Elektromos cigaretta (e-cigi) tapasztalatok (beszélgetés)
szia
a problémát valószínű nem a nicotin okozza hanem a pg alapú folyadék. Szívjál VG alapút, akkor nem lesz gond :D
sziasztok, mi történt a másik oldallal?
eki elment borért?
karbantartás van vagy mi?
Alexa: lehet, hogy a PG okoz enyhe allergiás tüneteket. Keress VG-túlsúlyos lötyiket, a 70%VG-30%PG már jó lesz. Pl. "füstbajnok".
És menj el fogorvoshoz.
Alba: Honnan rendelted? Ugye Mellow Dew az a Pall Mall? Annak szerintem elég rossz íze van, nem csoda, ha émelyegsz tőle... a Marlboro már tényleg jobb, de én melegen tanácsolom, hogy liquidet ne onnan vegyél - már ha tényleg M*llow D*w...
e-vapor vagy eliquid. Ezeket keresd.
Helló mindenkinek!
Én még Új vagyok itt.. Elektromos cigaretta vásárlását tervezem... van valaki közületek, aki a v.....-ról rendelt? Légyszi írjatok valami tippet kitől vagy honnan érdemes rendelni... esetleg az is érdekelne, ha van valakinek ilyen tapasztalata..., hogy melyik a jobb.. a sima vagy a slim változat... előre is köszi...
Köszi a segítséget Natalyel! Tudnál küldeni pár linket privátban a konkrétumokról? Előre is közsönöm!
Üdv, NaLiN
csak a webshopban lehet kapni.
De ajánlom még a Laca féle HELM eliquid-eket és az e-vapor lötyijeit is.
Sziasztok,
Itt a forumon olvastam, hogy többen is próbáltatok már USA liquideket és hogy sokatoknak bevált. Én holnap kapom meg életem első elektromos cigarettázó kütyüjét :) és szeretnék beszezni hozzá viszonylag gyorsan (mielőtt ráunok az egész mókára a kellemetlen íze miatt) jóféle ízű szívnivalókat. A kérdésem az lenne, hogy Budapesten hol lehet az USA liquideket beszerezni elérhető áron? Meg tudná írni ezt nekem valamelyikőtök?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdvözlettel,
NaLiN
Sziasztok
Lassan tobb mint egy honapja van E-cigim.
nagyon szeretm! bar rendes bagot is szoktam szivni azota is, de sokkal kevesebbet!
az elmult egy honap alatt sokat olvastam a temaban!
Lehet, hogy az itteni vérprofik nem fognak tobb dologgal egyet erteni, kerlek ne kovezzetek meg, azert leirom amiket tapasztaltam egy amator szemevel...
SZOVAL
En integralt patront hasznalok, azert dontottem emellett mert: mindenkitol azt hallottam hogy ne szettet vegyek, hanem valogassam ossze
gondoltam magamban : kosszepen, hogy valogassam mikor az egesz kinai...
aztan vegul meghallgattam ezeket a tanacsokat es osszeszedtem par cumot az elejen, azota mar ra jottem mibol kellet volna tobb kevesebb , kisebb , nagyobb stb....
szoval az integralt patronokrol: itt nem kell a porlasztot aztatgatni, peroxidos vizbe forralgatni desztillalt vizezni, stb
ezt megtoltod az elejen, es kb 1 hetig kitunoen tudsz vele pofekelni
tobbfelet is rendeltem (cartomizer- vatelines belesu amire csopogtetni kell, clearomizer-t is ahol tuvel toltod es nincs benne vatelin, hanem fonalak veszik fel a folyadekot, ezek atfutnak a fennt levo futoszalon, tovvabitva oda az e-liquidet)
persze ezekbol is vann tobb fele, (egy vagy dupla futoszal, ami igenis sokat szamit de errol majd kesobb!)
ket nagy kuklonbseget eszleltem a ket szisztema kozott
a vatelines integralt patronnal erosseb a torokban a "slukk" erzese, jobban atadja egy ciginek az illuziojat , nem tudom ezt mashogy irni, csak igy hogy: erzed a torkodban a slukkot, remelem ertitek mire gondolok
viszont ez a luxus bizony az aroma rovasara megy, ha megvan az az erzesed, hogy " jo slukkot letudoztel" sajnos, alig erzed a valasztott e-liquid aromat!
tehat a vatelin beleses (cartomizer) patronokat azoknak ajanlom akik a cigi alatl okozott "slukk " letudoz erzest keresik az ECIGIKBEN, (mint en magam is), egy jo akksi egy alacsony ellenallasu jo kis vatelines integralt patron es maris majdnem a rendes cigi erzeset adja vissza...
a tuvel toltos (clearomizer) hideg gozos integralt patronoknal a felallas az ellenkezo
itt kevesbe lesz meg a slukk altal okozott kis euforia a torokban, viszont csodasan erzed az aromakat!!!
en jo magam mind kettot hasznalom, a vatelinest mikor nagyon cigizhetnek vagyok, a masikat pedig mikor gyumolcs aromaju eliquiddel pofekelgetek.
ha esetleg valakit erdekel, szivesen irok meg,
peldaul hogy mitol fugg mennyire eros egy slukk az ecigibol, stb...
en most dupla futoszalas xl vatelinessel nyomom es teljesen el vagyok vele!
ps: en mikor ugy erzem hogy kicsit is elvaltozott az ize, egybol vagom ki, mert elegge tartok tole, hogy ha az ize gaz, akkor vajon milyen gaz azt belelegezni, tehat akik most kezdik es vacillalnak, szerintem erdemes tobbet rendelni!!!nem egyet - kettot! tobbet! hogy tudd valtani ahogy egett az ize egybol!
hat szoval az integralt patronokrol ennyit akartam mondani, remelem ha valaki a ketto kozott vacillal tudtam segiteni a dontesben.. es a hozzaertok nem szidnak le, ha butasagot irtam!
