Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Esküvő 2010 fórum

Esküvő 2010 (beszélgetés)

325. Pocy88
2009. aug. 6. 11:00

Szerintem nem ciki egyáltalán.

Én egy dologra szeretnék rákérdezni még ott amit kinéztünk, hogy a gyerekekre is ugyanannyit kell-e fizetni mint a felnőttekre.

Ti kaptok valahol ilyen kedvezményt?

324. Myrthil (válaszként erre: 323. - Pocy88)
2009. aug. 6. 10:57

Még nem kértem.

Helyszínre szeretnék ajánlatot kérni, csak olyan ciki, mert pl menü ajánlat van fent, tehát erre nem akarok rákérdezni.

Inkább olyan érdekelne, hogy milyen kedvezmények vannak? Van-e dugódíj, olcsóbb szállás stb?

De csak erről érdeklődni.... :S

323. Pocy88
2009. aug. 6. 10:55
Zenekarra még nem kértünk ajánlatot, most nézegetem =) Akitől Te kértél, mennyiért vállalja el?
322. Pocy88
2009. aug. 6. 10:53
Oké, olvasom
321. Myrthil (válaszként erre: 319. - Pocy88)
2009. aug. 6. 10:50
Privi ment
320. Myrthil
2009. aug. 6. 10:47
Ti kértetek már valahonnan ajánlatot? Mire kérdeztetek rá?
319. Pocy88
2009. aug. 6. 10:45

Kéne egy kis segítség.

Vőlegényemmel elhatároztuk, hogy keresünk mulatós zenéket és megtanuljuk a szövegüket. De nem találok a neten sehol lisát, pedig zenekarok szoktak feltenni listát, hogy miket játszanak.

318. B.B. Detty (válaszként erre: 317. - Pocy88)
2009. aug. 6. 08:12
Még nem tudom, majd meglátjuk! De már hallottam valakitől hogy jövő júliusban lesz az esküvője, és neki már minden le van foglalva, szóval megpróbálom én is! Az esztergomi bazilikába tudom hogy minimum 8 hónappal előtte kell bejelentkezni! De hallottam olyat is hogy néhány anyakönyvvezető elzavar a fenébe, hogy majd januárba menj vissza, addig nem adnak időpontot...
317. Pocy88 (válaszként erre: 316. - B.B. Detty)
2009. aug. 5. 15:48
Már lehet időpontot foglalni nálatok?
316. B.B. Detty (válaszként erre: 315. - 1986Anita)
2009. aug. 5. 10:05
Szia! Nekünk is jövő augusztusban lesz az esküvőnk! És mi is kb 1 hónapja keztünk el tervezgetni! De már ott tartunk hogy szombaton megyünk lefoglalni a lagzi helyét, jövőhéten hétfőn akarok az anyakönyvvezetőhöz menni, aztán kedden meg a pélbániába időpontot foglalni!
315. 1986Anita (válaszként erre: 314. - Pocy88)
2009. aug. 5. 09:35

Hát még nem tudom, a párommal Hódmezővásárhelyen élünk, viszont Mártélyon (nagyon szép kis Tisza parti falu) laktam 21 éves koromig. (egyébként 10 km-re van a két település egymástól).

Jobban szeretném a szülőfalumban, hiszen a táj és a környezet sokkal meghittebb lenne. ÉS gondolom oda sokkal hamarabb kapnánk időpontot is. Viszont magát a lakodalmat még nem tudjuk, az is jó lenne ott, csak lehet nehezebb összehozni a vacsora miatt. Meg mivel a vendégségből a többség hódmezővásárhelyi, lehet egyszerűbb lenne itt tartani, mivel akkor többen ihatnak, nem kell kocsikázni még, stb.

De még konkrétan semmit nem intéztünk, csak tervezünk :D

314. Pocy88 (válaszként erre: 312. - 1986Anita)
2009. aug. 5. 09:15

Szia!

