Elektromos cigaretta (e-cigi) tapasztalatok (beszélgetés)
Ha nem tudsz valamit, az nem égő, ahogy kérdezés sem.
Ami kínos, az a lustaság, tehát lusta ne légy, szépen nézz utána, mit vettél, mit kellett volna venned vagy még inkább kéne venned e helyett, és dönts belátásod szerint. (Hanem is volt benne leírás, deha rákeresel, hogy Slim Star, már láthatod is az adatait.) Ahogy nemrégigen zupper is írta: miért várnád el bárkitől, hogy akár e-mailedre, akár itt hosszasan fejtegessen, helyetted utánajárjon, okoskodjon, ha te nem veszed minderre a fáradságot?
Valóban okosabb lett volna előbb kérdezni/tájékozódni, aztán vásárolni, de ezen már túl vagy. Ha elégedetlen vagy a választásoddal, próbáld meg eladni pl. v**erán, és vegyél másikat. (Vagy ha 3 napon belül vagy, akkor visszaviszed és visszakéred az árát.)
Másrészt felesleges azzal takarózni, hogy "nem értek a műszaki dolgokhoz". Ez nem atomfizika. Csak időt kell rá szánni. Nem kell az áram műkdését érteni, nem kell az e-cigik működési elvét részletesen ismerni ahhoz, hogy jó döntést tudj hozni, csak el kell olvasni pár leírást, ami világosan megmondja, melyik e-cigi mit tud, kinek ajánlott. Ehhez nem kell műszaki zseninek lenni, csak foglalkozni kissé a kérdéssel.
Keress rá, hogy Bagóügyek, és olvasd el szépen. Uzána magad is látni fogod, hogy eléggé mellényúltál, mivel (ha megnézed a Slim Star adatlapját bármelyik webshopban, ami árulja, láthatod) vettél egy 190 mAh kapacitású automata akkumulátort, ami az egyik leggyengébb teljesítményű akkumulátor. Ráadásul fene tudja, milyen a menete, tehát sanszos, hogy a hozzá kapott patronon kívül mást nem nagyon tudsz vele használni. Ebből kiindulva nem igazán látok rá lehetőséget, hogy "kihozd belőle a maximumot". Mire gondolsz, hogyan akarsz belőle jobbat csinálni? Ez kb. annyit tud, amennyit most érzel, jobb nem lesz.
Ha ennél jobbat akarsz, akkor bizony másik e-cigit kell venni, ez van. Olvasd el a Bagóügyek néven fellelhető PDF-doksit, és vond le a megfelelő következtetéseket.
Egyébként igen, elég, ha kiválasztod a cigit. Csak te konkrétan nem túl jót választottál, tehát most vagy elfogadod ezt és szívod "félgőzzel", vagy veszel másikat. Legalábbis szerintem.
Sziasztok! 49 éves nő vagyok, minden műszaki érzék nélkül! Vettem egy Slim Star startkészletet és mivel minimális leírás van hozzá, ezért kezdtem el böngészni a neten tapasztalatokért. Nos, titeket olvasva most már tudom, hogy fordítva kellett volna...,... de hozzuk ki a jelenlegi helyzetből a maximumot :)
Nem részletezném hogy mit nem értek - maradjunk annyiban, hogy semmit! Ha van köztetek önként jelentkező, aki elég türelmes ahhoz hogy priviben válaszol minden bugyuta kérdésemre, az szóljon hozzám egy jó szót a kiralylany62@gmail.com címen :)
Sziasztok.
Ekőször is köszönöm Zuppernek a bagóügyek olvasási tanácsot, tényleg rengeteg a hasznos infó. Volna viszont egy problémám. először is a történetem, hogy 2 éve vettem egy e-cigi készletet nem is olcsón, de alig volt "füst", meg olyan fura volt, szóval a fiókomban pihent azóta. Múlt héten egy barátom rábeszélt, hogy menjek be egy másik márka bemutatótermébe és próbáljam ki. Bementem, kipróbáltam és nagyszerű villanycigivel találkoztam. Integrált patronnal lehet ugyan csak kapni, de sebaj, legalább nem baj ha a porlasztó eltömődik, tönkremegy. a problémám, hogy elég érdekes szájízem van az e-cigitől. Vettem 3 féle patronból is, de ez mindnél jelentkezett. Tudja valami miért van ez?
Köszi: Gergő
Kedves Drága Újoncok!
Először is gratulálok, hogy közelebbi kapcsolatba kerültetek az ecigivel, de egyenesen felháborító, hogy írjátok én nem olvasgatni akarok, hanem konkrét útmutatást, hogy mit csináljak, meg nincs időm blablabla. Remélem a jogosítványt nem így szereztétek, hogy nem kreszt tanulni/gyakorolni akarok, hanem egyből forgalomban vezetni!
Mindenkinek javaslom, hogy igenis szánja rá az időt és kicsit olvasgasson vissza. Olyan alap dolgokat kérdezgettek szinte mindig, ami majdnem minden oldalon le van írva, ha visszaolvastok. Ez egy fórum lényege, különben chat lenne...
Ajánlom google-ba beírni: Bagóügyek (egy ilyen nevű pdf-et keressetek, első ralálat) Ez minden alap kérdésetekre választ fog adni. Beszerzés, Takarítás, Vásárlás előtti döntés stb. Szívesen segítek, ha nem úgy kezdődik a kérdés, hogy nincs időm, türelmem stb. Hogy várjátok el, hogy másnak meg legyen ideje/türelme mindenkinek elölről kezdeni az okosítást napi 20-szor. Tehát kis idő rászánásával igenis meg fogod találni azokat az apró, de annál hasznosabb dolgokat, mellyel minél hosszabbra nyújthatod az ecigid okozta élvezetet és nem fogod letenni 1-2 nap után és végre végleg elfelejtheted az analógot.
Ha van otthon valamilyen szájfertőtlenítő oldatod,szerintem nem ártana használni!
Glikosept,vagy Phlogosolra gondolok.
Jó kérdés :) Pár nap alatt mindenképp javulni kell a helyzetnek :)
Persze,van élelmiszerben is,csak így intenzivebben,töményebben kapod..közvetlenül.
70% VG-30% PG aránynál már nem szokták tapasztalni a tüneteket,próbáljátok ki,ha müködik akkor nem kell megszabadulni a meglevő PG készlettől :)
Kitartást és sok sikert :)
Van PG-s alap és van VG-s alap.Mindkettö kapható nikotinos és nikotinmentes változatban.A felhasználó aromák segítségével maga keverheti ki,hogy milyen ízt szeretne.Lehet csak PG-s alapot és csak VG-s alapot használni vagy a kettöt keverni.
A PG-re sokan allergiásak,különböző tünetekkel,fejfájás,fogfájás,fogínyvérzés..stb.
Ezen lehet segíteni,ha VG-s alapot használ az ember vagy VG többletűt.
További ajánlott fórumok:
- Ismeri valaki az elektromos cigarettat?
- Milyen elektromos mellszívót érdemes venni? Tapasztalatok?
- Az elektromos cigarettát érdemes megvenni, meg tudja szokni egy erős dohányos?
- Pesztonka elektromos orrszívó tapasztalatokat várnék!
- Kinek van tapasztalata elektromos seprűvel kapcsolatban?
- Milyen elektromos cigarettát vegyek?