A valós adatot egyedül TE határozod meg. Ha és amennyiben cigarettaként kezeled, azaz 10-15 slukk után leteszed, akkor a 10 ml akár egy hétig is elegendő lesz.
Egy olyan e-bagósnak, mint én, valóban csak 3 nap - én egész nap szívom, 2-3 percenként 1-2 slukk, le se teszem.
A 10 ml = 10 doboz cigi nem igaz. Itt egész máshogy kell számolni. Azt javaslom, vegyél először csak 10 ml-t, hiszen még az ízvilágod sem tisztázott, kóstolónak és kezdésnek bőven elég. Kezdd el használni. Amikor 5 ml-hez, palack feléhez érsz, már tudni fogod, mennyi időre elegendő.
Sziasztok,
Tervezem e-cigi vásárlását, egy eGo economy szettel kezdeném a dolgot, és hozzá vásárolnék 20ml e-liquid folyadékot. Eddig napi 5-6 szálat szívtam, néhol olvastam azt, hogy 10ml folyadék az 10 doboz ciginek felel meg. De a "kedvenc oldalon" azt írták, hogy 2-3 napig elég, most akkor melyik a valós adat? Nekem megérné pénzügyileg is, ha átállnék e-cigire? Körülbelül mennyi idő után térülhetne meg ha 610Ftba kerül most egy doboz cigi? Az én fogyasztásom mellett (5-6 szál) meddig lehet elég egy 10mles lötyi?
Hali !!!
Szerintem ha veszel csak is jo minoseget es bevizsgált liquidet használj !!!!
Hali !!
Nekem már az nap amikor elkezdtem szivni az elektromosat fájdogált a fejem mostcseréltem liquidet PG ről VG re igy se sokkal jobb a helyzet!!
Remélem tényleg ezek csak az elvonási tunetek!!!
Sziasztok!
Én nem leszokás céljából szeretnék e cigit venni,hanem azért,hogy január 1től a zárt terekben is dohányozhassak azon a heti 2-3 estén amikor ilyen helyen vagyok. Erre a célra szerintetek alkalmas a licitálós oldalakon kapható e cigi?
Szia!
Nagyjából én is 3 hete váltottam elektromos cigarettára, és nekem is fájdogál a fejem mostanában. :\
Mikor kezdett el fájni a fejed? Rögtön, mikor elkezdted használni, vagy eltelt pár nap, esetleg egy hét mielőtt előjött, úgy, hogy közben nem szívtál rendes cigarettát?
Azért kérdezem, mert mikor az ember átáll az elektromos cigarettára, ugye még mindig megkapja a nikotint, így az nem okoz elvonási tüneteket, viszont sok más káros anyagot megvon a szervezetétől, amik kiürülése mellékhatásokkal járhat. Többek között ilyen a fejfájás, rossz közérzet, láz, erős köhögés, vagy akár szúró mellkasi fájdalom. Ezutóbbi nálam a harmadik dohánymentes napon jött elő, majdnem be is rittyentettem, hogy itt a vég, pedig most tettem le... Akkor néztem utána, hogy mivel járhat a szervezet detoxikálódása. :)
Természetesen tévedhetek óriásit, és okozhatja a fejfájásod egészen más is, de a környezetemben "normális" úton leszokott emberek is sokat panaszkodtak fejfájásra és rosszkedvre a leszokást követő pár hétben / hónapban.
A detox folyamat állítólag meggyorsítható, ha sok-sok vizet iszol, úgy könnyebben ürül ki szemét. Szerintem érdemes kipróbálnod és adni egy kis időt a dolognak.
Remélhetőleg tényleg csak erről van szó és hamar elmúlik. :)
BÚÉK, így utólag. :))
Én épp a Te blogod alapján rendeltem meg a Joye 510-et.
Sajnos,hogy ennyire részletes útmutatást senki mástól nem kapunk,mi a kezdők.
A töltögetés nem lesz probléma nekem se. Remélem beválik :))
Még a liquidekkel nem vagyok igazán tisztában, de ha megérkezk,majd újra olvaslak :))
További ajánlott fórumok:
- Ismeri valaki az elektromos cigarettat?
- Milyen elektromos mellszívót érdemes venni? Tapasztalatok?
- Az elektromos cigarettát érdemes megvenni, meg tudja szokni egy erős dohányos?
- Pesztonka elektromos orrszívó tapasztalatokat várnék!
- Kinek van tapasztalata elektromos seprűvel kapcsolatban?
- Milyen elektromos cigarettát vegyek?