Elektromos cigaretta (e-cigi) tapasztalatok (beszélgetés)
Hali!!
A mellow dew tényleg egy szar ????
Sziasztok :)
Mióta elolvastam a fogfájás témát, azóta nekem is elkezdett fájni a fogam...
Positiv: én is azt néztem ki magamnak(ego650i)
Elképzelhető,hogy ezért:
ÜDVÖZÜLJÜK ÁRUHÁZUNKBAN!
5ml, 10ml, és 100ml kiszerelések 2011 január 19.-től várhatóak újra.
Rákérdezek nála...
zupper:
Köszi! Nem adom fel.
Arra gondoltam én is, hogy füstbajonk alapú lötyit rendelek Lacától, csak vmi miatt nem műxik a regisztráció most a webáruházában. (A regi nélküli rendelés sem megy)
Holnap újra próbálom.
Kellemes füstölgést!
:)
Pangea: tiszta PG-től nekem is fájt a fogam, de pl. Lacánál ha egyensúlyt (50VG-50PG) kérsz, akkor valószínüleg neked se jön elő többet a dolog. Nálam bevált. Biztos, ami biztos az elején Füstbajnokot (70VG-30PG)kértem...aztán miután teljesen elmúltak a tünetek megpróbáltam az Egyensúlyt is.
Szóval emiatt ne add fel, csak valószínüleg a 100% PG neked nem jó :(
Kedves juhaszcsalad3!
Illik azt a fórumot visszaolvasni, amibe éppen írsz, mert lehet, hogy előtted már 260szor feltették ugyanazt a kérdést.
Akik eddig tőlem konkrét dolgot kérdeztek, azok meg is kapták a választ.
Amíg megírtad az üzeneted, addig vissza olvashattál volna kicsit és lehet máris tudnád a választ - jut eszembe, Lousha írását elolvastad?
Gondolom ismered a mondást: akinek nem inge...
Köszönöm!
Ma már nem szívtam a PG-s cigiből, de még fáj az ínyem belül. Főleg hidegre lett érzékeny. Most jön a Cataflam.
Aztán indítom a rendelést minőségibb cigire és lötyire...
:)
Tessék szépen rákeresni, hogy "Bagóügyek", találsz egy ilyen című PDF-doksit, azt olvasd el türelmesen, figyelmesen, és onnantól már tudni fogod, mit miért, hogyan, honnan, fogsz tudni választani neked megfelelő e-cigit.
Ami a fogfájást illeti, az eléggé valószínűsíti, hogy érzékeny vagy a PG-re (ez kivételesen nem az e-Health minőségére vezethető vissza, csak abban mindig PG-s lötyi van), az szokott fogínygyulladást okozni egyeseknél, tehát valóban, az új szettedhez már érdemes lesz VG-s löttyöt kérni.
Sok sikert!
Szia!
Nem vagyok erős dohányos. Csak kocsmás estéken szívok el jó fél doboz cigit a pia és a kártya mellé, de azt is csak a 0.4-es erősségből.
Már böngészem a komolyabb cigiszetteket...
Közben rátaláltam Laca boltjára is. Van ott néhány csábító íz. :)
A regisztrációnál valami gond lehet, mert nem lépteti tovább az oldalt. Majd próbálkozom vele később is.
Kellemes füstös napot!
Szia! Én Egy hete szívom,és teljesen elégedett vagyok. semmi mellékhatás nincs.
Ha erős dohányos vagy, akkor csinálhatsz,úgy,mint én.
Szerintem a legjobb megoldás:egy eGo plus aksi,ami legalább 1100 mAh,mert nagyon jól bírja!:)) Vegyél kettőt,hogy legyen cseréd.
Hozzá vehetsz,akár joye dupla fűtőszálas integrált patron,ami min. 1.6 ml.
De akár milyen 510-es porlasztóval jól bírja az aksi,de akkor vegyél hozzá 510-eshez való patronokat is. Én mentolos Laca lötyit vettem. VG-set.és 24 mg-set,ami lehet,h sok volt,legközelebb 18-ast veszek.
Én az "ecigionlinén" vettem,és már másnap hozta a postás.
10teletem!
Egy világtól eldugott kis településen lakom, ahová déli harangszó is csak kb fél 3-ra ér ide. Van, hogy ez jó, de néha nem annyira. Messzeközelben nincs semmilyen üzlet, ahol e-cigit lehetne kipróbálni, venni. A kocsmába a múltkor jött egy vándorárus, aki nagyobb szállítmányból lepottyant e-cigiket árult. Ezekből vettünk mi is. 2.500 pénzért adta az E-Health cigit, amihez 10 db töltött (de nem újratölthető) patron van, meg a villanyos töltőadapterek (230 V~, USB és szivargyújtó, ami a traktorban is működik). Nem tudni milyen összetételű a folyadék a patronokban, mivel bővebb infó nincs arról. A csomagolás eléggé korrektnek, sterilnek, gyárinak tűnik, tehát inkább lepottyant portéka, mint hamisított lehet.
A mellékhatások nálam is hasonlóak, mint itt korábban az egyik hsz-ban olvashatók. Hasfájás (lép környékén), fojtogató érzés a torokban, hangszálirritáció (mélyebb hang) és belső fogíny, foggyökér fájdalom. Ez utóbbi a legzavaróbb. Olyan érzés, mintha a felső, hátsóbb (5-6-7-8.) fogak gyökerei fájnának. Ez a fájdalom lejön az alsó utolsó fogra is. Nincsenek rossz fogaim, ezért volt egy kicsit ijesztő, hogy talán az egyetlen gyökérkezelt fogam környéke lobbant be.
Csak ezek után kezdtem nézelődni, olvasgatni a neten a cigivel kapcsolatban, hogy hogyan is van ez az egész mindenség... Több helyen is azt írták, hogy ezek az e-Healt cigik eléggé silány minőségűek és allergének is lehetnek. Hát igen; „Olcsó húsnak…!”
Vagy szívom tovább a jó öreg szofit vagy megpróbálok rendelni egy komolyabb készletet, amit aztán futárral kiküldenek. Kipróbálni nem tudom, mivel elég messze lakom Bp-től és csak azért nem fogok elmászni az nagy fővárosunkba.
Viszont kell az e-cigi, mivel a kocsmában a pia mellé már megszoktam a 25 év alatt. (Felénk más szórakozási lehetőség sajnos nincs. Kevés a szabad nő is, így nagyon válogatnak és csak a legjobb partikba mennek bele.)
VG-alapú folyadékot kellene beszereznem, csak azt nem találtam meg eddig, hogy hol. Az e-boltokban, amit a szettekhez adnak (akár ajándékként is), azok mind PG-alapúak.
Kellene valami jó minőségű, jól füstölő, de nem túl drága készlet is. Olyasmi, ami a legjobban visszaadja a valós cigi érzetét. (Nem kell erős, mivel sosem voltam erős bagós) A 808-asokat nézegettem, talán abból lehetne… Egy kicsit zsákbamacskosz lesz, de mit tehetek…?
Ha esetleg van konkrét javaslat, szívesen veszem.
Üdv: Pangi, a pusztákról
Sziasztok!
kerestem mindenhol, de nem találtam meg.
Hol tudom 200mAh-s fali usb-s aljzatot venni?
Elolvastam Lousha leírását, és kedvet kaptam venni egy joye 510-es aksit egy T2 Tank porlasztóval, de az "EO"-n csak 500mAh-es van.
A laptop usb-ről töltöm mindig az jó? az elvileg 2mAh-500mAh terjed, de hogy azt mi szabályozza azt nem tudom.
Előre is köszi!
üdv
pac
Kedves Zupper!
Köszi a semmit vagy mondhatnám úgy is hogy a "kedvességed"-ugyanis én is az "újoncok" közé tartozom!Nem hogy a fórumtól,de az oldaltól is elvetted a kedvem.Eddig ide segítségért jártam mert kedves,segítőkész emberekre találtam,de akkor inkább majd keresgélek ha lesz időm,csak sajnos nem mindenkinek vannak órái a gép előtt üldögélni,és olvasgatni.Reggeltől estig dolgozom és van egy gyermekem is,nem ez lenne a legfontosabb.Nem kértem hogy konkrét ember segítsen,gondoltam majd csak választ ad valaki,de ha nem,hát nem.Szerintem ezeket a többi "újonc"nevében is mondhatom.Igazad van abban hogy a neten keresgéljünk,keresgéltem is csak nem jutottam közelebb a válaszhoz abban a napi MAXIMUM 2x20 percben,amit a netezésre szánni tudok,és nekem gyorsabban kellett volna a válasz,mert hetekig szörfözgethetnék mire választ kapok kérdésemre,gondoltam hátha gyorsabb így.Na de akkor marad a lassabb verzió!Még egyszer köszönöm
:) na, erre voltam kíváncsi, hogy más is köhögött e...o. g. akart lenni, csak nem mertem kiírni...de talán láttad is a linkből. :)
na köszi mindent, további szép napot :)
Mondom, nem vagyok orvos. Vagy elmúlik, vagy nem. Valószínű csak nem megfelelő a lötty/e-cigi, és/vagy szokatlan a tüdődnek a cigi után ez a fajta "füst". Sokan köhögnek e-cigitől először, főleg az e-Health-től.
H.O.G.? Harley Owners Group? :-))))))))
Az ilyen típusú áruházakról érthetően leírtam a véleményem, ahogy arról is, hogy szvsz hol érdemes bevásárolni és miért. Ehhez nem tudok mit hozzáfűzni. Én a linkelt cuccot nem venném meg.
(A linekelsért meg itt előbb-utóbb körmöst kapsz.)
Most néztem, hogy jelenleg e-Health cigid van. Az már magában is egy vacak, tehát ha komolyan gondolod az átállást, akkor sürgősen tessék másikat venni.
Továbbá mivel használt cigi, ha jól értem, nem tudhatod, mióta volt használatban, mennyi kosz rakódott le benne. Továbbá jó lenne tudni, milyen lötyi van benne, kérdezd meg azt, akitől kaptad.
De pl. fájhat a hasad attól is, hogy nem szoktad még meg, hogy ezt kicsit másképp kell szívni, mint a sima cigit, és talán sok levegő került oda is, ahová nem kéne :-)
Üdv,
Örülök, ha hasznodra volt a doksi, szívesen. De arra nem tudok válaszolni, hogy mi folyik a szervezetedben, az e-cigihez mondhatni értek, de orvos nem vagyok :-) Pláne telepatikus :-)
Ha vacak a leved, pl. Mellow Dew, akkor lehet attól, ha allergiás vagy a PG-re vagy egy aromára, akkor attól, ha simán harcol a szervezeted a cigiért, akkor attól, ha meg rosszat ettél ebédre, akkor attól. Nem tudnám megmondani.
Nagy részünknek semmiféle problémát nem okoz az átállás. A PG/VG alapvetően ártalmatlan vegyület. A függőség az függőség, és egyénileg eltérőek a reakciók megvonáskor/változtatáskor. Ezeket tudom maximum :-)
szia Lousha,
én elolvastam az előbb a doksit, köszi :)
Esetleg akkor arra tudnál válaszolni, hogy miért lettem ennyire rosszul az e - cigitől? Szerinted is erős a patron? Még csak tegnap du. fél 5-kor kaptam meg, de ma reggel köhögtem nagyon, tegnap meg a gyomrom fájt tőle...fura
További ajánlott fórumok:
- Ismeri valaki az elektromos cigarettat?
- Milyen elektromos mellszívót érdemes venni? Tapasztalatok?
- Az elektromos cigarettát érdemes megvenni, meg tudja szokni egy erős dohányos?
- Pesztonka elektromos orrszívó tapasztalatokat várnék!
- Kinek van tapasztalata elektromos seprűvel kapcsolatban?
- Milyen elektromos cigarettát vegyek?