosztümöt javasol, akkor a napokban utáni is nézek a kínálatnak :)
Nekünk még nincs konkrét időpontunk, nem sietjük el a szervezést :) Még a pogárink dátumát sem tudjuk, de ez talán holnap kiderül :)
Én kosztümöt vennék fel, mert hát attól hogy polgári, Neked kell a legszebbnek lenni. Valami szép világos színű kosztümre szavazok =)
Na eddig 3-an vagyunk jövő augusztusra, csak nem ti is a 14-ét néztétek ki? =))
Vannak jó zenék,én is sokat keresgéltem,míg megtaláltam azokat,amik igazán tetszenek.
Íme a mi zenéink
Várakozás:Ronan Keaton- You say it best
Celine Dion- Because you loved me
Bevonuló: Sergio Dalma- Como un aleluya (Ez közös,tehát mindketten erre fogunk bevonulni,elég hosszú zene,csak még nem tudom szöveggel vagy anélkül)
Szertartás alatt: Richard Claydermann- Ballade pout adeline
Szülőköszöntő: Enya- Tea huse moon
Kivonulás,gratuláció: Emmanuel- Intrusa (szöveg nélkül) vagy Richard Claydermann Every beat of my hearth
Nyitótáncunk: Manuel Mirajes y Lucero-El privilegio de amar
Sziasztok!
Már rég nem írtam, de folyamatosan olvaslak titeket. És szükségem volna a segítségetekre.
Úgy állunk most, hogy családi okok miatt előre hozzuk idén szeptemberre a polgári esküvűnket. Persze a templomi, az igazi lagzi csak jövő nyáron lesz. És ezzel kapcsolatban érdekelne a véleményetek, hogy ti milyen ruhában lennétek?
Gondolkoztam már rajta, hogy valami egyszerű, fehér térdig érő ruhát vennék, de nem tudom. Vagy a polgárira jó valami színes kis ruha is? A nagy menyasszonyi ruhát csak a templomi esküvőnkön szeretném viselni.
nekem se nagyon válaszoltak.
Max annyit, hogy hívjam őket ezen vagy ezen a számon ettől eddig :S
Neked legalább válaszolnak.....én is küldtem már egy helyre, de tojnak rá.
Mondjuk én nem nagyon tudok mozogni, mert helyben szeretnénk tartani.
Nektek hol lesz?
Mi még nem voltunk az anyakönyvvezetőnél.....
Ez a hét egy kissé sűrű, de a jövő héten megyünk helyszíneket nézni :D
Telefonon =)
Nálunk úgy van, hogy időpontot foglalni elég ha az egyik fél megy be. Nem sorolta el a költségeket. Csak a helyszínek árát. Nálunk lehet a házasságkötő teremben és a művelődési ház díszudvarán esküdni. A kettő között 20.000 ft a különbség. Valószínűleg a díszudvart választjuk, rossz idő esetén pedig biztosítanak dísztermet.
Elmondta, hogy milyen papírok kellenek.
Meg mondom, hogy decemberben foglalhatok időpontot.
De ez így jó, mert addigra kinézzük a templomot is és akkor utána lefoglaljuk azt is =)