Nyugodtan keresgélj, de szerintem fixálni csak azután fixálj, ha lefoglaltad a hivatalban és a templomban az időpontot.

Biztosan olvastad, hogy én úgy jártam, hogy 2 hónap gondolkodási időnk van (szept. 30-ig), de a hivatalba csak decemberben tudunk menni.

Melyik városban lesz a lakodalom?

313. Myrthil (válaszként erre: 312. - 1986Anita)
2009. aug. 4. 21:24

Szerintem nyugodtan állj neki, mert hamarosan te is rá fogsz jönni, hogy nem olyan egyszerű az egész :)

Viszont én is nagyon élvezem minden percét :D

2009. aug. 4. 18:19

Sziasztok!

Új vagyok a forumon, de már elolvastam szinte mindegyik hozzászólást. Mi is jövő augusztus környékére tervezzük a vőlegényemmel a nagy napot. Már a szülőket is felkészítettük. Kb 1 hete döntöttük el, de én már mindent elterveztem :D

Annyira izgi ez az egész. Szerintetek már lehet keresni a vőfélyt, zenekart, stb.... ? Vagy hülyének néznek, hogy 1 évvel hamarabb már mindent le akarok fixálni?

2009. aug. 4. 16:52

Sziasztok!

Ma voltam a varrónőnél, vittem neki képet egy ruháról, amit a neten találtam. Megegyeztünk, hogy elkészíti nekem. Nagyon örülök, hogy meg tudja csinálni, mert első látásra beleszerettem abba a ruciba :)

310. B.B. Detty (válaszként erre: 309. - Myrthil)
2009. aug. 3. 14:44
Velünk nem voltak ilyenek! Csak viccből kiabálták, mert pont mind a ketten elkaptuk, meg azért mert egy páran már tudták is hogy már is szervezzük a miénket! Igazából a lányok között ment jobban a csata, többen is el akarták kapni, de én voltam az ügyesebb! :) A fiúk annyira nem kapkodtak a harisnyakötőért, végül a vőlegényem kezébe pottyant! :) Este még egy-két ember odajött, hogy ez biztos meg volt beszélve, de mindenki mondta hogy jövőre akkor a tietekére megyünk!? :) Szóval nem irigykedett érte senki! Max 1-2 csaj! De ezt tudhatták hogy mi vagyunk a legesélyesebbek a következő lagzira!
309. Myrthil (válaszként erre: 308. - B.B. Detty)
2009. aug. 3. 13:44

Én múlt héten kaptam el a csokrot. Persze utána egy csomó lány odajött, hogy nekik kellett volna elkapni, mert....

Olyan rossz volt hallgatni. :(

Aztán persze mindenki kérdezte, hogy egyedül vagyok-e, mert párom pont akkor nem volt mellettem. Amikor pedig mondtam, hogy a vőlegényemmel vagyok itt, megkérdezték, ő tud-e arról, hogy már vőlegény.

Tudom, csak az irigység beszélt belőlük, de akkor is rosszul esett :(

2009. aug. 3. 13:38
Sziasztok! Hétvégén voltunk unokatesóm, lagziába! Tök jó, elkaptam a mennyasszony csokrot, a vőlegényem meg a harisnyakötőt! :) Mindenki kiabált hogy Bunda-bunda...Pedig nem volt az, tényleg nem beszéltük meg, úgy látszik tényleg rajtunk a sor! :)
307. icerose88 (válaszként erre: 306. - Myrthil)
2009. aug. 3. 13:22
Teljes mértékben egyetértek veled, csak tudod nincs pénzünk 2 lagzira. Most elég a család, jövőre pedig jöhet a nagy buli :) Nekem ez a nap is egy életen át feledhetetlen élmény marad, nem számít a meghívottak száma.
306. Myrthil (válaszként erre: 305. - Icerose88)
2009. aug. 3. 09:53

A szívem egyik fele azt szeretné, ha nekem is ilyen pici lehetne. Nem vagyok oda a nagy felhajtásokért.

A másik viszont azt mondja, hogy ilyen csak egyszer lesz az életemben, és tegyem emlékezetessé :)

305. icerose88 (válaszként erre: 304. - Pocy88)
2009. júl. 31. 12:00
12-en leszünk összesen. Ez a szűk család. A nagy lagzit vendégsereggel a templomi esküvőre tartogatjuk.
304. Pocy88 (válaszként erre: 303. - Icerose88)
2009. júl. 31. 08:16
Ezek szerint nem lesz sok vendégetek. Hányan lesztek?
2009. júl. 30. 20:03

Sziasztok lányok!

Látom szervezkedtek, ahogy én is :)

Vasárnap elmondtuk a szülőknek a nagy hírt, nagyon örültek neki. Váratlanul érte őket a bejelentés, de hamar megbarátkoztak vele :) Anyu meg is könnyezte.

Aztán megvettük a karikagyűrűket is ... meseszép. Az első boltban rögtön rátaláltunk az igazira, ráadásul jókora kedvezményt is kaptunk az eredeti árból. Majd teszek fel képet.

Ma pedig csak kíváncsiságból bementem az egyik butikba, hogy ruhát nézzek. Voltak szépek ... színesben. De az üzletvezető azt mondta, hogy nyugodtam próbáljam fel a színes ruhákat is, mert megvarrják nekem ugyanazt fehérben. Vagy akár egy teljesen egyedi ruhát is terveznek nekem. Így jövőhétem barátnőmmel megyek ruhát próbálni, és leveszik rólam a méreteket.

Az esküvői fogadás nálunk lesz, szóval azon nem kell sokat szervezni, csak ki kell találni mi legyen a kaja :)

Röviden ennyi történt mostanában.

302. Pocy88
2009. júl. 29. 07:15

9500 magában foglalja a terembérlést, kaját, piát. A fogyasztás előre össze van állítva a piából és azt lehet leinni, ha meg több fogy, azt ki kell fizetni. De pl. ha egy karton sörrel/colával többet iszunk, azt nem számolja fel. Az árban benne van még egy szoba a panzió részen az ifjú párnak.

Egyébként nagyon úgy tűnik, hogy ezt fogjuk lefoglalni. 2 hónap gondolkodási időt kaptunk.....vagyis szept. 30-ig tartják fenn a helyet.

Arra gondoltunk, hogy így lehet, mindent helyben csinálunk és akkor az egész násznép gyalog mehet a templomba és a pmesteri hivatalba is. Az szép lenne =)

Így most sűrűsödnek majd nálunk a dolgok, mert 2 hónapunk van, hogy a szülőkkel is beszéljünk.

301. kacsa118 (válaszként erre: 300. - Pocy88)
2009. júl. 28. 18:27
Erre van pluszban terembérlet? És az ital benne van? A panzió tényleg baráti!
300. Pocy88
2009. júl. 28. 18:06

Mi szerencsével jártunk azt hiszem.

A kajálás mindennel együtt 9500/fő

Aki ott akar aludni a panzió részen 1700/fő/éj.

Szerintem abszolút elfogadható.

Szerintetek?

2009. júl. 28. 16:16
Budapestieknek tudok ajánlani két helyet is! Nagyon finoman főznek! Árakat sajnos nem tudok pontosan, de nem elszálltak! Elérhetőségeket tudok küldeni privátban ha valakit érdekelne! Én ennyit tudok segíteni! :D
298. Pocy88
2009. júl. 28. 13:05
Ma 4-re kaptunk időpontot, hogy megnézzük a helyi lakodalmasházat =) Izgi!
297. B.B. Detty (válaszként erre: 296. - Myrthil)
2009. júl. 28. 09:00
Én mindenkivel e-mailen egyeztettem...
296. Myrthil
2009. júl. 27. 22:38
Ti amikor egy helyet voltatok megnézni, előtte egyeztetettek időpontot, vagy csak úgy beállítotattok? :D

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook