Esküvő 2010 (beszélgetés)
Nem tudom, kinek milyen elképzelése van a színvilággal kapcsolatosan?
Mi bordó-bézs pártiak vagyunk. Találtam is egy szép meghívót.
Gyűlünk gyűlünk =) Ez jó.
Nekünk még nincs helyszín, de van ismerős, akinek van egy étterme, biztosan olcsóbb lenne. Az a baj, hogy a család egyik fele Gyálon, Debrecenben és Bácsalmáson van és Pesten. Majd igyekszünk úgy szervezni, hogy a legkevesebb embernek kelljen utazgatni. Bár helyben a legjobb, könnyebb szervezkedni.
Szerintetek lehet olyat, hogy mi katolikusok vagyunk, de református templomban esküdjünk? Vagy át kell keresztelkedni?
Kacsa: Szerintem bármikor bemehetsz, jobb előbb. Meg ki tudja, jelent-e pluszköltséget ha külső helyszínre megy az anyakönyvvezető
Berni: köszönöm a tippet, körülnézek.
Szia!
Mi jövő augusztusra terveztük. Én sem szeretnék mindent az utolsó pillanatra hagyni. :)
Szia! =)
Végre Valaki ír =)
Jövő augusztusra tervezzük. Nálunk Párom olyan, hogy ej ráérünk erre még Pató Pál úr... én pedig olyan vagyok, aki minden apró részletre ügyel és szeretem nem az utolsó pillanatban eldönteni a dolgokat.
Szeptemberben megyünk egy lagziba, nézelődünk, keresgélünk. De hogy mire hol fogunk rálelni... =)
Nektek melyik városban lesz?
Szerintem ez attól is függ,mennyire kényelmes az ember,hogy mennyire halogatja a dolgot,nekünk jövő júliusában lesz,de már január óta tervezgetjük,hogy mi hogy legyen,milyen dekoráció,meg ezer helyet átnézni,hogy hol mi az olcsóbb meg ilyenek,és mostanra jutottunk el oda,hogy tudjuk milyen dekorációt szeretnénk színvilágba,milyen virágokat szalvétákat,és mivel nem akarunk még arra is költeni,hogy ezt egy esküvőszervező csinálja,így mi csináljuk,és a díszítéshez keresgélünk anyagokat,meg mindent,azt is nem mindegy,hol vásárolja meg az ember,mert ég és föld különbségek tudnak lenni. Igazán még a helyet nem tudtuk eldönteni hol hol mert ott is nagyon nagy eltérések vannak,még zenekart sem találtunk,aki árban is jó,és olyan zenét is játszik amilyet mi szeretnénk, ugyhogy ez végülis sok mindentől függ,de ha megvan a konkrét elképzelés akkor valószínű kevesebb mint fél év alatt is lehet egyet megszervezni gondolom!Bár én jobban szeretek mindent száz helyen megnézni,és nem rögtön a legelső helyen megállni,bár akinek a pénz nem számít az könnyen van!
Huu lehet kicsit hosszúra sikeredett,de remélem tudtam kicsit segíteni. :) Nektek mikor lesz vagy mikorra tervezitek?
Sziasztok!
Szeretném megtudni, hogy hány hónapra van szükség ahhoz, hogy tényleg mindent kényelmesen meg tudjon szervezni az ember az esküvőre?
"Jó érezni azt, hogy szeretlek,
Nagyon és egyre jobban.
Ott bujkálni a két szemedben,
Rejtőzködni a mosolyodban.
Érezni, hogy a szemeid már
Szemeimben élnek és néznek,
S érezni azt, hogy szép veled
És csak veled teljes az élet."
(Juhász Gyula)
"Veled boldog vagyok,
Veled szelíd vagyok,
Veled erős vagyok,
Veled nyugodt vagyok,
Veled mindig mosolygok,
Veled én, énmagam vagyok,
Nincs többé olyan, hogy nélküled,
Tervem és jövőm van veled." Balzac
Nem tudom, hol találtam őket.
Még régebben mentettem le verseket word-be :)
Minden kedves Barát és Rokon!
Kérünk Titeket ne vegyétek zokon,
ágynemű, törülköző, étkészlet,
nálunk már teljes a készlet.
De, hogy a malacpersely hízzon,
inkább a násznép adakozzon.
Amit ajándékba szánnátok,
borítékban a perselybe dobjátok.
Megígérjük nem vész kárba:
előbb-utóbb befektetjük
egy kisebb családfába.
Előre is köszönjük a segítséget,
esküvőnkre szeretettel várunk Téged!
Azt kérded, mit vegyek? Minek örülnének?
Megsúgom én halkan: egy hajlék melegének.
Borítékba tedd hát, mit ajándékra szántál,
Hogy rajta álljon neved, egy-egy sor téglán!
S ha övék lett már az a meghitt otthon,
Szíves vendég leszel, vigyen arra sorsod.
Ha e megoldás sehogy sincs ínyedre
Egy rövid lista álljon segítségedre:
Minden Kedves Vendég és Rokon!
Kérünk titeket, ne vegyétek zokon!
De hogy ne halmozódjon öt edénykészlet,
ennek elkerülése végett, mit ajándékra szánnátok,
inkább borítékban kezünkbe adjátok.
Ígérjük, hogy nem vész kárba,
előbb utóbb befektetjük egy kis családba.
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni! Mostanában szokás az esküvői meghívó mellé olyan kártyát tenni, hogy az ifjú pár pénzt szeretne kapni, nászajándékként.
Az lenne a kérdésem, hogy hol lehet a neten ilyen szöveget találni?
Köszi!
Ugyanígy gondolom! Mindenkinek sokkal kényelmesebb, ráadásul szerinem a MÜPA egy olyan hely, aminél szebb helyen nem is tarthatnánk.
Ti már kinéztétek a helyet?
Nálunk még nincs konkért helyszín, de mindenképp szabadég alatt akarjuk a polgárit, ezért olyan helyet keresünk a bulinak, ahol van nagy tágas udvar.
Nem akarunk egy lenni az aznapi 100 összeadandó közül, és így a gyerekek is talán jobban ellesznek.
Sziasztok! Én is hasonló gondban vagyok! Nem szeretnénk ha elcsépelt lenne a zene, inkább az alternatív vonulat fog meg minket! Eddig ez a bevonulóra a közös ötletünk. Szerintetek?