Első babát váró kismamik! (beszélgetés)
Mik a méretek?
Ááá Tikktakk is azt hiszi, hogy egy stadionban van és éjszaka kell meccset játszani... csak kerüljön a kezem közé, úgy megpuszilgatom, hogy csak nyekken:)))
na, így már értem:))))
de látod a "szünetes" verzióra is találtam egy lehetséges értelmezést:)))
Még egy pár hétig kiélvezzük az ugri-bugrit, aztán túl szűk lesz nekik a hely a nagy ficánkolásokhoz. Akkor jönnek majd a "légyszi ne rugdosd a bordámat" vagy a "szállj le a húgyhólyagomról" imák:))) De akkor már lehet talpat is csikizni:)) Isteni lesz.
Épp reggel láttunk egy kb. 2 perces videót a baba pocakban való fejlődéséről a fogantatástól a szülésig. Abban is pislogott a pici... párom meg is lepődött.
Ha megtalálom, átküldöm. Nagyon szép:))
Ez az és azt kell mondjam csalós,én egész lenn éreztem tegnap a ficánkolást és lent van a feje szóval szerintem a keze kalimpálását éreztem :-D,aztán éjjel az egesz hasam akkorát mozdult én nem tudom mit csinált de felébredtem rá,aztán még egy olyan ugri-bugri volt szeintem kézzel-lábbal kapálódzott,amit tuti szokott mert van,hogy érzem a jobb és a bal oldalamban is egyszerre. Tényleg bámulatos mit visznek végbe,mostmár a hasam mindegyik sarkát felfedezte. :-)
Akkor a te babád mostmár tuti pislog :-),enyém is ha a még nem kezdett a napokban tuti elkezd :-)
Nekem az első két ultrahangnál úgy volt, ahogy kell, de szerintem azóta 150-szer megfordult. Elképesztő helyekre képes magát befúrni. Hol egész lenn, hol a köldökömnél és a rugdosást is mindig máshol érzem.
Kíváncsi vagyok, hogy szerdán mit mutat majd... Ma lettünk 27 hetesek:)))
Nekem befordult ahogy kell már, de azert se tudok nyugodt lenni mert ugye még átfordulhat....
Mindenesetre vigyázzatok magatokra,magnézium, pihi és nyugalom ;-)
hűűű ilyen szerencsére nem. Valószínű, hogy a szalagok nyúlnak, meg változnak odabenn a dolgok. Azért ha nagyon gáz, akkor említsd meg az orvosnak.
Nekem a szeméremcsontom fáj 3-4 hete, de a doki azt mondta, hogy ez természetes. (hát köszi:D)
lányok,
nektek is szokott olyan lenni (főleg a 2. trimeszterre gondolok) hogy állás közben úgy érzitek hogy húz a hasatok? mintha le akarna szakadni? meg feszül?
Hűűű, nagyon jó lesz nektek a Balcsin. Csobbanj egyet helyettem is kérlek!
2 kiló, az semmi... nagyon ügyes vagy! A cicik miatt nem irigyellek. Aggódtam én is, hogy ha még ezek nőni fognak, akkor nem fogok kilátni, de szerencsére semmi méret változás. Remélem azért a szopival nem lesz baj...
Nekünk ma lesznek kész az új sötétítőfüggönyök... Még 2 hét és felgyorsulnak az események (ablakosok, festés).
Augusztus végére/szeptember első hetére már mindennel kész akarok lenni, hogy legyen ideje az új szekrényeknek is kiszellőzni. Az utolsó hónapban csak a kisruhákat szeretném pakolászni, apró dekorációkkal foglalkozni és lehetőleg sokat pihenni:)))
Szia!
Dejó nektek, 9 nap Balaton... én is akarok.. :)
Mi 18+3 hétben vagyunk, de még mi sem vettünk semmit. Augusztusban már ki lesz festve a babaszoba, a festéket már megvettük. :)
Aztán ha a festés megvan, akkor már elkezdhetünk vásárolni. Addig még fölösleges, mert nem tudnánk hova tenni. Ha a szobába tesszük, festésnél úgyis ki kell pakolni. De már alig várom, hogy kész legyen a festés...
De már néztem ki kiságyat, meg babakocsit is... És legszívesebben már most megvenném. :)
Sziasztok kismamik !
Bekakilt a laptopom , szervizben van , telorol meg utalok irni !
Velunk minden rendben ! 19+2 hetben vagyunk !
Manoka aktiv, megy a buli odabent :) szereti apa hangjat , csak ugy vihancol ha meghallja :)
Eddig 2 kilot hiztam , de szerintem ebbol a cicumre 1,5 et :) eddig sem voltak kicsik de mooooost :)
Megyunk a balcsira szombaton 9 napra :) vegre
Hogy vagytok ? En meg semmit nem vettem ! Majd jovo honapban mar be kell indulni mert egyszerre huzos lesz :)