Érdi kismamák - beszélgessünk (beszélgetés)
Sziasztok!
Ahogy olvasom mindenki jól van szerencsére (remélem továbbra is) és még mindenki egybe :)
Mi is jól vagyunk (köszi a kérdést Pincsi), jövő héten 4 hónaposak leszünk, nagyon várom, szeretnék már almalét kóstoltatni a lánykámmal :)
Kitartást mindekinek és szép napot!
Móni, ne aggódj.. megoldjuk..én sem akarok bedepizni ;)..meg hát kell a társaság.. Picurnak a jó levegő.
Mindenkinek jó éjt, ma állítólag megint front jön...
puszi
mi jövő péntekre várjuk Zoét...de semmi különös,
ma volt CTG, vérvétel, kell még egy utolsó UH...most még a hidegfront se zavart....csak egyfolytában palacsintát ennék :))))))
ha már növögetnek a babicsekek, akkor fussunk össze valahol, mert nem akarok itt egyedül bedepizni, de akár nálunk is lehet egy anyatejes-kávés parti-babáknak tej, anyáknak kv vagy tea...:)))
pussz,
Móni
Sziasztok,
Hogy vagytok?Kismamák még egybe?:)
Nicho,hogy birod?Van segitséged?
Fiacskám csak 8 hónapos,pörög ezerrel:),de szerencsés vagyok,mert éjjel jól alszik.Vagyis felkel 2-3 alkalommal,de kis cici és alszik is tovább.
Volt valaki az anyatejes napon?Sajnos én nem tudtam róla,most olvastam az érdi újsága:(Úgy elmentem volna.
Nem nagyon járunk hétközbe semerre,elég sok itthon a dolgom,még játszotérhez kicsik vagyunk.
Puszi mindenkinek.
Akik szülni készülnek,kitartás ebben a változékony frontos időben.
A néhány hetes kismamák hogy vannak??
sziasztok,
nálunk minden ok, csak itt volt anyukám, meg éjjelente nem jól alszom, így nappal igyekszem pótolni...szombat éjjel volt egy olyan érzésem,hogy most indulás, de végül mégsem....még egy CTG jövő hétfőn, és utána pénteken ideje lesz, hogy kibújjon Zoébaba :)))
puszi mindenkinek
Sziasztok!
Kimba, nekem a fiam 2 éves volt júniusban, a lányka meg holnap 6 hetes.
Pincsi, köszi a kérdést a fáradtságot leszámítva jól vagyunk. Kicsit még nehéz 2 gyerekkel. Azt hiszem a fiam most kezd féltékeny lenni a kicsire......
En egyébként rendben vagyok még.. most nyugi van. Az esték elég fárasztóak, nem sokat alszom.
Na de már nemsokára ennyit sem fogok :D...vicces, vagy inkább megrémisztő?
szép napot.
Az jó, már fejlett baba ő is.. nagy baj már nem lehet, de pihenj többet most már.
Hogy vagy egyébként? hogy bírod?
Első baba?
Hellóka mindenkinek,
Anci, azért ennyire lezser nem vagyok, már össze van rakva a kórházi csomag 1 hónapja, sőt bele is van készítve az autó csomagtartójába. ;))
PIcur jól viselkedik nagyon, büszke vagyok rá, remelem még a holnapot is szabaddá hagyja nekem még..
Krry, te hany hetes vagy?
Mortocska, kimba, rozika, nicho jól vagytok?
Jó ejt mindenkinek.
Hűha, akkor dolgozat megírására fel, Pincsi...ha kell valami segítség, csak szólj :))
Zoé meg maradni akar...nem baj, van még két hete, utána csak megdumáljuk, h jöjjön ki...
szép hétvégétmindenkinek :)))
Móni
Szia Pincsi!
Ha még nem szedted össze a kórházba a dolgokat akkor hajrá.Én is így voltam az első babámnál.Aki holnap már 13 éves.A nyákdugó távozása után,2 nap múlva jött a béby.Szóval sok sikert:)))
Sziasztok,hogy vagytok?Pincsi még egybe vagy?Könnyű szülést kivánok,várunk majd a beszámolóval:)
Én az Uzsokiba szültem,ott elfogadták az eredeti anyakönyvi kivonatot(3 éves volt),nagyon szimpatikus volt az ügyintéző.
Nekem nagy " mama" bugyim volt,pamut-piacról vettem,nekem nagyon bevált,főleg hogy császárosként a kötést is nagyon jól tartotta.
Mi túlhordásba voltunk,plusz manó hozzámn viszonyitva nagy baba volt,ezért lett tervezett császár,aznap reggel ment el a nyákdugó amikor szülni készültem.Nekem egyértelmű volt,hogy az a nyákdugó,addig én is azon gondolokoztam,hogy felismerem-e...Amikor mondtam az ügyeletes szülésznőnek,hogy talán a nyákdugó volt,ő mondta hogy az volt.A szervezet is aznapra készült:)
Én is terveztem hasleszoritot,de sajnos nekem erre már nem volt energiám.Egy bababoltba azt tanácsolták,hogy szülés után menjen apa vegye meg,ha esetleg nem jó,akkor visszacserélik.
Van itt valaki akinek 8-9 hónapos babája van?
Kellemes hétvégét mindenkinek.
Én is támogatom a találkát:)
sziasztok, igen, azt én is támogatom, ami majd akar gyerekzsúrokká nőheti ki magát :D
Picur még nyugton van, bár nem tudom vki tud-e a nyákdugóról érdemben nyilatkozni.. de vmi távozott nálam, igazából én is csak a netten olvastam utána es így nem egyértelmű, viszont ha már a méhszáj is 2 ujjnyi és a nyákdugó is távozott akkor tényleg közeledik a nagy pillanat.
na de még van dolgom, szóval a hétfőt megvárhatná ;)
remélem mindenki jól van.. vigyázzatok magatokra.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!! :)))
Hétfőn megyünk CTG-re+vérvétel, szóval akkor kérek én is....
Ha már mindneki rendben van, akkor lehetne egy érdi anyukák találkozója,hmmm?
pussz mindenkinek
Szia,
ngyon drukkolok, azért szólj, h mizu, addig pedig pihengess,és szólj, ha tudok valamit segíteni,
puszi
Sziasztok lányok,
hát ma a doki úgy fogalmazott, hogy "ez a baba nagyon ki akar jönni", most is 2 újjnyi a méhszáj...kicsit fáj a pocim a vizsgálat után, meg kicsit véreztem, de PIcur nagyon feszít mostanaban, ide-oda mászkál ..szóval már nyüglődöm.
Szóval ha nem jelentkezem akkor valszeg mar hárman vagyunk. ;)))
Szep estet!