Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Érdi kismamák - beszélgessünk fórum

Érdi kismamák - beszélgessünk (beszélgetés)

❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
612. nicho (válaszként erre: 609. - Sz.rozika)
2012. nov. 23. 12:42

Neked is köszi!

Még nem voltam.....

611. kimba1 (válaszként erre: 610. - Pincsi79)
2012. nov. 22. 10:25
Nem hozza be az oldalt:(
2012. nov. 20. 23:47

[link]

;))

609. sz.rozika (válaszként erre: 598. - Nicho)
2012. nov. 19. 17:23

Szia!

Bocs, hogy csak most válaszolok :( Igen, a Börzsönyihez járok, általában mindig kérek időpontot, de ettől még simán várni kell.. van, hogy név szerint szólítanak, van, hogy érkezés alapján, na akkor van gáz és ha nincs időpontot simán hátra kerülsz...

Nem tudom, azóta már voltál-e, megoldódott a probléma?

Puszilok mindenkit!!!!!

608. nicho (válaszként erre: 607. - BeaÉrd)
2012. nov. 18. 13:28
Köszi!
607. BeaÉrd
2012. nov. 17. 22:44
én már mentem ígyis úgyis,de jobb időponttal
606. nicho
2012. nov. 17. 20:48
Battai dokikhoz kell időpontot kérni? Vagy odamegyek a rendelési időre és majd sorra kerülök?
605. BeaÉrd
2012. nov. 16. 14:29

sziasztok!!!

nekem is battán van a dokim Sára Levente,ő hétfőn rendel 14:30-tól

szívesen ajánlom mindenkinek

2012. nov. 16. 14:03
603. Pincsi79 (válaszként erre: 601. - Nicho)
2012. nov. 15. 13:36

Nicho, nekem is van, igaz mi hat hetesek vagyunk, de egy enyhe folyasom nekem is van. Bár mindig is volt, soha nem maradt tiszta a fehérneműm.

Akit érdekel meg, a Rotarix olcsóbb változata a Rotateq csak 15e körül van. Általában nem lesz a gytarakban de meg kell rendeltetni.

602. nicho
2012. nov. 15. 13:29
Naplómban új Berni képek!
601. nicho (válaszként erre: 600. - Thaifun)
2012. nov. 15. 12:28
Azért szeretnék váltani, mert a szülés után 2 hónappal voltam itt Érden kontrollon és volt egy kis folyásom, de a doki nem írt rá semmit, szerinte normális. Szó szerint azt mondta: az még belefér. Persze azóta sem szűnt meg és baromi zavaró...
600. Thaifun (válaszként erre: 598. - Nicho)
2012. nov. 15. 07:45

szia,

Én Battára járok a Bárány dokihoz nincsen vele gond alapos,megmutat ,elmagyaráz mindent.

599. Pincsi79 (válaszként erre: 597. - Nicho)
2012. nov. 14. 23:19
Szombat-vasrnap nem hiszem, hogy ott lennének. És apa is itthon van.
598. nicho
2012. nov. 14. 22:26

Lányok ki jár battára nődokihoz? Tudtok név szerint ajánlani valakit?

Rozika! Jól emlékszem? Te oda jársz? Kihez?

597. nicho (válaszként erre: 596. - Pincsi79)
2012. nov. 14. 22:25
Nem akarlak elkeseríteni, de annyira ne örülj neki. Szinte állandóan foglalt mert az iskolások is oda járnak. Csak bizonyos időben lehet menni. Legalább is ha arra gondolsz ami a Szent László térnél van. Mert ugye van a 7. fő úton is egy ami még ki sem nyitott....Gyanítom nem is fog.
2012. nov. 14. 17:00
Lányok, találtam egy kikapcsolódást magamnak. Úgy olvasom, h működik uszoda itt Érden. De jó, de jó.!!!!
595. kimba1
2012. nov. 14. 14:45
Nekünk talán mindegy,most áll át a fiam napirendje,de hál Istenenk,ha ő fáradt,akkor bárhol elalszik,ezzel nincs gond.
594. nicho (válaszként erre: 593. - Pincsi79)
2012. nov. 14. 12:43

Igazad van, én is utána járnék, hogy mi lehet ez.

Talira írjatok kb. időpontokat, hogy kinek mikor lenne jó és szerintem majd úgy egyeztessük egymáshoz. Azokra gondolok akiknek pl. már fix napirendjük van a babával.

2012. nov. 13. 22:11

Sziasztok, a dokinéni megnézte Balazst, meghallgatta és nem hallott semmi rendellenest.de azóta is kék a szája körül, szóval holnap felhívok egy gyerekkardiológust, hogy mit szól és elmegyünk maganrendelesre holnap ha azt mondja.

Egyebkent minden ok. Balázs jól fejlődik de ez a kéksége kicsit aggaszt. Azt írja a szakirodalom, hogy lehet akar szív rendellenesség, keringési rendellenesség, és légzési rendellenesség, mert alapvetően egy oxigén hiányos állapot jele lehet a kék száj.

Na szóval mi is elvagyunk, hol ezzel, hol azzal de mar úgy vagyok vele, hogy inkább nézzenek hülyének.

Mortocska..nem irigyellek. Hogy gyulladt be? Nem fejtel?

Tali?

592. kimba1 (válaszként erre: 591. - Mortocska)
2012. nov. 13. 19:56

Mellgyulladás?Mi történt?

Rendben vagytok?

2012. nov. 13. 15:47

sziasztok,

mellgyulladás vége, tejláz elmúlt, jöhet a tali...

PIncsi, én meg a védőnőtzaklatom mindig a szoptatás miatt...még bírja,és mondta,h hívjam nyugodtan,h valami gond van, ők ezért vannak,szóval csak kérdezz,

jó lenne tényleg találkozni,

puszi mindenkinek

590. kimba1
2012. nov. 12. 18:43

Sziasztok,

Szerintem is természetes,hogy millió kérdésünk van,főleg elsőnél.

Nekem is rengeteg volt,de azzal volt szerencsém,hogy egyik legjobb barátnőm második babáját szülte 1 hónappal korábban.Igy friss és tapasztalt anyuka segitett.

De ha valamiben nem voltam biztos én is hivtam a dokit.

Ne aggodj,a doki nagyon nagyon kedves néni,biztos nem neheztel rád.

Mikor lesz találka?

589. nicho
2012. nov. 12. 18:27

Thaifun! Biztos nincs semmi baj! Bernit is kicsinek mérték kb. a 27. héttől. Emiatt is kellett szülés előtt bent maradnom a kórházban, mert túl kicsinek mérték a két halánték csont közötti távolságot. A 36. héten kb. 31 hetesnek felelt meg. Ennek ellenére 38+6 hetesen 2750 gr-al 51 centivel született meg Berni. Jah és a fejkörfogata 32,5 cm. Ami szerintem nem kicsi. A fiamé 33,5 volt...

Szóval ne aggódj!

588. sz.rozika (válaszként erre: 587. - Pincsi79)
2012. nov. 12. 15:53

Szio!

Teljesen természetes, hogy aggódsz a babádért, honnan tudnád mi a normális, első gyerek + nem vagy orvos. Inkább kérdezz rá és ne legyen semmi, mint hogy egyszer ne és baj legyen. A dokinak meg az a dolga, hogy válaszoljon a kérdésekre többek között, ha tetszik neki ha nem. És ezek nem olyan kérdések szerintem, ami egyértelmű, belegondolva én is hívtam volna ilyenért!!! Amúgy nem lehet, hogy csak te érzed tehernek? Miből gondolod, hogy zavarja a "sok" kérdés?? beszólt valamit?

2012. nov. 12. 11:24

Lányok, nem tudom én viszem túlzásba az aggodalmaskodast így egy hónaposan, vagy a dokinénit zavarja az aránylag gyakori kérdéseim. Én viszem túlzásba, nem tudom. Lehet, hogy kész idegroncs leszek,mert minden kis változás alkalmával el kezdek aggódni,mhogy ez nem-e vmi komoly dolog tünete. Tök kellemetlenül érzem magam..lehet,, hogy nagy része ezeknek természetes de mi van ha egyszer nem.

Az első heten például mar 7-8 napja nem volt szeklete Balázsnak. Igen, tudom, lehet akar 5-6 napig, h nincs szeklet, vagy híg, vagy keményebb. Akkor érdeklődtem ..ez normalis. Aztán a szules után Balázs homlokán kis puhább rész volt, talán vizenyősneknis mondható. Az ilyen, ilyen a homloka-jött a válasz.

Majd jött a tényleges ekcéma előjel. Most a szteroidos krém hatására gyógyulgat. Remelem nem az volt ;))

Tegnap fürdés után, Babo cianótikus lett a szája körül. apa meleg vizet csinált fürdéskor, azt gondoltam, hogy miután kivettuk a vízből, kissé kihűlt..fazott. Elaludt, reggel amikor ébredt ugyanolyan volt. Hívtam a dokinénit..kicsit olyan érzésem van mintha teher lennék. De hat megis egy 1honapos babarol van szó.

Sziasztok.

586. Thaifun
2012. nov. 12. 11:08

sziasztok,

Most jöttünk mega 19.heti UH-ról minden oké 80%,hogy lányzó lesz:)

Azt mondta a doki,hogy egy kicsit kicsi a korához képest,de nem mondott semmi különöset,gondolom ha baj lenne akkor mondott volna valami konkrétat.

Puszi mindenkinek

2012. nov. 12. 04:35

Sziasztok!

Sajna keveset tudok jönni, a baba meg a háztartás mellett most dolgozom itthonról, muszáj :(

Pincsi, nekünk is Erika a dokink. Sajnálom, remélem tényleg kinövi a gyerkőc az ekcémát!!!

Mindenkit puszilok, tali jó lenne, ha tudunk majd csatlakozunk!!!

584. kimba1 (válaszként erre: 583. - Pincsi79)
2012. nov. 10. 13:58

Nem irigyellek:(

Kolos tejallergiás volt piciként,de hál'Istennek most semmi baja.2-3 hónapig tartott.

2012. nov. 10. 11:16

Szia Imola;))

..az ekcéma okai nem imertek, állítólag lehet örökletes, vagy valamilyen allrgen okozhatja. Ha van allergiás a családban akkor valószínűbb.

Vörös foltkent jelentkezik, nem úgy mint egy pattanás, hanem mint amikor leesel és feldörzsölöd a bőrt. Pont úgy nez ki, érdes tappintasú, száraz. Először megjelentek a tejpöttyök, nem is foglalkoztam vele, de amikor nagyobb folt is lett, akkor látható volt a kulomseg. Az arcán van, lehet meg a hajlatokban, konyeken, stb.

Van ami kinőhető. Remelem neki is az van.

❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook