Elektromos cigaretta (e-cigi) tapasztalatok (beszélgetés)
Köszönöm válaszodat t.Ili!
Továbbiakban azt nem értem még, hogy vannak olyan cigik amik 200 mAh -ek és olyanok amik már 1300 mAh-ek. Ez mit befolyásol? A kapacitását? És nem kell gyakran tölteni vagy a füstjét is?
Köszönöm, sokat segítenétek ha ezt megírnátok!
Két hete van meg,és nagyon bejött.
Vagy két lappal előtte leírtam.
Legelőször mindenkit megköhögtet:))
Vagyis,engem is nagyon,de akinek engedtem,hogy "kóstolja meg",azokat is. Valszeg, a tüdő olyankor jól meghökkent,hogy nem büdös füstöt kap,hanem vízpárát.:) Egy napig minden első slukkba meg akartam fulladni :)De csak az elsőbe! Utána már normális volt! Nagyon örülök,hogy nem ijesztett el,az e-cigitől!
Ha még hányingert is okozott, szerintem Sok lehetett Neked a nikotin tartalom
Sziasztok!
Segítséget szeretnék tőletek kérni!
Most akarok elektromos cigit vásárolni de tanácstalan vagyok.Melyiket? Milyen márkát? Mi tapasztalatotok?
Már egyszer próbáltam egy termék bemutatón és utána le is tettem róla, mivel 1 slukk után nagyon köhögtem és hányingert okozott. Nem tudom ezt mi okozta a cigi márkája, illetve a folyadék amit beletöltünk.
Olyan kellene ami nem okoz kaparó érzést a torkomban és az akkumulátora is tartós.
Köszönöm válaszotokat!
szia Pangi!
Nekem ugyanilyen van. Neked meddig elég egy patron?
üdv
A patronos is folyadékos :))
Csak fel van itatva a lötyi egy vatta szerű anyaggal,ami benne van a patronban. Azt kell utána újra töltögetned, ha kifogy belőle az aroma.
Szia!
Tehát szerinted a e-smoker az gagyi???
Most kicsit szíven ütött a dolog:((
Szia
E-cigi CSAK folyadékos van,ha mást mondtak neked becsaptak.
Azt az oldalt felejtsd el,szerintem.Drága és gagyi is ráadásul.
Sziasztok!
Segítene valaki?Szeretnk elektromos cigit.De,ami folyadékos az valahogy nem nyerte el a tetszésem mivel olyan mintha a számba folyna a lötyi,ami patronos azt viszont nem probáltam.Patronosból az e-smoker.hu oldalán a mini duot ajánlották.Valaki ezt használja????
Nagyon köszi!
Olyan boltban nem is vásárolnék ahol úgy adják meg hogy "medium" szerintem keress egy normális webshopot.
Az a minimum,hogy kiírja,hogy hány mg/ml a nic tartalom
Nem vagy egyedül a gyengeséggel:)))
Igaz, még csak 2 hete szívom az e-cigit, nekem eddig bevált, azóta nem gyújtottam rá rendesre. Tényleg olvasd azt a dokumentumot, próbáld meg kiválasztani a számodra legjobb cigit, lötyit, ha már a sok kátrány és egyéb más égéstermék nem rombolja a tüdődet már az is eredmény!
Sziasztok.
Pár hónapja használok e-cigit. Legutóbb 2 db bud sapphire-os patront szereztem be. Roppant nehéz szívni.
Olvastam róla, hogy létezik vg-s és pg-s alapú is, ezért mindkét féle folyadékkal kipróbáltam, de sajnálatos módon ugyanazt tapasztaltam.
Van ötletetek, hogy vajon miért olyan roppant nehéz szívni? Esetleg van valami módszer amivel "javítható" a levegő áramlás?
Igazad van!!! Gyenge vagyok, mint a harmat! 2 éve cigizek és nem bírom abbahagyni!
Eddig nem volt semmi bajom! Úgy látszik eddig tolerálta a tüdőm.
Utálom magam érte.
Most, hogy le akarok szokni, többet szívok, mint előtte. Máson sem jár az agyam!
Szörnyű!
Nem akarlak megbántani, de normális asztmások NEM dohányoznak! Sem rendes cigit sem e-t. (közöm hozzá?)
A dokumentumot pedig ne felületesen hanem rendesen olvasd át, ha kell, többször is. Én a mai napig vissza-visszaolvasok ha felmerül bennem 1-1 kérdés.
Egyébként én sem vagyok "műszaki tálentum" de érthetően van megírva, hogy pl. egy 600mAh akksi erősebb, jobb mint egy 280-as mert tovább bírja. Töltőt meg úgyis hozzávalót kapsz ha szet-ben veszed.
Üdv.
EPT=vatelines integrált patron, az erre vonatkozó részt olvasd el újra.
A 4 csepp az gyakorlatilag nulla.
Ditz, VG=glicerin, gyógyszerkönyvi minőségű.
Neked is javaslom, hogy mielőtt e-cigit veszel, keress rá, hogy "Bagyóügyek", és olvasd el figyelmesen.
Sok sikert mindkettőtöknek!
Sziasztok fórumozók!
Új vagyok nálatok, segítséget, tanácsot kérek.
Dohányzom és nagyon le kellene szoknom, mert asztmás vagyok és 5 év tünetmentesség után újból rohamaim lettek. Gondoltam, veszek e-cigit. Gyümölcsös lötyivel. Lényeg a szívás! A "füst"!
A pg lötyit asztmások nem szívhatják. A másik lötyiben mi van? A vg-ben?
Sziasztok!
Kábé egy hónapja próbálkozom egy Excellent X5 fantázianevű holmival(úgy tűnik ez a 808-as egyik verziója) teljesen meg vagyok elégedve vele EPT patronokat használok és amíg a patron gyári töltése tart, szinte tökéletes az élmény.
Amikor viszont kifogy, egyszerűen nem megy az utántöltés.
4 cseppet teszek bele a lötyiből(nem a közepébe) de vhogy nem az igazi. A füst okés de az íze, meg a nikotintartalam nem jön át...
Vmit nem jól csinálok, vagy az EPT-ket nem érdemes tölteni?
Köszi, aki segít!
(A Bagóügyeket végigolvastam böcsülettel, de nem találtam erre vonatkozó megoldást)
További ajánlott fórumok:
- Ismeri valaki az elektromos cigarettat?
- Milyen elektromos mellszívót érdemes venni? Tapasztalatok?
- Az elektromos cigarettát érdemes megvenni, meg tudja szokni egy erős dohányos?
- Pesztonka elektromos orrszívó tapasztalatokat várnék!
- Kinek van tapasztalata elektromos seprűvel kapcsolatban?
- Milyen elektromos cigarettát vegyek?