Elektromos cigaretta (e-cigi) tapasztalatok (beszélgetés)
Szia!
Itt nyugaton sincs reggel óta:)
Sziasztok!
Megkaptam az ego1300-asom! Eddig nekem tetszik,bár nincs összehasonlitási alapom másikkal. Nekem elég az a füst amit ad. Marlboro izü liquidet kértem hozzá,az annyira nem jött be,kicsit olyan édeskés,nem igazán van dohány ize. Néha azért megkivánom az igazi cigit,de nem vészes.
Egyszer már utántöltöttem,de lehet még nem kellett volna.
Azt miből veszem észre hogy eljött az ideje ujratölteni???
Nem akarom hogy elromoljon a patron.
Sziasztok! Új tag vagyok s a segítségeteket szeretném kérni vásárlás előtt. Mi a véleményetek ill. tapasztalatotok az alábbi cigikről.
Silder808
Super 808
GO 808
Előre is köszönöm a segítséget.
Ez szerintem patronfüggő!
Az ego patronban sokkal hosszabb a füst útja, végigmegy a vatelin között a "cső"-ben, és még a gumiszipkában is egy beszűkített útvonalon. Visszahűl a füst!
A Bud Sapphire 2.0-t próbálta már valaki?
Milyen füstje, ízhatása, fogyasztása lehet?
Az eGo integrált XL nekem nem jött be annyira. Füstölni füstölt, de szerintem rengeteg folyadék elment benne. A kis 510-es kerámia is füstöl annyira, és gazdaságosabb is. Folyadékban és akksiban is nyerek kb. 40-50%-ot.
tegnap elmentem sörözni a 2db 280 mah-ás cigimmel
kb 1+1/3 akkunyi fogyott el, úgy hogy a hagyományosból 1 dobozt szoktam szívni egy sörözés alatt
+érdekesség: tegnap felváltva szívtunk bele hárman is egy ego1300-asba és a saját 808-asomba, úgy hogy mindekettőben ugyan olyan folyadék volt
a 808-asnak melegebb volt a füstje mind hármunk szerint
Van két szett, kérném hogy segítsetek választani.
Az egyik:A szett tartalma:
2 X CE2 Giantomizer - max 3.7ml 2.7 ohm
2 X LCD kijelzős akkumlátor 1100 mAh, 4.2V
2 X Toll végződésű kupak
1 X Töltő
1 X USB töltő
1 X Leírás
Zsebfunkcióval ellátott akkumlátor! Nyomja meg a gombot 6x a ki-be kapcsoláshoz.
A giantomizer tetején lévő kupak csavaros!!!
Tartsa nyomva a gombot 15 másodpercig a számláló nullázásához.
Ez 15k, de ehhez ugye vennem kel egy 30milis lötyit, meg a szállítás 1100Ft. Ez így kb 19-20k.
A másik:
2 db F1 Premium akkumulátor (nyomógombos)
USB akkutöltő
230V hálózati adapter USB töltőhöz
2 db kerámia patron
2 db szipka a patronokhoz
2 db patron köntös (külső borítás, ablakkal)
Ajándék 30 ml e-liquid
Patrontöltő készlet
Magyar nyelvű használati útmutató
No itt nem kell vennem alap liquidet, illetve a szállítás ingyenes. Nem tudom, az elsőhöz kell még valami? Melyik a jobb, melyiket érdemes megvenni?
3528 hsz.
A keverés ízlés kérdése.
Sziasztok!
Még új vagyok e-cigi téren, ezért szükségem volna pár tanácsra. Igaz, a kezdő szett megvásárlásán már túl vagyok. Egy EGo 1300-asat vettem 2db vattelines patronnal, és a többi hozzávalóval. Az eddigi hozzászólásokból lejött, hogy nem vettem túl drágán, bár párezer Ft-tal (1-2) többet fizettem, mint amit ti írtatok. Sebaj! Rövid távon nem az ár a lényeg, hiszen baromira bejött a cucc. Mégis szeretném fokozni az élvezeteket, és itt van szükségem a segítségetekre. Több helyen is láttam, hallottam, olvastam, hogy az e-liquid folyadékokat keverni lehet, erre vonatkozó "recepteket" azonban nem találtam. Amim van 2db 11-es pg kamel, és mboro ízesítésben+1db vg kávé ízben. Mit ajánlotok? Milyen arányban érdemes vegyíteni? Vagy kinek milyen kombók jöttek be eddig a legjobban? Érdekelne továbbá az is, hogy mennyiért lehet megvenni átlagosan mondjuk egy 30-as löttyöt, és hány Ft-tól érezzem magam becsapottnak?
Előre is köszönöm a megtisztelő válaszaitokat!
Ha valakire hallgatni kell, az Te vagy!
Üdvözlünk szeretettel, itt nincs bótozás, az tuti:DDD
Csatlakozom az előttem szólóhoz!
A start készletek sem feltétlenül olcsóbbak, jellemző módon lehúznak, még pár 10ml lötyi árával!
...kezdők tanulópénze...
Ha valaki tudja mit akar és mire van szüksége, és tudatosan vásárol, tudja, hogy mit mivel lehet variálni, az ezreseket spórolhat.
Én egy hónapja vagyok boldog tulajdonosa egy "eGo1300i"-nek , nem bántam meg, de ma már máshogy gondolkodnék:
-Az akkumulátor az amit nap mint nap szorongatsz a kezedben. Fel kell mérni együtt tudsz-e élni egy bumszli vaskos dologgal, vagy kecsesebb vékonyabb forma mellett teszed le a voksodat! A vékony akku sűrűbb töltéssel jár, de "kis bagósoknak" attól függetlenül még ideális lehet.
-A patronok tárháza elégé bőséges, és sokféle variáció van, hogy milyen kis "ékszereket" csavarsz az akkumulátorodra. Érdemes kísérletezni velük. Mindegyik máshogyan hozza ki az ízeket, máshogyan füstöl, és árban sem olyan nagy érvágás.
Jelenleg én is csak kísérletezek... (pl az eGo1300-hoz adott integrált vatelines nagyon nem jött be, sikerült megégetnem a vattát, nem látom mennyi van benne meg ilyenek...)
Kezdőknek esetleg még tanács: Fel kell készülni arra is, hogy megváltozhatnak a dohányzási, párologtatási szokások!
Olyan helyen is rágyújtasz, ahol eddig nem.
Aroma függővé válsz! :)
Lehet, hogy nem is a dohány íz hiányzik!?
Catlakozom,egy "normális"boltban,egy kezdőknek való szett max.15000-17000Ft.
Ne döljetek be a hazugságoknak.Legyetek figyelmesek,tájékozottak.
A boltok 90%-a csak a pénzetekre hajt.
Gondoltam beköszönök!
Voltam.-Vagyok!-Leszek!!!"Inkvizítor"
Egy szett ára (EGO/VGO) max. 15.000Ft
A szett minimum tartalma:
Két akku min.900mAh
Hálózati csatlakozó
USB töltő
min. 2 integrált patron, vagy egy kazán öt patronnal stb.
Természetesen dobozban az egész
30ml eliquid max. 2.500Ft
Ha ennél drágábban láttok ilyet, akkor ott bizony kihasználják a tájékozatlanságot.
A számlálós, töltöttségjelzős stb. akkuk parasztvakításnak jók, gyakorlati haszna nulla. Csicsás, szépen világít, de ezek általában replikák. Gyenge minőségűek, rövid az élettartamuk és sok az áruk. Itt is igaz, hogy minél több dolgot "tud", amire való, abban a leggyengébb.
Amiket leírtam több, mint fél év tapasztalata. Csak azért írtam, hogy az újak tudják, hogy mit, miért és hol vesznek.
Vásárlás előtt érdemes mélyebben körülnézni, és nem az első mázas, hasbeszélő dumának bedőlni, amit a gúgle kidob!
Megjegyzés:
Valódi(!!!) akkumlátoroknál a miliamperóra (mAh) helyett nem írnak semmit (pl. 1300i) -ilyen nincs!
A számmal csak a teljesítményt jelölik.
Max. a típusjelzésnek vannak megkülönböztető jelei (pl EGO-T, EGO+).
szevasz
ha te napi tényleg csak 4-6 szállat szívsz akkor szerintem neked az 1300-as talán feleslegesen nagy
nekem a szuper 808-as 280-as akkuja és integrált patronja simán elég egy napra, gy hogy én napi 10-12 szállas vagyok
ha érdekel a super 808-asról szóló 5 napos tapasztalatom akkor ott a részletes leírásom kb 10-el ezelőtti hozzászólásban
én úgy csinálom/tervezem (ami eddig bevált), hogy napközben van nálamm két db 280-as akksi és 2 ipatron, amit használok. Valójában csak az egyiket használom mert elég simán 1-1,5 napig (10-12 szállas ember), a másik csak a biztonsági és ha este megyek kocsmázni, akkor berakom még a zsebembe a feltöltős dobozt + akár még 6 patront.
olvass vissza 200-at és dönts, úgy se tud senki komoly tanácsot adni, mert te ismered magad meg a szokásaid
Sziasztok!
Meghoztam döntésem és ego1300! Holnap meg is kapom,már nagyon kiváncsi vagyok. Köszönöm mindenkinek a segitséget,főleg Virágéknak akik nagyon sokat segitettek!
További ajánlott fórumok:
- Ismeri valaki az elektromos cigarettat?
- Milyen elektromos mellszívót érdemes venni? Tapasztalatok?
- Az elektromos cigarettát érdemes megvenni, meg tudja szokni egy erős dohányos?
- Pesztonka elektromos orrszívó tapasztalatokat várnék!
- Kinek van tapasztalata elektromos seprűvel kapcsolatban?
- Milyen elektromos cigarettát vegyek?