Esküvő 2010 (beszélgetés)
a helyszan az Újfehértón lesz, de a fényképezkedés az Debrecenben,mivel mindketten itt élünk és itt is ismerkedtünk meg.
Már kinéztem itt neten egy ruhát, de majd még szeretnék nézelődni.
A csokrom az vagy vörös lesz, vagy rózsaszín vagy vajszínű rózsákból fog állni. Na ezt még nem tudom pontosan.
Ja és "kardos" esküvő lesz, mivel párom katona.
Most ennyi jutott eszembe. Nektek mi van már meg? Én is várok ötleteket, tanácsokat.
Te mikre gondoltál?
Ha akarod, leírhatod és megvitatjuk :)
Hát igen... sajnos nekem nincs modell alkatom :(
Már én is nézegettem a különböző szalonok kínálatát, és nem tagadom, megvannak a favoritjaim. De úgy vagyok vele, hogy nem veszem készpénznek, hogy ez lesz a ruhám, mert mi van ha rajtam nem is áll jól. Ezért különben nem aggódok, mert ha ez lesz, akkor is biztosan találok olyat, amit viszont pont az én alakomra találtak ki. Csak ezeket a ruhákat lehet, hogy nem teszik fel a netre. Szóval szerintem ne szomorkodj emiatt.
Sziasztok!
Pároméknál is elváltak az szülők, az apukája ismét megnősült.
Ha most nem írtáttok volna le ezt a szituációt, nekem eszembe se jutott volna.
Nekünk is majd meg kell beszélni, hogy hol lesz az ő "helye", mert nem hiszem, hogy ki akar majd állni a szülőkhöz.... :S
Nagyon rendes vagy, és bíztató, amit írsz. Komoly érzelmi intelligenciáról árulkodik az írásod, őszintén gratulálok.
Remélem, a férjem lányába szorult valami jóérzés féle, és nem éget le mindenki előtt. Főleg, ha úgy dívik, hogy csak az anyukák kapnak virágot. Na persze, lehet, hogy egy sorral hátrébb ülök majd, a közös kislányunk mellé, mintha nem is tartoznék oda.
Neked pedig kellemes szervezkedést, készülődést kívánok.
nem tudom, én is ugyanilyen szituban vagyok, de nekem semmi bajom apu feleségével, sőt gondoltam arra hogy neki is csináltatunk valamikisebb csokrot, édesanyámnak meg nagyobbat ugye.
Egyébként szerintem csak az anyukák kapnak, az apák nem. nálunk legalábbis így lesz.
Én az érzelmi részébe nem tudok beleszólni nálatok. de szívesen leírom az én tapasztalatomat. mi szervezzük a párommal az esküvőt, nem könnyű, és olcsó 100 embernek partit adni. annyira szeretnénk hogy minden jól sikerüljön, és akivel esetleg nagyon nem jövök ki jól, az is ott lesz, és attól még együtt fogunk örülni a nagy napon, és remélem hogy ezt mindenki más is igy gondolja. a 'gyerekek' tényleg akkor hálásak a szülőknek ha minden rendben megy, és azt látják anyán, apán, és apa feleségén (:D) hogy mindenki boldog, és jól érzi magát. És ha nem így van, akkor eljátsza, hoyg igen. És akkor lehet hogy én is jól érzem majd magam a saját esküvőmön. és értékelem, hogy ennyit aznap mindenki megtett érünk.:D
Köszi a választ.
Engem olyan szempontból érdekel, hogy: Férjem lányának lesz az esküvője, de mi nem bírjuk egymást (és akkor még nagyon finom voltam). Ha terveznek szülő köszöntést (márpedig biztosan, már a fiú miatt is, aki nagyon anyás), akkor a férjem lányával nekem tök kínos lesz. Vagy lesmárolja apucit, és a kezébe adja a virágot. Szerintetek?
Nagyon örülök, hogy megtaláltam ezt a témát. Kérdezni szeretnék.
Esküvőn a szülő köszöntés hogy van? Ki-ki a saját szülőjét köszönti fel, vagy "keresztbe", lány a fiúét, fiú a lányét?
Sziasztok! Én is 2010 nyarára tervezem az esküvőt párommal! Nekünk elég problémás, mert külföldön élünk, úgyhogy amikor hazautazunk hirtelen sok dolgot kell elintézni! Nem tudom, de jegyesoktatásra kell járni? És a katolikus templomban az esküvő után mindig van mise, vagy lehet kérni mise nélkül is?
Eddig csak interneten keresgéltünk, de ahogy elnézem, nem lesz egyszerű!
Szinte még semmilyen elképzelésem nincs.
Dekorációt illetően vagy valamilyen világos színt választunk, vagy valamilyen nagyon erőset az alap, fehér mellé.
A csokor pedig majd a dekorációtól és a ruhámtól függ függeni, tehát az lesz az utolsó dolog.
A meghívóból pedig már van pár kiválasztott darab :)
Szia!
Én csak legvégső esetben varratnék. Mert ha megtalálom a tökéletes ruhát, amiben jól érzem magam, kényelmes, és ráadásul szépen is áll rajtam, akkor biztos kikölcsönzöm :)
Szia!
Tényleg gyönyörűk. Én is valamilyen topos felsőt szeretnék, enyhén bövülő alsóval, mert a csipőm elég széleske :)
Én még a varratáson gondolkodom :)