Érdi kismamák - beszélgessünk (beszélgetés)
Szia Stella, jó hogy jöttél közénk. Itt ketten is vagyunk akik télen, tavasszal költöztünk..szóval ez nem gond. Mi is abban a cipőben utazunk...ismerkedni. Én a 40. heten vagyok, vasárnap burkot repesztenek és jön Babo. Nyitva elég rég a méhszàj, szóval mostanaban nem voltam kint, ugy tudom "találkozó" a lányok közt sem volt. Ezután. Én is és Mortocska is felajánlotta majd a későbbiekben, de a városban is osszefuthatunk. Egyebkent mi Parkvarosban lakunk, a Szep Ilonkaban. Ti hol Érdligeten?
Ja, viszont van Baba-mama klub ha jól tudom. Majd az is jó
lehet. Kisfiú lesz vagy kislány? Hol fogsz szülni?
Szóval üdv köztünk, bocsi, nem akartalak nagyon elhalmozni kérdésekkel..
Szep napot!
Lányok vki Érden tud ajánlani nekem felnőtt háziorvost, aki tényleg aranyos, kedves és szakmailag toppon van? Mortocska ajánlott mar vkit, de azért szeretnek meg érdeklődni... Mi Parkvarosban lakunk.
Köszi, Imola
Sziasztok, mi meg rendben, egyben... Még két és fel nap durván.. ;)) nagyon izgi.
Thaifun, gratulálok, jó erzes amikor az ember túl van egy aránylag kritikus időszakon. Az afp-el minket nagyon megijesztgettel, voltunk amniocentezisen..szóval azt a 3hetet amíg az eredmény megvan, nem kívánom senkinek. Nagyon durva várni, hogy most a gyereked Down-os vagy nem, Edwards-os vagy nem...nem is tudom meg mi van...
Szóval elvezd a még aránylag tehermentes időszakot.. Mar rosszulletek sem nagyon szoktak ilyenkor lenni (bár nekem előtte sem volt).
Kimba kitartás.. Bagoly mondja verébnek... ;).. Szóval azért szep napot!
Mortocska, remelem meg te is egyben...
Anci? Nicho?
Mindenkinek napsütéses szep napot!
Jó reggelt mindenkinek,
Jól vagytok?Baba még nincs?:)
Mi jobban vagyunk,ma még nem folyt az orra a manónak,remélem azon túl vagyunk.
Egyszerre jön 2 foga,szóval minden összejött.
Szép napot nektek.
Thaifun : nagyon gratulálok, a 13. hét nagyon jó, akkor a 12.hetes szűrés megvolt :))
pussszantás a Picurnak
sziasztok,
Tegnap voltunk UH-on ,minden rendben van Mazsolával:) Mozog,forgolódik 13 hetesek lettünk,még nem voltam ilyen boldog soha:)
Szia,
Van naplóm,néhány fotó is van,ha gondolod jelentkezz és akkor meg tudod nézni a nagylegényt.Vagy esetleg fb-n.
Ird meg a neved privátba és felveszlek:)
Kitartás erre a pár napra nektek,nemsokára anyukák lesztek..a világ legjobb dolga,még akkor is ha néha napján nagyon nehéz:(
Csak egészségesek legyetek,a többi nem számit.
szia Pincsi,
akkor lehet,h együtt szülünk...vagy beelőzöl...
nálunk semmi, csak már folyamatosan fáj a medencém,nehezebben megyek, Babóka nagyon mocorog, remélem befordult..és éjszaka olyan éhség jön rám...de most úgy érzem,hogy elég,fáradt vagyok, alig alszom,nehéz...szóval itt az ideje,hogy jöjjön a kis rosszaságunk...:)
Kimba, én is kíváncsi vagyok a picúrodra :)
Vigyázzatok magatokra, és élvezzétek a jó időt még...nálunk Betyárka napozik...csupa fekete a bundája, de imádja a napot,mint én :)))
puszi
Sziasztok lányok, hmmm...a ma éjszaka elmélkedéssel telt :)) ...termelődik az adrenalin nagyobb mennyiségben :)
Kimba, aranyos a kisbabád...most mar mi is "úton" ...majd összefutunk.
Egyébként én is Vásarhelyen jártam egyetemre.
Anci, veled mizujs? Hogy vagy? Mortocska?
Szep napot mindenkinek!
Sziasztok lányok...szóval alakulunk mi is... Ha nem történik semmi akkor vasárnap burkot repeszt a doki. Felsorolta az alternatívákat, megy ő is konferenciára, így a kiírt dátum előtt két nappal inkább jöjjön PIcur. Mar izgulok nagyon, de így, hogy a mêhszáj nyílt jó lesz. Jó ejt nektek.
Kimba ...kicsit későn de reagáltam a leveledre ;))
Sziasztok,
Én is császárral szültem,habár nem tudtam rá nagyon készülni,teljesen jól ment minden.
Akit esteleg érdekel szivesen mesélek.
Manó beteg,kap minden "jót",remélem gyorsan túlleszónk.
Jövök még ahogy enged:)
szia Anci,
bocsi,csak nem volt netem, elvitte a vihar:)...de már volt a szerelő...
szóval 39.hétben vagyok, péntekre vagyok kiírva...vasárnapi UH szerint 3.2kg, és jól érzi magát farosan, bár kevés a magzatvíz,szóval várunk péntekig,ha addig semmi, akkor sajnos császár,mivel első baba, és a fejük a legnagyobb,így a dokim nem meri bevállani a faros szülést,na én sem, szóval ez van, de nem izgulok, mert Zoébaba majd tudja,h mit akar,akárhogy is lesz, az úgy lesz alegjobb...a férjem elég pozitív beállítottságú, és most ezt folyamatosan belém is neveli :)))
Mondta,h szülés ütén a boldosághormon kimegy a szervezetből, ezért szoktak sokan depisek lenni, úgyogy mi csak vígjátékokat fogunk nézni :)))
Szóval neked még van időd, befordulhat, de akár még nálam is, szóval no para :)))
Anci, neked meg nincs veszve semmi... Meg van remény. Mortocska mar ketelyesebb, ő utolsó hétben van....szerintem ne aggódjatok emiatt. Én úgy gondolom, hogy egy császár sem rizikósabb mint a normál szűlés, kicsit esetleg tovább tart a felépülése, de nem sokkal. Én most amiatt aggódom, hogy a doki két hete azt mondta, hogy 3kg fölött van és meg van egy hetem. Ha tényleg ennyire nagy baba, akkor inkább császár húsnak, minthogy bármi legyen..beszorult a szülőcsatornába, stb
A barátnőm babája majdnem oxigénhiányos lett emiatt, aztán jó pár hónapig stresszeltek amíg a neurológiai vizsgálat ki nem mutatta, h minden rendben.
Sziasztok lányok, mi még egyben, ma lesz Ctg, uh és vizsgálat. Valszeg ma mar behív jövő hetre, nem hiszem, hogy kell még menjünk a maganrendelőbe. Jövő keddre vagyok kiírva. Egészen izgi.
Ti hogy vagytok?
Kimba, Kolos hogy van? Adj neki c vitamint mindenképp, az orrcseppek is jól kitisztítják az orrüreget...ha megisszavkis bodza, hárs tea...nem tudom mennyire volt beteg.
Szólj ha tudok segíteni akar tanáccsal is.
Krry, te is ma messz ctg-re ha jól tudom. Kiváncsi vagyok mit mondanak. Most mar nagyon időben van mindenki.
Marietta, veletek mizujs? Zsófika hogy van?
Rozi?nicho?
Szep napot mindenkinek, bár ahogy kinézek az ablakon pont szépet nem látok?
Sziasztok,
Remélem mindenki jól van,Kolosnak folyik az orra,adok 1-2 gyógyszert,remélem gyorsan túl leszünk rajta.
Szép estét mindenkinek.
Sziasztok, mi meg egyben...holnap doki, aztán meglátjuk mit mond. Jövő keddre vagyok kiírva, biztos jövő heten megindítja a szülést....
Kicsit nyugos vagyok mar...de minden ok... Mindenkinek szep napot!
sziasztok,
nálunk az a helyzet,h Babóca még mindig nem fordult be (tegnapi UH),jól érzi magát, folyamatosan rugdos, már elég durván...de ha péntekig se fordul be,akkor várhatóan császár lesz utána...:(
Nem is tudom,h mi lenne a jobb,de már nagyon nehéz,éjszaka kemény marad és olyanokat tud rugni,h csak feljajjdulok...
Sziasztok lányok, örülök, hogy mindenki jól van... Az érdi lányok szívósan.. Na csak poénkodom...egyebkent mi még egyben, egyelore semmi különös nincs, éjszakánként kicsit nehezen alszom, gyakran bekeményedik a poci. Kedden megyünk dokihoz, akkor töltöm a 39 hetet, és ha nem lesz semmi "történés" akkor rá következő heten hivatalosan is meg kell jöjjön PIcur. Nincs mar sok hatra.
Nicho, gratulálok, ügyesek vagytok. Csak így tovább, remelem nálunk is minden rendben lesz.
Kimba, hogy vagytok?
Krry? Nálatok is minden ok?
Mónika, pihenj amennyit csak tudsz..jó ejt mindenkinek!
Sziasztok!
Mi is meg vagyunk, kislánykám már 6 hetes volt kedden és már 1 kilót hízott....Néha van pocak fájás, de nem vészes. A szopi utáni bukás még mindig meg van. Éjszaka 2-3-szor kelünk enni. A vissza alvás változó.
Marietta!
Gratulálok a kis Zsófihoz!!!!
Sziasztok lányok, mi még egyben...minden ok egyelőre. Ma kicsit pakolásztunk Apával, ma itthon van.. aztán most pihi. Olyan furi, nekem is kb. 10 napom van még... már várom Picurt.
Kimba... majd felváltva vigyázunk a Picurokra :D :D
Kitartás mindenkinek, szép napot, vigyázzatok magatokra.
Sziasztom,
Mi jól vagyunk,a kisfiam nagyon hiperaktiv baba,ezért is kerülök ritkán géphez.
Most már alszik,remélem a kis fogacskája nem fog fájni éjszaka.Kicsit most nehezen vagyunk néha,de igazi kis hős.
Ma este nagy játék közepette,bebújt az ágy alá,nem vettem észre,hogy van egy kis kiálló fa rész(kis rögzitő) és jól beverte a kis fejét,meg is karcolta:((Volt sirás szinte mi is elsirtuk magunkat.Mi lesz majd késöbb,amikor sok ilyen kis baleset lesz?:(
Szép estét mindenkinek..és várjuk a jó hireket továbbra is és az élménybeszámolókat.
sziasztok,
Marietta: Nagyon sok boldogságot!!!!!
Remélem, hogy hasonlókról tudok majd beszámolni jövő hét végén...várom már.
Képzeljétek, megérkezett Babócánk szekrénye, most rakja össze a párom...lassan minden meglesz, már csak Ő hiányzik belőle :))
sok puszi mindenkinek,
Móni
Sziasztok lányok, Marietta, szívből gratulálok. Sok boldogsagot. Én most 38+2-el tartok, mar 1honapja "mindennaposnak" kiált ki az orvos, de meg egyben. Viszont lassan mar jöhetne. Lányok, ti hogy vagytok?
Puszi mindenkinek.
Kimba, jól vagy ?
Csak arra akartam rákérdezni, hogy első baba vagy kistesó? Erre nem emlékeztem.
Puszi