Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Érdi kismamák - beszélgessünk fórum

Érdi kismamák - beszélgessünk (beszélgetés)

❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
2012. okt. 9. 17:47

Sziasztok

Bocsanat hbeleszolok, de kozelvan az elevenpark is. Allitolag nagyon jo.

521. sz.rozika (válaszként erre: 520. - Pincsi79)
2012. okt. 9. 17:27
Sok szeretettel gratulálok!!!! Legyetek nagyon boldogok!!! puszi
2012. okt. 9. 17:21
Sziasztok, okt6-an megszületett Balázs, 3220g-al, 56cm-el.. Mindenki jól van, 1.5 óra volt az egész szules.. Apa 100-al száguldott vegig a 7-és úton, hajnali 5.45-kor.Baromira fajt..a doki szerint mert ilyen gyors volt, semmire nem volt idő...fajdalomcsillapitora végképp. Majd írok, visszaolvasom mindenkit.
2012. okt. 9. 14:39
Én is vevő lennék rá, ja meg persze a 22 hónaposom.
518. nicho (válaszként erre: 514. - Kimba1)
2012. okt. 9. 13:52
Voltatok már ott? Mi Bálinttal egyszer elmentünk valamikor a tavaly, de nem sok jó játék volt és sok volt a durva gyerek. Azóta nem voltunk. Jah, és asszem az ára sem túl barátságos......
517. nicho (válaszként erre: 515. - Kozmagica)
2012. okt. 9. 13:50
Ez jó ötlet, a párom is mondta ezt már. Csak toborozni kell és a helyet megtalálni....Én tuti mennék!
2012. okt. 9. 13:29

Sziasztok!

Mortocska, Pincsi egyben még?

Anci, örülök, hogy végre találtál dokit!

Kimba, jobban vagytok?

Thaifun, mi voltunk 18 és 28 hetesen, az utóbbi már nagyon szépen mutatta a kiscsaj fizimiskáját :) kövire nem megyünk előbb az tuti

Nicho csodaszép a csajszid, láttam a naplódban!

Üdv itt Stella, már nincs sok idő akkor, kitartás!

Mindenkinek szép napot, puszi

2012. okt. 9. 07:34
Itt érdi anyukák, össze kéne fognunk és összegyűlnünk gyerekestül, aztán behúzódni valahova és már kész is a játszóház. Na valaki?
514. kimba1
2012. okt. 8. 21:45

Sziasztok,

A Camponában van játszoház.Én is nemrég tudtam meg.

513. nicho (válaszként erre: 512. - Kozmagica)
2012. okt. 8. 21:21
Sajnos nem nagyon, és engem is érdekelne. Szegény fiam, szét unja itthon magát. Magánbölcsi meg kicsit húzós.
2012. okt. 8. 12:27
Sziasztok! Bocsi, hogy megtöröm a témát, de tud valaki itt Érden jó játszóházat és családi napközit ajánlani? Köszi előre is
511. Anci1979 (válaszként erre: 509. - Thaifun)
2012. okt. 8. 09:30
Szerintem a 30. hét után már érdemes.Mi a 24. héten voltunk.Látszik a kis arca,de nem volt még az igazi.
510. Anci1979 (válaszként erre: 508. - Thaifun)
2012. okt. 8. 09:26
Szia! Nem tudom milyenek a Battai dokik.Nekem az sztk-ból egy életre elég lett.Akinél voltunk most magándokinál,a 2 évvel ezelőtti történteket is figyelembe vette.Ezért hetente 2x kell hozzá járnom.Persze nem a magánrendelésére ,hanem a kórházba,amiért nem kér pénzt.Veszélyeztetett terhes vagyok.Nem a korom miatt.Itt tojtak rá.A magándoki egy héttel lerövidíti a terhességem,nehogy az legyen ami 2 évvel ezelőtt.Végre figyel rám egy orvos,és úgy érzem ennél a dokinál biztonságba leszünk.
509. Thaifun
2012. okt. 8. 09:14

Csajok!

Mikor érdemes elmenni 4D-s ultrahangra? hányhetes kortól?

508. Thaifun (válaszként erre: 505. - Anci1979)
2012. okt. 8. 09:13
Miért nem mész át Battára? SZTK ugyanúgy mint érden,de mindegyik doki normális
507. nicho (válaszként erre: 505. - Anci1979)
2012. okt. 8. 09:11
Bár nekem nem volt dokim, de szerintem elfogadható ez az ár. Van aki ennél sokkal többet képes kérni..
2012. okt. 8. 09:02

Pincsi!

Egyben vagy még??:))

2012. okt. 8. 08:59

Sziasztok!

Van itt valaki aki magándokinál szült?Szeretnék nagyjából képben lenni,hogy mennyi egy szülés.Nekem betelt a pohár az Érdi szk-val.Ezért magán dokihoz mentem.Ő 70 ezrért vállalja.Ez reális?

504. nicho
2012. okt. 8. 07:10

Lányok, az uh-val kapcsolatban: Én szülés előtt azért voltam másfél hétig kórházban, mert a 36-37. héten a baba feje 30 hetesnek felet meg az uh szerint. A kórházban egyedül a szonográfus nyugtatott meg, hogy nincs ezzel a babával semmi baj, arányosan kisebb mindene.

38+6 hetesen indították a szülést és Berni 2750grammal 51 centivel 32 centis fejkörfogattal született. Azaz teljesen normális méretekkel.)))))

Ja és 36 éves vagyok, azaz kellett volna mennem magzatvíz mintavételre. Csináltattam integrált tesztet, eredmény Edwards-ra 1:50000, Down-ra kevesebb mint 1:12000 szóval a hasba szúrást nem vállaltam.

2012. okt. 6. 11:37

Sziasztok!!!

Mi a Margit Kórházba csináltattuk a Down-kor szürést.Mivel az unokahúgom az,elküldtek.Az eredmény elég hamar meg volt.De nem is ez a lényeg.Ezek se mindig pontosak.Csak egy példa:Nővéremnek edwards kór-t mutatott ki.Szegénykém majdnem egy hónapig idebajoskodott. Utána magzatvíz vizsgálat,és az időbe telt az eredmény. Hál istennek minden rendben volt.Az ultrahang eredmények teljesen stimmeltek,nem volt eltérés.Szóval nem kell egyből bedőlni neki.Fel a fejjel!!!

2012. okt. 5. 10:22
Priviben leírom neked, bár ezt a doki kellene mondja.
501. Thaifun (válaszként erre: 500. - Pincsi79)
2012. okt. 5. 10:05

meglehet csinálni a kocsit,de miből apácska volt a hibás.....

Dolgozni járok budaörsre,dokihoz Battára.

A papirt kitöltöttem rendesen a doki,rácsodálkozott h 13 hetes, de mondta nem lényeg annyira....

Mindenki azt hiszi (orvosok, védőnő),hogy szültem már legalább3 gyereket és tudom mikor mit kell csinálni ha kérdezek mindenkinek kerekedik a szeme...

2012. okt. 5. 09:58

A Thököly nincs is messze...

Hmm..amikor mentél vérvételre, ott rögzítik az adatokat, utolsó menzesz, melyik heten vagy, de tényleg emiatt ne aggódj, ez baromi sok esetben mutat téves eredmenyt., és lehet, hogy minden rendben lesz nálad.

És az autód teljesen összetört? Nem lehet csináltatni? Ha jól értem Budaorsre jársz dokihoz?

A vonat nem konnyebb?

Szep napot!

499. Thaifun (válaszként erre: 498. - Pincsi79)
2012. okt. 5. 09:33
április 9-11 mikor mit mosnd az ultrahang,de érdekes mert most a 13.héten csinálta a dkoi ezt a szűrést nem a 12.hétenez nem lesz baj? el is felejtettem kérdezni.Thököly u-ban lakunk.A téltől félek már itthon vagyok,nem a lustaság miatt,sajnos összetört az egyik autónk igy budaörsre nem akartam buszozni,a haza fele lett volna gáz majdnem 11-re érnék haza.Apa meg tűzoltó Pest másik felén igy kell neki a kocsi,nem is tudom mit fogok csinálni amikor már 4órakkor sötét lesz...
2012. okt. 5. 08:56

Jó reggelt.

Az ultrahangban szerintem - és most mar a dokik szerint is - jobban lehet bízni. Az a gond a vérvétellel, hogy ha 1-2 nappal akar elszamoljak az utolsó menzesed első napját és nem jó terhességi időt állapítanak meg akkor más eredmenyt ad...ettől meg teljesen idegbajt lehet kapni. Más országban nem is csináljak mar a vervetelbol az AFP-t, egyből vagy amniocentezis, vagy elég az uh. Az uh ha jó, nincs nagyon miért aggódni. Ez 12heti uh alapos, lemérnek mindent, és ha gyanús úgy is elküld magzatvíz mintavételre.

Szóval fel a fejjel, örülj PIcurnak. Akkor mi is a dátum? Mikorra vagy kiírva? Ha jól számolom az mar tavasz ( én is márciusi vagyok ;)). Kicsit irigyellek a tavasz miatt, én kicsit parazom a tel miatt. Majd túléljük.

Thaifun, ti hol laktok? Bocs ha írtad mar, nem emlékszem..

Lányok, én most kicsit helyrepofozódtam a tegnap óta, olyan erzes volt mintha kerulgetne vmi baci, de szerintem ez a frontnak tudható be. Egyebkent az éjszaka jó volt..kivéve, hogy nem aludtam a vihar miatt...de PIcur egész jól pihent.

Mortocska meg annyit visszatérve, hogy az amniocentezis nem is azért kellemetlen mert fájna, hanem lelkileg az a kép amikor beszúrják a tűt a baba melle, érzed, hogy lassan pszihiatriai kezelésre lesz szükséged... Aztán az asszik hozzáállása katasztrofális volt. És persze utána az idő amit ki kell várni. Egyebkent kibírható..kicsit lelkileg nehéz.

Puszi mindenkinek, majd jövök meg!

497. Thaifun (válaszként erre: 489. - Pincsi79)
2012. okt. 5. 08:31

Az ultrahang alapján azt mondta minden OK,2 hét mulva lesz meg a vérvétel eredménye,ez fizetős vizsgálat volt,azt mondta ez 98%-os eredményt ad,izguljak vajon a vér eredmény miatt?

Az normális,hogy este szúrt olyan mintha tűvel szúrkáltak volna?Ahogy levettem a nadrágot elmúlt

496. Mortocska (válaszként erre: 495. - Pincsi79)
2012. okt. 4. 15:34

szia Pincsi,

hű, ez rosszul hangzik :(

nálam a dokim csak a 12.hetes szűrésnél mondta ezt a tűszúrásos módszert,ha az UH és a véreredmény nem lenne elég, de szerencsém volt, és abból megállapították,hogy nem kell a magzatvízminta...sajnálom,h nálad kellett :(

Nekem nagyon mocorog Zoé.

Pihenj sokat, nem is zavarlak,ha gond van,azért szólj.

pussz

2012. okt. 4. 14:44

Mortocska, az Afp rossz lett illetve a hCG is...ezek után elküldtek magzatvíz mintavetelre( beszúrnak a baba mellé egy 20-25 cm-s tűt, közben nézi uh-n, hogy hol van a baba), és erre várni kell, mert a magzatvízből nyert sejteket tenyésztik és a végén leszamoljak a kromoszómákat..és ez a 3 het nagyon gaz volt.

Én most nem érzem jól magam, nyomi és furán érzem magam. Na egyek aludni. Sziasztok.

494. Mortocska (válaszként erre: 491. - Stella_84)
2012. okt. 4. 14:34

szia Stella,

mi felső Parkvárosban lakunk, márciusban költöztünk, és szintén első baba, holnapra vagyok kiírva, de faros a bébi,és jól is érzi így magát,szóval holnap doki,és utána megbeszéljük,h mi legyen...vasárnap próbálkozuink sima(ha mégis befordul) vagy császárral,ha nem lesz tele a szülőszoba ( hidegfront lesz), ha tele lesz,akkor jövő kedd....szorítsatok,hogy vasárnap legyen,már egészen beleéltem magam:)

és hétfőn lesz a házassági évfordulónk...:)

üdv itt Stella, és jó lenne találkozni, de már csak Babóka után, kivéve, ha aszomszédban laksz, akkor gyere,és főzök egy kv-t :)))

üdv.,

Móni

493. Mortocska (válaszként erre: 489. - Pincsi79)
2012. okt. 4. 14:30

szia Pincsi,

mi egyben még, de remélem,h vasárnap már 3 főre bővül a család,mint nálatok is...:)

Nekem a down kóros vizsgálat eredménye megvolt aznap, az UH-n a doki mondta,h mindne ok, de a rendes eredmény is 2 órán belül a kezedben,az AFP-re meg azt mondta adokim, hogy azért már nem kell izgulni,sokszor rossz eredményt ad,de az már nem lényeges...szóval én a 12. hét után már elmondtam a barátoknak, addig izgultam...

❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook