Esküvő 2010 (beszélgetés)
Mi ma bejelentkeztünk a templomba =)))
2010.08.14 14:00 =)
Mi még sehol se tartunk. Ez nem gáz?
Tudtok ajánlani valami oldalt, ahol esküvői meghívókat lehet nézegetni? Lövésem sincs, milyet szeretnék, de még csak halvány körvonalakban sem... :(
Időpontot változtatunk megint. Szülők javasolták, hogy ne a legnagyobb melegbe legyen.
Két lehetséges helyszín van, ebből egyik nem tetszik a szülőknek....
Van egy másik is, ahol olcsóbb a kaja, de eddig nem sok jót hallottunk róla, így el akarunk menni egyszer oda ebédelni...
Fotóst még nem választottunk, de már csak két ember maradt, a többit kizártuk :)
Kitűzük az időpontot: július 24. :D
Ki kellett tolni kicsit, mert államvizsgázom!
na örülök hogy nektek is halad a szervezés,nekünk úgy néz ki,hogy talán megtaláltuk a megfelelő helyszínt de még nem akarom elkiabálni! :)
A többiek hogy állnak???
Nem tudom, hülye vagyok bocsi =))))
Amúgy megvan a vőfélyünk, ma foglaltam le.
Megvan a helyszín is, csak leendő apósomnak kell még rábólintania.
Pénteken intézem a Bazilikát.
Hurrá, végre mi is haladunk =)
Két éve annyit ittunk, ha bealudtunk 9 óra körül :D
Igen. Én is hasonlóra gondoltam, csak valami olyan is kell, amit meg lehet mutatni szülőknek, és az lehetőleg hasznos is legyen, ne csak porfogó :D
Nincs :)
Csak szeretném, ha ez különleges lenne. A tavalyit és a tavaly előttit is elégé elrontottuk :S
Örömmel olvasom a soraidat. Én is így érzek: akár holnap is hozzámennék! :D
Jut eszembe, nincs valami ötletetek évfordulóra? Ötödik lesz novemberben... Szeretnék valami különleges dolgot :D
na most mar a zeneszek is le vannak foglalva de jóó szeretném kicsit előrébb hozni az esküvőt annyira szeretnék már hozzámenni az én drágámhoz,nagyon szeretem mar 4éve és még most is mint az elején,tudom hogy lesznek nehézségeink,de azt is tudom hogy együtt meg is tudjuk majd oldani őket
szóval boldog vagyok nagyon
csak azért írtam, mert úgy láttam, félsz tőle! :D
szerintem nem állnak jobban fejre tőle, mint bármilyen röviditaltól.
Nem hiszem, hogy a vendégek örülnének neki.
Ők múlatni jöttek, és a 80% 25-30 év közötti lesz :D
Fejre állna a násznép :D
És ahogy magamat ismerem, én is :D
Az nagyon jó!
Mi az egyik tanút akartuk felkérni, hogy ne-e vállalnának ilyen dolgot is, de nem vállalta egyik sem :)