Esküvő 2010 (beszélgetés)
végülis nekünk is családon belül lesz mert a párom unokatestvére hivatalosan vőfély tehát nekünk adott volt
Mi ezt családon belül fogjuk megoldani! Unokaöcsém lesz a legjobb választás! Akkora hangja van, hogy mindenki rá fog figyelni! :D
Én le lettem hurrogva, mondván a vőfély nem csinál semmit, csak eszik, meg mond pár versikét a vacsi előtt....
Ezért meg kár odahívni bárkit is :(
nekünk lesz igen,ő legalább tudja mit hogyan kell,mikor kell a népet összetrombitálni,hogy indulás a hivatalba meg ilyesmi,nekünk nem lesznek játékok meg ilyenek,nem ezzel akarjuk elvenni az időt a mulatástól
Nektek lesz vőfélyetek?
Párom anyukája nagyon lehurrogott, amiért szeretnék :S
wed dingesn én most olvasgatom az őket ajánljuk fórumtémát :)
Tegnap voltunk egy esküvőn és olyan jó volt a vőfély, hogy kértünk névjegykártyát. 2 hét gondolkodási időt kaptunk.
Én olyan ajánlatokat kaptam, hogy 40 000/ fő, és ebbe nincs benne az útiköltség....
Szerintem a 100 az nagyon jó ár!
Nyugat-magyarországi viszonylatban egy háromfős zenészcsapatért mi a reális ár? Kb. 60 km utiköltsége, este 6tól hajnalig zenélve... 100ezerig jó?
értem neked is akkor jó készülődést kívánok
zenész nem lesz, azt nem szeretnénk. ahol tartjuk az esküvőt, rá tudjuk kötni az erősítőre a számítógépet, összerakunk kb. 20 órányi zenét (azért az melós lesz), és az megy, lesz benne mindenféle. a hely, fotós ugyebár már megvan, a videós szervezés alatt. időpont kitűzése előtt anyakönyvvezetőt nem tudunk intézni, a ruhával meg várnék, amíg fogyok.
értem akkor nektek még kevesebb időtök van mint nekünk akkor intézkednetek kell hamar a dolgokkal nekünk jövő júliusba lesz,és már most lefoglaltuk a videóst fotóst meg zenészeket,mert volt hogy már az előtt eés utána lévő hétvégék is foglaltak voltak,és csak a szerencsénken múlt hogy befértünk
hát eddig úgy volt, hogy 2010 május 22, de mivel gyanús, hogy nagyon ott lesz az államvizsgám nyakán, ezért lehet hogy kitoljuk! jövő héten tudok utánakérdezni, hogy mikor lesz államvizsga.
mikor lesz nektek pontosan?
persze, tudom, hogy nem tuti, hogy rajtam is jól fog állni, bár nem bánnám! Amúgy nálunk csak a helyszín van meg eddig, meg a fotós! De időnk az amúgy van még bőven!
Nagyon szép a ruha de érdemes megpróbálni is és majd ha látod benne magad akkor tudod csak igazán eldönteni,mert így lehet beleszeretni egy ruhába de közel sem biztos hogy neked is olyan jól fog állni mint ezeken a csontsovány modelleken(Ezt ne vedd bántásnak)de én is így jártam pedig én kis gizda vagyok,de mégsem úgy állt rajtam amikt kinéztem,de végül az álomruhát megtalálva az pont úgy állt ahogy kell én tudtam az kell nekem :)
Megírom rövid kis listánkat,ami már eddig megvan!!!
-vőfély
-videós
-gyűrűk
-menyaruha
-fodrász
-kozmetikus
-menyecskeruha fazonja(a ruha varrás alatt)
-zenék a polgárira
-fotós
Raktam képet a legszebb ruháról, amit valaha láttam! Véleményeket várok! :D
van igen kémcsőbe lesz beletekerve a meghívó,és a kémcső lesz díszitve masnival és valamilyen szalaggal,de majd ha kész lesz a prototípus,rakok fel képet róla egyébként barack színvilágű lesz
Elképzelés már van, hogy fog kinézni a meghívó?
sikerült megvenni a kémcsövet és ráadásul nem is olyan drágán,mint azt a hobbi boltban árulják 200 forintos darabár helyett 70forintért vettük darabját! Azért nem mindegy
Fent vagyok ott is.
Bár ott még 21-ei dátum van fent.
De átraktuk augusztus 7-ére!
igen megnéztem tényleg szép és elegáns a maga egyszerűségével!Ti mikorra is tervezitek pontosan az esküvőt???Weddings oldalon nem vagy fenn,ott is van egy csomó napló és kimondottan az esküvő szervezését írják le a leendő menyák
Felraktam a naplómba!
Szerelem volt első látásra, csak az ezüst volt benne fura, de egyre inkább tetszik benne az is :D
na ez tök jó,szóval akkor nektek is halad a dolog előre,örülök,ruhaelképzelésed????
Mi annyit haladtunk csak, hogy ki lett tűzve a nagy nap, 12-e, amikor a szülők és mi összeülünk egy családi kupaktanácsra.
Egy csomó ajánlatot összegyűjtöttem, együtt átnézzük, elmondják a véleményüket, és mi, a párommal kiválasztjuk, melyik kell majd nekünk :)
na ki hogy áll a szervezéssel???
A kiterjesztés elvesztése elkerülése érdekében lettek letömörítve 'rar'-ba.A windows-al,vagy a Total Commander-rel azonnal ki lehet csomagolni és,meghallgatható.Remélem sikerül,ha nem írj privit és segítek nagyon szívesen!
Vagy,aki igényt tart rá,egy email címet megadva priviben,küldöm esetleg a legújabb demó anyagot,ami még nem került fel a weblapra,mert most lettek kész.Egyedileg a Férjem szerkesztette,mixek,pörgősek,lassú számok,modern hangszereléssel.Nagyon nagy sikerük van,ezt meg kell előre súgnom. :D
Várom a visszajelzéseket!Természetesen a kritikákat is szívesen fogadjuk,mert azt szokták mondani,hogy holtig tanul az ember!
Köszönöm a figyelmet! :)
Nagyon szép :)
Várjuk a képeket :)
További ajánlott fórumok: