Epilepszia - A teljesebb életért (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Epilepszia - A teljesebb életért
Dehát annyi bosszúságot okoz a kellemetlen szőrzet.
Volt már olyan h fiziko idején nem értem rá magammal törődni olyan rossz állapotban voltam és csak nőtt-nőtt az arcomon. És csak a 7végén szedtem le.
tudtommal nincs benne férfihormon, az a hormon van benne amit amúgy is termelne a szervezet, ha működne a pajzsmirigy
vagy nem? :)
Óh homeopátia!
Én is inkább ennek a híve vagyunk, azt hiszem egyre többen vagyunk már így, még a baráti köröm is...
Nini, egy ORVOS!!
Ez igen, irigyellek. Na nem komolyan.
Bízzunk benne hogy ilyen marad hozzád továbbra is. :)))))
Az L-Thyroxinra gondolsz?
Ha igen, nagyon utálom, mert férfi hormonokat termel. Mint bajusz és szakáll. Pelyhedzik és 3 naponta csipeszelem ki sokáig, borotvát nem használhatom, mert akkor tovább erősíti.
Lehet ezen röhögni, de muszáj szedni, különben leáll a női nemi hormonom.....amit az agyalapi mirigy, a hipotalamusz irányítja.
Nagyszerűűűű, szurkolok Neked!
Múljon el a sötétség, majd megszokod a fényes világosságot is, a színek világát!
Hajrááá, drukkolok Neked!
Már 20 évvel ezelőtt egyszer próbáltam beszélni Ribárival, de nem ajánlotta a fülműtétet, mert idegi alapon nem hallok. Ha csak vmi betegség vagy apróság miatt lett volna, akkor talán. Ráadásul veszélyes is, mert a fül és az ideg egybe van kötve, ha a szikéje agyideget találja el, rögtön zárt osztályba kerülhettem volna. Ezt mondta.
Tehát jobb így kicsit "normálisabban élni" :(
A lényeg: tudok írni, dolgozni, járni, kicsit beszélgetni..Még.
Addig dolgozom,amíg bírok, ha mégoly keveset kapok ezért. De jobb mint semmi.
Bár a gyógyszereket meg másokat elég nehéz megvenni. Mint pl. 1 éve hallókészüléket venni, plusz félévente egyéni fülilleszték, hallókészülék tartozéka a gombelem. 1 levél 6db elemből áll.
Ha alszom- a csend világa, ha rajtam van a készülék, hangzavar vesz körül.
Sziasztok!!
Képzeljétek ma délután felhívott Vius Bethesda kórházi kezelőorvosa, érdeklődött hogy van Vius !!!!!!!! Elmondtam a tapasztalataimat és mondta, hogy küld nekünk egy másik receptet (nem ugrik be a neve!!!!!!!!!! ááááááááááááááááááááááááá, de pont Marci osfőlyével eszmecseréltünk fogadóóra volt) és hogy azt is adjam majd, negyed szemmel kezdünk majd, ha megérkezik a recept és kiváltom!!!
Na Őt hívom én ORVOS-nak!!!!!!!!!!!! Aki ilyen lelkiismeretes,önzetlen, szívből és lélekből GYÓGYÍT!!!! Majdnem elsírtam magam, annyira jól esett az érdeklődése és a segítőkészsége :)
Köszönöm, utánanézek! .) Még nem hallottam róla. Alkoholt 13 éve nem ittam, de csak meggyőződésből, meg, mert alapból nem szeretem. ;)
Nagyszerű, amit elért Nálad a kineziológus! Lehet, hogy mégis jobban rá kell keresnem, a helyi szakemberekre?(Nincs sok, és tavaly az egyik 8000-ért vállalt volna 1 alkalmat ...)Mert lelki eredetű problémám nekem is akad. :( Amúgy Neked sok alkalomra volt szükséged?
Legyen! Hátha bennmarad a név! :)
A poén az, hogy anyukám adott egy tubusos krémet - ez közismert márka -, meg egy termékmintát, amiről sose hallottam. Én meg először a mintát próbáltam ki: vagy 2 órán át majd' bepisiltem, mert égett mindkét térdem(írtam: mindekettő pocsék). Olyan érzés volt, mintha nyílt sebre kentem volna alkoholt. De utána vagy 1 napig nem fájt egyik se. Most próbálom gyógyszertárral megszereztetni. :) A neve: BIOFREEZE. Azt olvastam a neten, hogy csupa természetes anyag.
Szia Sirga!
A kineziológus annyira azért nem drága, igaz, hogy 5000 Ft körül van egy alkalom, viszont ha csak havonta egyszer el tudsz menni, az már nagyon sokat segít. Egy jó kineziológus sokat tud segíteni mindenféle lelki gondon, ill. a pszihoszomatikus betegségeken. (Szerintem lelki baja meg van mindegyikünknek, de minden tiszteletem, ha valakinek mégsincs.) De nekem még az epilepsziámon is segített. "Beprogramozta" az agyamat úgy, hogy amikor utoljára jött a rohamon, úrrá tudtam lenni a pánikon, és a félelmen, amit aura közben érzek, elkezdtem számolni, ahogy tanította, hogy itt maradjak, és életemben először nem lett az aurámból nagyroham, még az eszméletemet sem vesztettem el, igaz utána ugyanúgy egy napig csak aludtam, de számomra ez már hatalmas előrelépés. Sajnos a gyógyszerem nem szuperál tökéletesen, de a kettő együtt már nagyon jó nekem. Ráadásul lelkileg sokkal jobban vagyok. Szóval én mindenkinek csak ajánlatni tudom. :)
meda te éreztél valami újat a hormonszedés után?
én mintha nem lennék olyan fáradékony, de mintha a felszedett pár kiló ennek a rovására írható, de ezen már melózom :)
a térdeim nekem is fájnak
szerintem írd le nyugodtan a krémet ennyiért azért nem pampog a hoxa :)
nekem azt ajánlották térdfájásra, hogy a környező izmokat erősítsem
Szia Lilimia!
Örülök a jó híreknek! Kineziológust már én is ki akartam próbálni, de az ára valahogy visszatartott. :) Maradtam a homeopátia felderítésénél, tanulgatásánál, alkalmazásánál. Ezt a gyerekeim is élvezik! :) A betegségeid közül vajon mennyiben tud segíteni kineziológus?
Hú, erről a "szemről" írják még! Remélem, sikerül összehozni! Szorítok neked! :)
Szia Liliama!
Nagyon örülök a jó híreknek! Egyébként a naplódat is mindig olvasom, nagyon tetszik, igen-igen jól írsz. :) Ott van a kedvenceim között. A kineziológus pedig nagyon jó, nekem rengeteget segített, most másfél éve járok hozzá, és nekem ez a legjobb. (Próbáltam pszihiátert és pszihológust is, de az nekem nem volt olyan jó.)
Szóval remélem, most már jó dolgok kezdődnek végre az életedben, mert nagyon megérdemled. :D
Puszi
Óriási híreim vannak!!!!!!
1. anya végre beleegyezett a kineziológus kipróbálsába
2. már Mo-n is lehet 'kapni' azon eszközök egyikét, amivel a vakok is láthatnak. Műtéti úton lehet beültetni, ez gáz, de ha elérhető áron van a szerkezet, alkalmas vagyok rá, és találunk orvost aki megcsinálja, akkor még ha nem is természetes úton, de LÁTHATOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D
Végiggondolom, hogy nekem mi volt a jó, holnap pedig leírom összegezve, részletesen, tapasztalatok alapján, hogy én mit gondolnék jónak kiegészítésként, ami esetleg élhetőbbé tenné az életét, vagy akár egy picit is segítene valamiben :)
Most kicsit túl van zsongva az agyam a jó hírek miatt.
ja igaz :)
de mivel a legegyszerűbb ezeket multivitamin készítményben szedni, abban általában van az is :)
SEDATIF PC - Stresszre, alvászavarra
A terméket lehetősége van azonnal megvásárolni, az Ön által kiválasztott webáruházból!
OK
SEDATIF PC
Mai, felgyorsult világunkban gyakori probléma a túlhajszoltság, a stressz. Stressz hatására szervezetünkben bonyolult biokémiai folyamatok zajlanak le, amelyek ismert testi és lelki tünetekhez, eltérésekhez és panaszokhoz vezetnek.
A nyugtatók és altatók csökkentik az éberségi szintet, álmosítanak, kábítanak. A SEDATIF PC homeopátiás különlegesség olyan alkotóelemeket tartalmaz, amelyek csökkentik a stressz okozta vegetatív funkciók hevességét, oldják a stressz következtében kialakuló szorongást, feszültséget. Mellékhatást, hozzászokást eddig nem tapasztaltak.
A SEDATIF PC hatásos a stresszreakció minden szakaszában — mind tüneti, mind megelőző kezelésre, valamint gyermekek alvászavara esetén is.
A SEDATIF PC-t szedheti a család minden tagja, csecsemők, gyermekek, várandós anyukák, felnőttek és idős emberek is.
A felhasználók visszajelzései szerint a SEDATIF PC hatékonysága megegyezik a más gyógyszerekével — különösen az idegesség, az elalvási nehézség, a gyakori felébredés és az alvás idejének tekintetében. A SEDATIF PC szedését jobban viselik a betegek, mert nem okoz nappali aluszékonyságot.
Hatóanyagok:
A Sedatif PC tabletta hatóanyagai a homeopátiás alkalmazáskor az alábbi betegségek ill. tünetek enyhítését és gyógyítását segítik:
Aconitum napellus: szorongással járó általános túlfűtöttség, izgatottság, álmatlanság csökkentésére.
Atropa belladonna: a túlzott mértékű érzékszervi érzékenység (fény, zaj, hideg) csökkentésére, lüktető, erős fejfájásra.
Calendula officinalis: enyhe görcsoldó hatású.
Chelidonium majus: hatóanyaga a chelidonsav, mely enyhe nyugtató hatású.
Abrus precatorius: „túlhajszolt” egyén fejfájására.
Viburnum opulus: idegnyugtató és simaizom relaxáló hatású.
A Sedatif PC tabletta kombinációs homeopátiás készítmény, amelyben a monokomponensű szerek együttes jelenléte szélesebb indikációs területet tesz lehetővé az egyedi komponensek monoterápiás alkalmazásához képest.
Adagolás:
Felnőtteknek naponta 3x2 tabletta, gyermekeknek 14 éves kor alatt 4x1 tabletta, nyelv alá téve vagy elszopogatva. A tünetek enyhülésekor az alkalmazás gyakorisága csökkenthető.
Alvászavar esetén a napi adagot kell bevenni, de az utolsó adagot közvetlenül elalvás előtt kell elszopogatni. Amennyiben a tünetek a kezelés ellenére egy héten túl is fennállnak, és javulás nem következik be, forduljon orvosához.
Kiszerelés:
40 tabletta.
nem kimondottan epire van, de azt tudom, hogy a dokim aki gyerekorvos, szokta kisgyerekeknek is adni pl.fejfájásra
Húú nem semmi és összetett a problémád :( Őszintén sajnálom!!!
Ha már gyógynövények és ha már ilyen járatos vagy minden témában, az epielpsziára, agytevékenység serkentésre...stb (Viusomnak) nincs valami tuti tipped????
További ajánlott fórumok:
- Egyetemen epilepsziásként
- Bezártság, kapcsolatok - epilepszia
- Macska epilepszia
- Szeretném tudni, hogy melyek azok a szakmák, amiket epilepsziások tanulhatnak?
- Ketogén diéta epilepsziásoknak
- A 3 éves palotapincsimnek tegnap volt egy enyhe epilepsziás rohama, ami 1-2 percig tartott. Ez volt az első eset. Mitől lehetett?