Elektromos cigaretta (e-cigi) tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, vagyis inkább tapasztalatokra vagyok kíváncsi! Én most szeretném kipróbálni az ecigit, de az ízesítésekkel gondban vagyok! Olvastam, hogy van tobacco, marlboro, almás, mentolos....Én egy átlagos kék cigit szívtam eddig, a marlborot nem szeretem, se a mentolosat, de hogy milyen az a pl tobacco, hát nem tudom! Tudnátok ebben segíteni? Köszike
nem értek hozzá, de én a következőkre tippelnék:
1) az általad választott folyadékban van valami összetevő, ami nem tetszik a szervezetednek, vegyél próbára kis mennyiségű teljesen más folyadékot és probáld ki azzal mi van
2) rosszul lőted be a nikotin adagod, a folyadék nikotinszintja nincs öszhangban az általad előtte használt cigi nikotin szintjével, ellenőrizd
3) így reagál a szervezeted a változásra, ez lehet akár pszihés is. Ezt gondolom csak az idő oldja meg. Nálam pl az volt, hogy kb 1-1,5 hétig kicsit zavart a folyadég ize, nem az aroma hanem az alap (valami glikol vagy mi féle) miatt, kicsit émelyítőnek találtam a nap végére. Aztán megszoktam, most kb 2 hónap után már nem tudom felidézni, hogy milyen volt az íze az eredeti ciginek.
Köszi. :)
Karbantartásáról találtam videót.
Azt mikor tudom,hogy mikor ajánlott a tisztitása?
Milyen jelek utalnak rá?
(még "szűz" vagyok e cigi terén,ezért érdekelnek az apróságok)
Köszönöm a tanácsot.
Azt tudja valaki,hogy az e-vapor Raven szetthez adott patronok átlagban mennyi töltést birnak?
Boldog Újévet minden fórumozónak!
Vg többletű liquidet kéne megpróbálni szívni. Mondjuk Füstbajnokot. Mondjuk keresd Lacánál. Meg az ecigiforum-on is írd le a problémádat.
Sziasztok !!!
Vásároltam kb 3 hete 808 ast de nem is ez a lenyeg !!A e cigi mint alternativa nagyon bejőn csak 1 problémám van vele FÁJ A FEJEM TŐLE meg rosz a kozerzetem .Ha valkinek volt hasonlo problémája vagy tudna megoldást vagy hogy hogyan álljak át 15 év utánn e-cigire ?? Megkoszonok elore is minden infot !!!
BUÉK !!
Köszi, csak megerősítettél mert ugyan nem láttam élőben de az tűnt szimpatikusabbnak:)
Január elején rendelem, meg kell várnom a tesómat, ő is szeretne, de 2-án jön haza:)
Majd beszámolok.
BUÉK! ,mindenkinek!
Szimi
Sziasztok!
Egy ideje olvasgatok fórumokon az e cigi után.
Itt úgy látom,h van pár hozzáértő,aki tudna egy kis segitséget adni.
Kinéztem egy szettet:
Oxy Gain F1elektromos cigi kerámia patronos
2db akkumulátor (1100 mAh, nyomóbombos)
2db töltetlen c-patron + szipka
2db patron köntös
USB akkutöltő
220V adapter USB töltőhöz
Patron feltöltő készlet
Magyar nyelvű használati útmutató
e-liquid folyadék nem jár hozzá.1 év garival.
17.000-et megéri?Ez azért 1100-as aksi,nem 650-es.
Ha drága,tudtok küldeni linket,ahol olcsóbban hozzá lehet jutni és jó minőségű e-liquid folyadékot rendelni?
A válaszokat előre is köszönöm.
Vennék én is e-cigit, de bár ezer éve olvasgatlak Titeket, mégsem tudom milyet vegyek. Valaki mondja meg a tutit annak,aki 30 éve szívja,és napi másfél,két doboz mentolos viceroykát szív,hogy konkrétan milyet,mennyit,honnan vegyen hogy a lehető legkevesebbet csalódjon :))
Gondolom van itt olyan, aki erős bagós volt előtte,és talált olyan e-cigit,ami kielégítette.
Kérem segítsen.
Sziasztok!
Eldöntöttem, átszokok! Kérlek titeket adjatok tanácsot a 2 jelöltem közül melyiket válasszam? Tudom, hogy hülye kérdés, igazatok van.
Az itt olvasottak és a pdf. alapján a Joye510 az egyik kiválasztott 2 db 280mAh akksival, 2 porlasztóval 5 töltött patronnal, töltővel.
A másik KR808-D1 szintén 2 db 280mAh akksi, 5 patron, most nézem, porlasztót külön nem ír.
Tegnap elmentem személyesen is megismerkedni velük de a boltban csak a 808 volt, az 510-est nem tudtam kipróbálni.
Amelyikötöknek van/használta mindkettőt mondana néhány infót mellette/ellene?
Mondjuk az a T2 tank az 510-re nagyon izgatja a fantáziámat.
Köszönöm előre is.
Szimi
Lousha!
Légyszi nézd át a 3901. katykóca hsz.-met...Köszi
Ha másra nem legalább arra válaszoljatok ,hogy mennyi az egy szál cigi,mert ezt nem lehet érezni,ha "elszívtál "egy szálat.??
Ilyen tipusú már volt nekem, 280mAh az aksija ami azt jelenti, hogy ha 15 szálat szívsz arra ez tökéletes, nincs vele gond, nem jön át lötyi, mint a c-patronoknál-kerámia patron és teljesen úgy néz ki mint egy rendes cigi csak egy kicsit nagyobb.
Van még egy cigi formájú e-cigi, csak annak 190 mAh az aksija vagyis nagyon kicsi, túl sokszor kell tölteni az akkumulátorát így nem túl praktikus. A Super 808 van gombos és nem gombos(vagyis szívod és automatikusan jön a füst) változatban is!
u ,ezt te irtad!!!! :))
szuper, azert koszi!
bazzeg, ezt nem ertem, kerek ajanlast! :))
slim-et szivok, nem vagyok lancdohanyos, fel doboz egy nap kabe. :)) lecci lecci lecci
jo lenne, ha cigi formaju lenne a cigi.:))
További ajánlott fórumok:
- Ismeri valaki az elektromos cigarettat?
- Milyen elektromos mellszívót érdemes venni? Tapasztalatok?
- Az elektromos cigarettát érdemes megvenni, meg tudja szokni egy erős dohányos?
- Pesztonka elektromos orrszívó tapasztalatokat várnék!
- Kinek van tapasztalata elektromos seprűvel kapcsolatban?
- Milyen elektromos cigarettát vegyek?