Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Esküvő 2010 fórum

Esküvő 2010 (beszélgetés)

475. Myrthil (válaszként erre: 470. - B.B. Detty)
2009. aug. 18. 12:58
Anyakönyvvezető adott időpontot, vagy csak beszéltettek vele?
2009. aug. 17. 12:31
Sziasztok! Nekem olyan kérdésem lenne,hogy akinek már volt vagy akinek most lesz: mi mennyibe kerül(t) az esküvő/lagzi alkalmával? Gondolok itt: menyasszonyi csokor,menyasszonyi torta,zenészek,fotós,vőfély,a lagzin az étel-ital stb....?! Persze a létszám feltüntetésével! Nagyon megköszönném a válaszokat!
2009. aug. 16. 19:34

Lehet olyat, hogy a "valami kék" és a "valami régi" ugyanaz?

És a valami régi mennyire kell régi legyen? Tudom, hogy ált. valami családi ékszer szokott lenni, de nem szeretem a sárga aranyat. Amit viselhetnék, az meg annyira régi, hogy nem tudom megpucolni, pedig már régóta próbálkozom vele...

2009. aug. 16. 16:33

Huu gyerekek újabb jó dolog történt!!!!!!Megvan a vőfélyünk!!!!!Olyan boldog vagyok,és ráadásul rokon az illető,a párom unokatestvére,így még nagyobb megtiszteltetés,hogy elvállalta nekünk!Tegnap szóltak,hogy készen van az én gyűrűm is,úgyhogy ez a két dolog kipipálva!Jaaj olyan jóóó

Szóval szépen lassan haladunk a cél felé

471. rr.reka
2009. aug. 15. 22:11

Sziasztok!

Nekünk jövő júniusban lesz az esküvőnk!A zenekarban tudnátok segíteni?Kb 90-en leszünk ,így egy 3 fős zenekarra gondoltunk ,amiben lány is van.Pesten lenne az esküvő.Köszi:Réka

2009. aug. 14. 18:25
Sziasztok! Most hogy van egy kis időnk, mert 2 hétig nem dolgozunk! Így több időnk volt az esküvő szervezésre, megvettük a menyecske ruhám :), tök jó véletlenül találtam rá a Camponában egy üzletben, lefoglaltuk az éttermet, voltunk a papnál nála is leegyeztettük az időpontot, plusz az anyakönyvvezetővel is, ja és ezen kívül mivel külsős helyszínen lesz a polgári, voltunk lefoglalni azt is...asszem egyenlőre ennyi...
469. Pocy88 (válaszként erre: 468. - Bernibebe)
2009. aug. 12. 22:11
Az eljegyzésről is csináljatok képet, vagy írj naplót. Ezek mind olyan boldog pillanatok. Nálunk csak egy baj volt, anyám nem volt hajlandó eljönni.....így ez részemről kicsit rányomta bélyegét a hangulatra. De megvoltunk nélküle.
2009. aug. 12. 20:12

Ha szeretnétek persze hogy rakok fel képet.Egyébként a hivatalos eljegyzésünket most fogjuk majd tartani,tavaly csak a páromtól kaptam,mikor ketten voltunk felköszöntött szülinapomra,és akkor kérdezte meg,hozzá megyek-e,de a két családdal meg minden az most lesz,ha készen lesznek a gyűrűk.

Éda érdekes név,nekem kicsit szokatlan,de csak meg kell szokni!

467. Pocy88 (válaszként erre: 466. - Bernibebe)
2009. aug. 12. 19:45

Szuper =)

Majd teszel fel róla képet?

Mi már eljegyzésre megcsináltattuk, és az lesz az esküvőnkön is.

Leendő anyósom kérdezte, hogy mikor lesz már unokája, mert úgy vinné ide-oda. =)

És a ráadás, hogy most néztük a híradót és meghallottunk benne egy női nevet és elhatároztuk, hogy így hívják hívni a leendő lányunkat: Éda

2009. aug. 12. 17:52
jaj gyerekek tiszta happy vagyok,készül a gyűrűnk,a páromé már kész van,már csak az enyémre várunk,és végre megkapjuk őket :))))
465. Magton
2009. aug. 12. 09:26

Félreértés ne essék én tudok zenészt, aki egy lagzit 25 eFt-ért elvállal, de nem szívesen adom meg az elérhetőségét. Nyílván mindenki maga dönt. Legfeljebb ha nem jön be mégsem, akkor a következő lagziján majd jobbat választ. A kínai piacon lehet kapni egy üveg whiskyt 600 Ft-ért.

Csak arra akartam felhívni a fiyelmet, hogy érdemes átgondolni egy lagziban mire mennyit költünk és minek milyen hagsúlya, szerepe van.

Nyugtával dícsérd a napot!

464. Pocy88
2009. aug. 11. 18:40

Pont most hívott egy zenekar. Útiköltséggel és mindennel együtt utcai kíséret nélkül 10 óra zenélésre 40.000 ft.

Küld majd e-mailt, a honlapjáról, ha esetleg valakinek kell, szóljon.

463. Pocy88 (válaszként erre: 461. - Magton)
2009. aug. 11. 16:41
Rokonunknak lesz szeptemberben esküvője, tőlük tudjuk az árakat. Ők elmentek és meghallgatták a zenekart. Ennyit kérnek zusammen. A vőfély lehet, hogy az kerül ennyibe, mert nem iszik.
462. Sylvia81 (válaszként erre: 461. - Magton)
2009. aug. 11. 14:18
Szia! Megkaptam a prividet, este írok, de sajna most rohannom kell! De előre is köszi mindent!
461. Magton (válaszként erre: 332. - Pocy88)
2009. aug. 11. 14:11

A 35 eFt a zeneszolgáltatásért nagyon gyanús (a vőfély meg 40?). A 70 eFt már normális lehet. Volt már olyan, hogy a végén az elszámolásnál: akkor 35 eFt a zeneszolgáltatás, 25 eFt az útiköltség, a két óra hosszabbítási díj 28 eFt, 12 eFt a hangosítás-, hangszer-bérlet...

Szóval mindezt már az elején célszerű tisztázni, sőt írásos megállapodás is szerencsés. A legjobb tehát személyesen találkozni és mindent részletesen végigbeszélni. Arra azért mindenképpen gondolni kell, ha a zeneszolgáltatás lesz a legocsóbb a szolgáltatások körében, akkor attól mit lehet elvárni. Azaz mely szolgáltatótól, mely összegtől mit vártok és várhattok.

460. Pocy88
2009. aug. 11. 09:50
A mi fotósunk 120.000-ért dolgozik, de tudok egyet, ami 60.000
459. Myrthil
2009. aug. 10. 20:33

Sziasztok!

Voltam az esküvőszervezőnél. Egy csomó jó dolgot mondott:

- Szerinte inkább olyan helyet érdemes keresnünk, ahol külön van a vacsora, és az éjféli menü, mert utóbbiból kevesebb is elég. Éjfélkor úgy sem esznek annyit, mint kora este.

- Süti helyett érdemes több íízű mennyasszonyi tortát rendelni, és azonkívül gyümölcssalátát, vagy fagyikelyhet felszolgálni. Ha nagyon meleg lesz, akkor főleg sikere lehet

- Lefoglalni januárig érdemes mindent, kivéve a ruhát. Ekkor kezdődik a következő évi dömping, és ilyenkor kezdenek el nagyon kapkodni..... Jobb, ha van szerződés, mert még elhappolhatják előlünk.

- Ha vannak gyerekek a vendégek között, érdemes pár lufit felfújni, és csak úgy elengedni őket a tánctéren. Azzal órákig eljátszanak a gyerekek.

- És lehet, hogy lesz vőfényünk. Találtunk egy jót, 40 ezerért.

- Fotóst/videóst milyen árban találtatok?

458. Pocy88
2009. aug. 10. 17:40
Myrthill: várjuk a beszámolódat az esküvőszervezőtől!!!
457. Pocy88
2009. aug. 10. 16:33

Az én Párom táncolt évekig latint. Úgyhogy, mi megoldjuk itthon =)

Myrhill: arra az oldalra írtam, amit még Te küldtél el priviben.

Én most leálltam a szervezéssel, mert kijött elég durván az allergiám.

456. Sylvia81 (válaszként erre: 454. - Myrthil)
2009. aug. 10. 14:28
Miért? Tudsz valaki jót Sopronban? Mert akkor elkezdem puhítani a kedvesemet... :D
455. Sylvia81 (válaszként erre: 454. - Myrthil)
2009. aug. 10. 14:20

Asszem azt megoldom... Tanultam táncolni, csak fel kell elevenítenem. Én egyébként nagyon szeretnék valami jó kis táncot éjfélkor, de asszem párom nem fog belemenni. S hogy miért? Mikor a nagyszüleim 50. házassági évfordulója volt, csak úgy vitt el táncolni, hogy Apukám azt mondta neki, hogy velem táncol, vagy vele. :D Ez persze hatott, mert a táncparkett egy nyitottabb részen volt és voltak ott vadidegenek is... :D:D:D

Bár lehet, hogy belemegy, mert anno első karácsonykor viszont úgy volt, hogy elmegyünk Bécsbe a Stephansdom elé, megtanuljuk a táncot és este "fellépünk". Ez viszont az Ő ötlete volt. Szóval lehet, hogy csak szégyelli, hogy nem nagyon tud???

454. Myrthil (válaszként erre: 449. - Sylvia81)
2009. aug. 10. 13:47
Tánctanárhoz nem akartok menni?
453. Myrthil (válaszként erre: 452. - Pocy88)
2009. aug. 10. 12:18

Milyen oldalon kerestél?

Én ma megyek esküvő szervezőhöz :)

Már nagyon izgulok, egy csomó kérdésem van :D

452. Pocy88 (válaszként erre: 450. - Myrthil)
2009. aug. 10. 12:09
Képzeld, vagy 30 zenekar keresett meg =)
451. bernibebe (válaszként erre: 449. - Sylvia81)
2009. aug. 9. 18:15
mi is 2010 07 17-ére szervezzük,és mi is még csak neten nézegettünk,nálunk mondjuk nem kell talán csak 10 embert elszállásolni,de konkrét hely még nincs meg sajna!A díszítést saját kezüleg fogjuk csinálni,akár csak a meghívókat. A ruhát magamnak már kinéztem egy Ronald Joyce modell,első látásra beleszerettem!Anyakönyvvezetőhöz decemberben megyünk,templomi esküvőnk nem lesz,mert egyikünk sincs megkeresztelve,de egyébként sem vagyunk vallásosak!Zenekart még nem tudjuk,mert nem nagyon tudunk a párommal megegyezni ebben,tortát valami gyümölcsöset szeretnénk,azt szeretjük mind ketten,de ugye nézni kell a násznépet is,ugyhogy arról még nincs pontos elképzelés.Koszorúslányok megvannak,azt hiszem most így ennyi jutott eszembe!
450. Myrthil (válaszként erre: 449. - Sylvia81)
2009. aug. 9. 15:58

Szia!

Ha szállás kell, minél előbb állj neki szervezni.

Emiatt nagy kavarodás lehet.

Mellesleg nincs is szebb, mint a nagy napon gondolkodni :D

2009. aug. 9. 11:55

Sziasztok! Ha 2010.07.10-re tervezzük az esküvőnket, mikor érdemes elkezdeni a szervezést?

A vendég-lista már készül és keresgélem a lagzi helyszínét is, bár egyelőre csak neten nézegetek, mert Sopronban lakunk és Zalaegerszegen lesz a nagy nap, mert úgy nem kell mindenkit elszállásolni, csak kb. 30 embert...

Akinek ezzel kapcsolatban van építő jellegű ötlete, várom privátban! :)

Ja és agyalok a ruhán is.

És ha már itt tartunk, mi mindent kell szervezni egy esküvőre??? Sajnos a közvetlen családomban én vagyok az első, akinek lesz, és még a barátnőimnek se volt, szóval igazából csak sejtelmeim vannak róla, mi minden kell.

Anyakönyvvezető, templom, pap, koszorúslány, ruha, lagzi helye, vacsora, sütemény, torta, szállás, zene, esetleg díszítés. Mi van még?

448. kacsa118 (válaszként erre: 447. - 1986Anita)
2009. aug. 9. 11:31
Ez már nekem is megfordult a fejemben! De ha az én családomat figyelembe vesszük, akkor nem lesz gáz, mert mindenki sírni fog! Majd nem lógok ki a sorból! :D
2009. aug. 9. 10:27
Valaki beszámolna nekem arról, hogy hogy bírjam majd ki a saját esküvőmön és lánykikérőmön, hogy ne bőgjem el magam? Sajnos én mindenen elsírom magam, nagyon érzékeny vagyok. Tudna valaki valami jó tanácsot adni?
446. kacsa118 (válaszként erre: 350. - Gyöngyi)
2009. aug. 8. 07:32
írj priviben, ha kell még hely! Személyes tapasztalat alapján tudok ajánlani! Csak nem akarok Hoxától kikapni reklámért! :D

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook