Esküvő 2010 (beszélgetés)
Én nem tudom meghallgatni a demókat =(
Lehet, valamit le kell töltenem hozzá?
Szia!
Megnéztem, és felírtam a listámra! :)
Még semmiből nincs konkrétum, csak a lehetőségeket gyűjtögetem :)
Sziasztok!Csak segíteni szeretnék,hogy ez a felejthetetlen este tényleg az maradjon!Adatlapomon Férjem fellépés közben megtekinthető és weblapján találhatóak fotók a galériában,és ingyen letölthető demó anyagok is.
Lelkiismeretes és színes a repertoárja.Saját szerkesztett zenék,friss slágerek,akár kívánságra is eljátszik bármit,retró zenék...Fiataloknak kedvezve fénytechnikával emeli az esemény színvonalát!
www.vandorduo.extra.hu
Kérem,nézzetek be,érdemes!!!
Jó szórakozást kívánok!
Bocsi,a tolakodásért,nem állt szándékomban!
Sok boldogságot kívánok a pároknak! :D
Mi most szombaton megyünk esküvőre, ott lesz, ahol mi szeretnénk tartani, így tesztelünk helyszínt, zenekart és vőfélyt =)
Fotóst már tudjuk.
Templom kérdéses.
Ruhát majd nézünk.
Dekorációval bőven ráérünk, meghívókat is ráér később készíttetni.
Tudom, bár addigra szeretnék mindent lerendezni. :)
De eddig csak a vőlegény van meg :)
Pécsen azt hiszem januárban lesz.
Tavaly már voltam, de csak nézelődtem, mert akkor még nem volt szó az esküvőről. Párom el se jött velem, de idén már el akar :)
Tiszta csipke nekem se kell, ahogy a fodrok sem.
Talán nem is csipke ez, hanem valamilyen minta.
A képen nem látszik.
Majd ha próbálni megyek, akkor pontosan meg tudom nézni :)
Én is így vagyok. Vannak ruhák, amik tetszenek, de előbb jópárat fel fogok próbálni és csak azután döntöm el, milyen fazont varrassak, ha egyáltalán varratok. Ez csak az utolsó mentsvár.
Párod nagyon lelkis, ahogy látom az írásaidban. Az enyém szeretne beleszólni, de ragaszkodunk a hagyományokhoz, úgy lesz igazi meglepetés az esküvőnk =)
Nálam az egyetem miatt esik ki egy pici decemberben.
Az igazság az, hogy nekem is eszembe jutott a varratás, de amíg nem próbáltam, nem tudom, milyet is szeretnék pontosan, addig nem merek odamenni.
Másrészt az első próba amolyan móka lesz. Mellesleg remélem, mire addig eljutunk, barátnőméknél is megtörténik az eljegyzés, és ő is szervezi majd az esküvőjét.
Én nem tehetem meg, hogy a szülőknek ne mutassam meg... :S Párom szóba se állna utána velem, mert ha már ő nem lehet ott, anyukáját küldi. Az ő ízlésében megbízik.
Szép nagyon!
Jók ezek a csipkék! Én mindenkép valami csipkéset szeretnék :)
Nekem azt mondták, ha varratni szeretnék, legkésőbb februárban vinnem kell a mintát.
A fősuli miatt a december kiesik vizsgaidőszak miatt.
Szeretnék már szeptemberben, de valószínűleg október, november és január lesz a próbálgatós időszak. Vőlegényem unokatesója jön majd velem, szülőknek nem szeretnénk megmutatni a ruhát, maximum képről.
Nekem az az ezüst rész furcsa. Én is csipkét képzeltem oda.
Egyébként nem tudom.
Egy barátnőmmel megbszéltem, hogy csak úgy poénból menjünk be próbálni.
A nagy próbákat december-január környékére tervezem :)
És te?
Szép ruha, én is néztem hasonlót. A különbség annyi, hogy a fölső részén csipke van, de azt lehet másmilyen anyagból is varratni.
Mikor mész ruhát próbálgatni?
Anyukám akart nekem ilyet, aztán láttam egy menyasszonyon, akin tetszett, egy hasonlót próbáltam, és nem tetszett.
Őzsintén, szörnyen éreztem benne magam... :S
De hát ízlések és pofonok!
Tettem fel a naplómba egy képet, nekem most ez a favorit :D
A férfi ruhát odaadják, a nőit csak kölcsönzésre.
Nekünk tetszenek a magyaros ruhák, de ez nem feltétlen jelenti azt, hogy jól is áll.
Szia!
Üdv a csapatban!
Mesélj kicsit! Hol lesz a lagzi, hányan lesztek stb? :)
Sziasztok!
csatlakoznék hozzátok, mivel olyan szerencsés vagyok hogy jövőre összeházasodunk a Kedvessel. :)
A szervezés egyelőre csak fejben zajlik, de azért kezd összeállni a kép :)
Aki szeretne nagyon jó zenekart szóljon és megírom priviben a többit! 5 tagú a zenekar és közel sem olyan drágák mint amennyire jók! :) :)