Elektromos cigaretta (e-cigi) tapasztalatok (beszélgetés)
Annyira nagyon nem ragaszkodom a cigi formához, csak mégis az jobban mutat :)
Azért mindig olvasok érdekes dolgokat. Az egyik oldal azt irta,hogy párolog a flakonjábol egy kicsit az e-liquid folyadék. Én ugy terveztem (mivel a közelünkben nem találtam boltot ahol e-cigit lehetne kapni alkatrészt meg föleg nem),hogy rendelek több e-liquidet és pótpatront is. Remélem nem párolog el mire felhasználnám :D
Miért olyan fontos a cigiforma? Végül is nem cigizel:)
Alternatív megoldás: 1 db eGo és 1-2 db Joye 510.
Hát igen,az Audi sokkal jobb, de viszont a Trabantnak meg igazi cigaretta kinézete van :)
De szerintem az eGo lesz
Köszönöm!
Hát megnéztem, most már 2 közül variálok:
Super 808 vagy Ego 1300i
Super 808-at csak akkor vegyél, ha ragaszkodsz a drága, cigiformához.
Különben eGo -t, mondjuk beírod a baráti keresőbe és a 3. találatot elolvasod:)
Ha van "asszony", akkor elképzelhető, hogy van neki OB-s tampon szállításához műanyag kis tokocska... Na, abban elfér 3-4 patron :).
De komolyan, olyan, mintha kerámiás patronnak találták volna ki. Jól záródik.
Ne riasszon el, hogy mire készült, csak nézz utána, meglátod...
:)
Tényleg hülyeséget kérdeztem :)
Már belekeveredtem a sok ujdonságba amit olvastam.
Tehát az lett volna a kérdés,hogy az akksi legyen automata vagy nyomogombos egy kezdönek, illetve melyik patron jobb a külön porlasztós vagy pedig az integrált :)
Egyébként elég alaposan átolvastam mindent és nekem a super 808 tetszik igy olvasás alapján.
Szerintetek?
És amiatt kérdeztem hogy melyik jobb,mert azoknál lehet választani nyomos vagy automata akksist.
Héten kutyultam pg vg lötyiket. Gondoltam keverek három 10ml-est két PG egy VG arányban.
Érdekesség: gondoltam, hogy összeöntöm egy másik gyártó által adott 30ml-es kiürült flaskába. Alig fért bele!!!
..és milyen drága 30ml volt!
az akku nyomógombos...
a patron lehet kazán patron kombinációja,lehet integrált (amiben már benne van az izzószál és utántölthető), meg lehet kerámiás, meg satöbbi...
Mi a kérdés?
Szerintem olvass még egy kicsit róla.
Egyébként a nyomógombos akkumulátort szokták javasolni. Nehezebben romlik el, és nem kell kínlódni a szívás erősségével, a gombnyomkodást szerintem meg szokható dolog.
Ez hülye kérdés:)
Nyomógombos vagy integrált? Hogy függ össze???
Tudod mit, próbálkozz nyomógombos, integrálttal!
Köszönöm szépen a válaszokat.
Szerintetek a nyomogombos vagy az integrált patronnal probálkozzak elöször? Erre is mindenki mást ir.
Minden kezdőnek:
3330. hsz. + Google!
Sziasztok!
Ma kezdtem el jelentősebben gondolkodni az e-cigire való áttérésen. Mit javasolnátok? És hol (priviben)?
Napi ~15 szálat szívok 5 mg mentolosat.
Mennyivel jöhetne ki így olcsóbban? Most kb. havi 12.000-be van...
Köszi :)
Milyen tipusú e-cigit ajánlatok?
- eGo/vGo
Egy patron hány szál ciginek felel meg nektek?
- több féle patron létezik...
Minden patron ujratölthető e-liquid folyadékkal?
- igen, de lásd az előző választ
Mikor áttértetek erre, nem hiányzott a rendes cigi?
- nem
Pótolja teljesen a hagyományost?
- igen
Olcsóbb igy mintha tölteném?
- sokkal :)
Hányszor lehet ujratölteni egy patront?
attól függ milyen a patron, de hetekig is jó lehet - 1-1 példány (különböző karbantartási módszerekkel tele a youtube)
Egy e-liquid folyadék hány patronnak felel meg?
- 1ml kb 6-8-10 szálnak elég szerintem
Azt miböl érezni hogy elértél 1 szál cigit? Vagy azt érzitek?
- érezni fogod...ha véletlenül többet szívsz, mint kéne, akkor is árzed a túlzott nikotin bevitelt (enyhe fejfájás pl.)
Ez jutott hirtelen eszembe, de ha van még hasznos info amit érdemes tudnom megköszönöm
- érdemes visszaolvasni ezen a fórumon is például, sokminden ki lett már tárgyalva pontos infokkal stb.
Sziasztok.
csatlakozom az előttem íróhoz. Hasonlóak nálam is a "tünetek" :) annyival egészíteném csupán csak ki a kérdés sort, hogy aukciós portálokon népszerű e-health cigi -már csak a kedvező árfekvése miatt is- megfelelő e a kipróbálásra? vagy az mindenképp zsákutca, s csak a 6-8-tizenezres példányok a jók még akár kipróbálás szinten is?
Sziasztok!
Még csak most ismerkedem az e-cigivel és szeretnék segitséget kérni olyan emberektől akik már rendelkeznek tapasztalattal ilyen téren!
Jelenleg én tömöm a cigit magamnak,barna Sopianae dohánnyal és kb naponta 16 szálat szivok.Sokat olvastam már erről,de nagyon eltérő válaszokat olvasok.
Ami érdekelne első körben:
Milyen tipusú e-cigit ajánlatok?
Egy patron hány szál ciginek felel meg nektek?
Minden patron ujratölthető e-liquid folyadékkal?
Mikor áttértetek erre,nem hiányzott a rendes cigi?
Pótolja teljesen a hagyományost?
Olcsóbb igy mintha tölteném?
Hányszor lehet ujratölteni egy patront?
Egy e-liquid folyadék hány patronnak felel meg?
Azt miböl érezni hogy elértél 1 szál cigit? Vagy azt érzitek?
Ez jutott hirtelen eszembe, de ha van még hasznos info amit érdemes tudnom megköszönöm ha megirjátok illetve elöre is köszönöm a segitséget!
Valószínűleg nem töltöd meg eléggé, vagy szárazra szívod. Dugd be a végét egy fogpiszkálóval, akármivel, ami stabilan befogja a csatlakozón a lyukat, majd állítsd meg valamiben a patront, és töltsd csurig lével. Egy óra múlva vedd ki a dugót, finoman fújd ki a légcsőből a maradék lét, majd töröld meg/ki a csatlakozót, és mehet. Használat közben pedig minden vatelines patront csöpögtetni kell néha, nem lehet üresre szívni.
Ha így is égett ízt tapasztalsz egy új vagy frissen pucolt patronon is, akkor meg ne nyomd a gombot olyan hosszan :-)
Sziasztok !
Joye510-esem van, nyomógombos. Külön rendeltem hozzá dupla fűtőszálas integrált patront. A kérdésem az, hogy miért égeti meg a patronban lévő vatelint a fűtőszál? már 3 patronom így járt. Tud valaki segíteni, hogyan orvosolhatnám?
Köszönöm előre is !
Sziasztok. VGO808-i-m van. Van pár dolog amit nem értek. Miért érdemes kerámia patront venni? Nekem az jó lenne? Mit jelent az hogy ha elhasznált a patronod még mindig tudod használni? Egy-két cseppet kell állítólag csepegtetni, de hova? Légy szí segítsetek! Kell ennél a típusnál valamit tisztiítani?
Köszi
Akkor ne égesd, csak mosd át fecskendővel, alkohollal vagy forró desztvízzel. De ha nem tudod kiégetni, akkor elég hamar meg fog makkanni.
Azért én megpróbálnám kiszedni azt a tömítést...
További ajánlott fórumok:
- Ismeri valaki az elektromos cigarettat?
- Milyen elektromos mellszívót érdemes venni? Tapasztalatok?
- Az elektromos cigarettát érdemes megvenni, meg tudja szokni egy erős dohányos?
- Pesztonka elektromos orrszívó tapasztalatokat várnék!
- Kinek van tapasztalata elektromos seprűvel kapcsolatban?
- Milyen elektromos cigarettát vegyek?