Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Elektromos cigaretta (e-cigi) tapasztalatok fórum

Elektromos cigaretta (e-cigi) tapasztalatok (beszélgetés)

❮❮ ... 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 ... ❯❯
4001. Lousha (válaszként erre: 4000. - 54c3f47ba7)
2012. jan. 11. 11:25
Nem mondtam, hogy lusta vagy, azt mondtam, azt lenne ciki, nem az, ha nem vagy "szakértő"; tehát ne is légy lusta, olvasgass. A doksi, amit írtam, sokat fog segíteni.
4000. 54c3f47ba7 (válaszként erre: 3999. - Lousha)
2012. jan. 11. 10:55
Igazad van! Mint írtam, először vásároltam és csak utána jártam körül a témát, nem "takaróztam" semmivel. Lustasággal pedig ne vádolj, mert akkor nem lennék itt! :)
3999. Lousha (válaszként erre: 3997. - 54c3f47ba7)
2012. jan. 11. 10:25

Ha nem tudsz valamit, az nem égő, ahogy kérdezés sem.

Ami kínos, az a lustaság, tehát lusta ne légy, szépen nézz utána, mit vettél, mit kellett volna venned vagy még inkább kéne venned e helyett, és dönts belátásod szerint. (Hanem is volt benne leírás, deha rákeresel, hogy Slim Star, már láthatod is az adatait.) Ahogy nemrégigen zupper is írta: miért várnád el bárkitől, hogy akár e-mailedre, akár itt hosszasan fejtegessen, helyetted utánajárjon, okoskodjon, ha te nem veszed minderre a fáradságot?

Valóban okosabb lett volna előbb kérdezni/tájékozódni, aztán vásárolni, de ezen már túl vagy. Ha elégedetlen vagy a választásoddal, próbáld meg eladni pl. v**erán, és vegyél másikat. (Vagy ha 3 napon belül vagy, akkor visszaviszed és visszakéred az árát.)

Másrészt felesleges azzal takarózni, hogy "nem értek a műszaki dolgokhoz". Ez nem atomfizika. Csak időt kell rá szánni. Nem kell az áram műkdését érteni, nem kell az e-cigik működési elvét részletesen ismerni ahhoz, hogy jó döntést tudj hozni, csak el kell olvasni pár leírást, ami világosan megmondja, melyik e-cigi mit tud, kinek ajánlott. Ehhez nem kell műszaki zseninek lenni, csak foglalkozni kissé a kérdéssel.

Keress rá, hogy Bagóügyek, és olvasd el szépen. Uzána magad is látni fogod, hogy eléggé mellényúltál, mivel (ha megnézed a Slim Star adatlapját bármelyik webshopban, ami árulja, láthatod) vettél egy 190 mAh kapacitású automata akkumulátort, ami az egyik leggyengébb teljesítményű akkumulátor. Ráadásul fene tudja, milyen a menete, tehát sanszos, hogy a hozzá kapott patronon kívül mást nem nagyon tudsz vele használni. Ebből kiindulva nem igazán látok rá lehetőséget, hogy "kihozd belőle a maximumot". Mire gondolsz, hogyan akarsz belőle jobbat csinálni? Ez kb. annyit tud, amennyit most érzel, jobb nem lesz.

Ha ennél jobbat akarsz, akkor bizony másik e-cigit kell venni, ez van. Olvasd el a Bagóügyek néven fellelhető PDF-doksit, és vond le a megfelelő következtetéseket.

Egyébként igen, elég, ha kiválasztod a cigit. Csak te konkrétan nem túl jót választottál, tehát most vagy elfogadod ezt és szívod "félgőzzel", vagy veszel másikat. Legalábbis szerintem.

3998. 54c3f47ba7 (válaszként erre: 3994. - Zupper)
2012. jan. 11. 10:09
Az előbbi hozzászólásomat Hozzád címeztem, csak kimaradt a "válasz" opció :)
2012. jan. 11. 10:06
Most égessem itt magam?! Eddig azt hittem elég ha kiválasztom a cigit... Mivel ez volt a legvékonyabb, ezért ezt vettem meg. Szeretném, kihozni belőle a maximumot úgy élvezetben mint élettartamban. olvasom itt, hogy kazán, dupla fűtőszál, kerámia patron, átlátszik-nem látszik, stb. Azt sem tudom, miről beszéltek, mert ez a Slim Star leírás semmi ilyen adatot nem tartalmaz. Hááát, nagyon gáz?!
3996. 6168851553 (válaszként erre: 3995. - Zupper)
2012. jan. 11. 09:21
hát az lesz, mert eléggé rosszul vagyok már...
3995. zupper (válaszként erre: 3992. - 6168851553)
2012. jan. 11. 08:45
saudade: ki tudja mi van benne? max az aki belerakta :( Szerintem minél előbb nézz egy normális ecigi után.
3994. zupper (válaszként erre: 3991. - 54c3f47ba7)
2012. jan. 11. 08:44
tedd fel itt a kérdésed, más is tudjon tanulni belőle... azért vannak a fórumok!
3993. zupper (válaszként erre: 3990. - Janics07)
2012. jan. 11. 08:43
A Raven szett szuper választás kezdésnek/kezdőknek. Sokáig bírja karbantartás (értsd: mosás) nélkül és jól kihozza az ízeket, füstöt stb. Mindenképp javaslom + a beszerzési hely is tökéletes hozzá, amit írtál.
2012. jan. 10. 18:00
sziasztok! Most kaptam egy haveromtól e-cigit :) e-health a márkája. Szerintetek az normális, hogy 5-6 slukk után megfájdul a hasam? nem tudom, milyen erősségű a patron, mert nincs bejelölve a csomagoláson. Különben most ebben gondolkodom: [link]
2012. jan. 10. 16:20

Sziasztok! 49 éves nő vagyok, minden műszaki érzék nélkül! Vettem egy Slim Star startkészletet és mivel minimális leírás van hozzá, ezért kezdtem el böngészni a neten tapasztalatokért. Nos, titeket olvasva most már tudom, hogy fordítva kellett volna...,... de hozzuk ki a jelenlegi helyzetből a maximumot :)

Nem részletezném hogy mit nem értek - maradjunk annyiban, hogy semmit! Ha van köztetek önként jelentkező, aki elég türelmes ahhoz hogy priviben válaszol minden bugyuta kérdésemre, az szóljon hozzám egy jó szót a kiralylany62@gmail.com címen :)

3990. janics07
2012. jan. 10. 16:13
Sziasztok. A közeljövőben tervezek e-cigit vásárolni.Kíváncsi lennék a véleményetekre.Néztem kétféle terméket melyiket ajánlanátok esetleg mást, hasonló minőségben és árban.1: [link] 1100mah Raven szett,vagy [link] Élőre is köszi.
3989. Alba75 (válaszként erre: 3965. - Natalyel)
2012. jan. 10. 09:16
Igen az. Szörnyű!! :) ma megjött a Marlboro, ezzel már jobb. De megfogadom a tanácsodat és köszi :)
3988. zupper
2012. jan. 9. 19:03
Nagy valószínűséggel hirtelen megváltozott a PH érték a szádban. Szájhigiénával tehetsz ellene. (gondolok itt pl. fogmosás, szájvíz, rágó stb.) - de tehet róla az adott aroma is. Idővelennek enyhülnie kell, de mindig is egy kis édeskés "utóíz" marad a szádban... de még mindig jobb, mint a kátrányos bűzrúd utószaga és íze :)
3987. Melanor
2012. jan. 9. 14:17

Sziasztok.

Ekőször is köszönöm Zuppernek a bagóügyek olvasási tanácsot, tényleg rengeteg a hasznos infó. Volna viszont egy problémám. először is a történetem, hogy 2 éve vettem egy e-cigi készletet nem is olcsón, de alig volt "füst", meg olyan fura volt, szóval a fiókomban pihent azóta. Múlt héten egy barátom rábeszélt, hogy menjek be egy másik márka bemutatótermébe és próbáljam ki. Bementem, kipróbáltam és nagyszerű villanycigivel találkoztam. Integrált patronnal lehet ugyan csak kapni, de sebaj, legalább nem baj ha a porlasztó eltömődik, tönkremegy. a problémám, hogy elég érdekes szájízem van az e-cigitől. Vettem 3 féle patronból is, de ez mindnél jelentkezett. Tudja valami miért van ez?

Köszi: Gergő

3986. zupper
2012. jan. 9. 11:12

Kedves Drága Újoncok!

Először is gratulálok, hogy közelebbi kapcsolatba kerültetek az ecigivel, de egyenesen felháborító, hogy írjátok én nem olvasgatni akarok, hanem konkrét útmutatást, hogy mit csináljak, meg nincs időm blablabla. Remélem a jogosítványt nem így szereztétek, hogy nem kreszt tanulni/gyakorolni akarok, hanem egyből forgalomban vezetni!

Mindenkinek javaslom, hogy igenis szánja rá az időt és kicsit olvasgasson vissza. Olyan alap dolgokat kérdezgettek szinte mindig, ami majdnem minden oldalon le van írva, ha visszaolvastok. Ez egy fórum lényege, különben chat lenne...

Ajánlom google-ba beírni: Bagóügyek (egy ilyen nevű pdf-et keressetek, első ralálat) Ez minden alap kérdésetekre választ fog adni. Beszerzés, Takarítás, Vásárlás előtti döntés stb. Szívesen segítek, ha nem úgy kezdődik a kérdés, hogy nincs időm, türelmem stb. Hogy várjátok el, hogy másnak meg legyen ideje/türelme mindenkinek elölről kezdeni az okosítást napi 20-szor. Tehát kis idő rászánásával igenis meg fogod találni azokat az apró, de annál hasznosabb dolgokat, mellyel minél hosszabbra nyújthatod az ecigid okozta élvezetet és nem fogod letenni 1-2 nap után és végre végleg elfelejtheted az analógot.

3985. LYPY0510
2012. jan. 9. 09:05
Sziasztok, boldog új évet kivánok mindenkinek.Kb egy honapja vettem joye510-et mint kezdő, külön akksi,külön kazán,külön patronos tipusut,marbi öntet 11mg-os izben füstben nekem bevált mint kezdő.Észrevételek:Akkumlátorral kapcsolatban ha sürün szivod a cigit sürün kell tölteni,ne velejsd rajta a töltön a cigit mert kinyirod a töltőt és kidophatod.KAZÁN:az első két hétben tökéletes müködés és iz,utánna az ellenkezője,egyszer megkérdesztem a kazánt hogy lehet tisztitani azt a választ kaptam hogy itt és ott olvasgassak én inkáb konkrét választ szerettem volna nem pedig olvasgatni különböző honlapokon.(de ha valaki tud ebben segiteni azt megköszönöm)Patron:vettem utántöltőt és csöpögtettem,a második alkalommal rájöttem hogy ez nam jó,ugyanis ez a vatelines akármi ez annyira sürű hogy nem engedi az amugyis sürű fojadékot lefojni,igy csak a tatejét töltöttem meg és nagyon hamar elszivtam,a legjobb megoldás a inekcióstű+fecskendő,a fecskendővel felszivod a fojadékot rá a tüt és belenyomod a vatelinbe ütközésig igy tuti hogy tele töltöd.
2012. jan. 8. 07:54
Sziasztok!Lehet hogy van a válaszok közt olyan ami segítene nekem de nincs türelmem végig olvasgatni! :) Bocsi!Szóval nekem olyan e cigim van amihez a patronok eldobhatóak, nem újratölthetőek, és állítólag nem is jó hozzá az újratölthető. azonban Nem találok hozzá sehol patront mert ahonnan a neten vettem a cigit, az az oldal megszűnt, nincs tippem hol vegyek hozzá. . . de amúgy is azt veszem észre hogy már nagyon sok féle e cigi van, mások a méretek is meg minden. Szerintetek hol kereseek rá?hol vegyek eldobható patront?honnan tudom jó e a cigimhez???Segítsen valaki!Előre is köszi a segítséget!!!present mini simple a cigi neve. . . ha jól emlékszem!
3983. zupper
2012. jan. 8. 00:22
nem lehet
2012. jan. 7. 20:33
sziasztok. EÜ kártyára lehet venni e-cigit, tudja valaki?
3981. t.Ili (válaszként erre: 3978. - Alexaa87)
2012. jan. 7. 19:01

Ha van otthon valamilyen szájfertőtlenítő oldatod,szerintem nem ártana használni!

Glikosept,vagy Phlogosolra gondolok.

3980. Alexaa87 (válaszként erre: 3979. - FireDragon)
2012. jan. 7. 17:36
Köszönöm szépen :)) Így se kell megszabadulni,mer szüleimnek nem lett bajuk tőle szerencsére.Ők azóta is használják...:) Én meg egyenlőre arra gyúrok,hogy kitudjam nyitni a számat normálisan :/ Aztán hétfőn elvileg érkezik a VG :)) Remélem addig nem fogok nagyon cigi után kapkodni :D:D Mert én a leszokást tervezem vele :))
3979. FireDragon (válaszként erre: 3978. - Alexaa87)
2012. jan. 7. 17:18

Jó kérdés :) Pár nap alatt mindenképp javulni kell a helyzetnek :)

Persze,van élelmiszerben is,csak így intenzivebben,töményebben kapod..közvetlenül.

70% VG-30% PG aránynál már nem szokták tapasztalni a tüneteket,próbáljátok ki,ha müködik akkor nem kell megszabadulni a meglevő PG készlettől :)

Kitartást és sok sikert :)

3978. Alexaa87 (válaszként erre: 3974. - FireDragon)
2012. jan. 7. 17:06
Így már világos.Köszönöm.akkor rendelünk ilyen VG alapot és remélem akkor megszűnnek a tünetek.csak igazából azt irták neten,hogy ha erre a PG-re allergiás lennék,már ki kellett volna derülnie,mert sok élelmiszerben benne van...de ilyen gondom eddig még semmitől sem volt.Ínyem se vérzett,max ha kajával megszúrta,akkor be is gyulladt picit ,de csak egy helyen,most viszont telibe gyulladt az ínyem és már a szájpadlásom is duzzadt.Ha nem szívok PG alapút és valóba allergia,akkor szerintetek hány nap alatt múlik el?(nincs tapasztalatom semmilyen allergiás reakcióról,mert eddig semmire nem voltam allergiás)Előre is és utólag is Köszönöm a válaszokat :))
3977. Libaa
2012. jan. 7. 16:12
Elad egy Joye510 fehér,új.Bővebb információ a hirdetésemben megtalálható,persze az is lehet hogy azt nem látja senki,mert elbénáztam valamit...(minden elképzelhető) ,ebben az esetben levélben,vagy priviben(ha van olyan)adok tájékoztatást. Köszi.
3976. peti820818 (válaszként erre: 3973. - FireDragon)
2012. jan. 7. 15:47
ja erről én lemaradtam :( na mind1 akkor majd este
3975. FireDragon (válaszként erre: 3967. - Kis C)
2012. jan. 7. 14:30
Kezdőknek mindenképp azt ajánlom,hogy kóstolgasson :D De komolyan...mindenkinek más az ízlése..ami az egyiknek finom,lehet a másiknak borzasztó...saját magadnak kell megtalálni azt ami neked ízlik.Csak jó helyről vásárolj :)
3974. FireDragon (válaszként erre: 3972. - Alexaa87)
2012. jan. 7. 14:26

Van PG-s alap és van VG-s alap.Mindkettö kapható nikotinos és nikotinmentes változatban.A felhasználó aromák segítségével maga keverheti ki,hogy milyen ízt szeretne.Lehet csak PG-s alapot és csak VG-s alapot használni vagy a kettöt keverni.

A PG-re sokan allergiásak,különböző tünetekkel,fejfájás,fogfájás,fogínyvérzés..stb.

Ezen lehet segíteni,ha VG-s alapot használ az ember vagy VG többletűt.

3973. FireDragon (válaszként erre: 3970. - Peti820818)
2012. jan. 7. 14:18
Karbantartás van..de már vagy egy hete mondta,meg tegnap is...majd valamikor délután-este lesz.. :)
3972. Alexaa87 (válaszként erre: 3971. - Peti820818)
2012. jan. 7. 14:12
Szia.Igazság szerint mi magunknak keverjük itthon,mert lehet úgy is venni,hogy megveszed az aromákat meg a hozzávalókat.Én annyira nem vágom a dolgot,mert apu szokta keverni és ő azt mondta hogy a nikotin adalékba van ez a PG....de akkor ő is rosszul tudja ezek szerint?
❮❮ ... 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook