Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Elektromos cigaretta (e-cigi) tapasztalatok fórum

Elektromos cigaretta (e-cigi) tapasztalatok (beszélgetés)

❮❮ ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... ❯❯
2012. jan. 22. 15:02

Sziasztok!

Péntek reggel megérkezett az első e-cigim (Joye 510).

Minden nagyon szuper, azóta rendes cigit nem szívtam.A lötyikkel van egy kis problémám.A PG-től vérzett az ínyem,így kevernem kell VG alapúval.Szerintetek ez mindig így lesz vagy hozzá lehet szokni a PG-hez is.

Köszönöm mindenkinek a sok jó tanácsot, és segítséget.Loushanak a doksit!

4180. t.Ili (válaszként erre: 4179. - 666661)
2012. jan. 22. 08:26

...:DDDDDD

Vegyél kettőt-hármat,és slukkonként váltsd őket!:))

Én így csinálom a kávé mellé! :))

4179. 666661
2012. jan. 21. 23:21

E-cigis tapasztalat, teljesen kezdőtől! Folyt.

Adjsten!

Napi 2. Ennyi a hagyományos cigimennyiségem három napja, amióta elkezdtem e-cigizni. Tehát három nap alatt több mint egy ezrest spóroltam, ha beleszámolom az e-cigi rezsiköltségét.

Ami igazán érdekes volt, az a mai első analóg cigim, amit du. szívtam el, már nem esett olyan jól. Azt vettem észre, hogy ebben az e-cigiben mintha több lehetőség rejlene. Nem tudom megfogalmazni pontosan az érzéseimet, de határozottan csalódást kezd kelteni a hagyományos cigi. Üres volt és egysíku.

Az édeskés ízével is kezdek megbarátkozni, de azért a kedvencem nem lesz. Valaki ajánlott itt jófajta usa leveket. Nekem is tud listát küldeni?

A patront naponta háromszor kell töltenem, az akksik a legnagyobb feszültségre állítva 1 napot kibírnak. Bár igazán nagy különbséget még most sem érzek, ha átállítom más feszültség tartományba.

Leírás az akksimról nincs, vajon lítiumosak?

Összegezve, még adtam magamnak két hetet, hogy az ecigi mellett még néha bejátszhat a hagyományos, de utána puszi, isten vele!

Jó rggel az ágyban kávé mellett bagózni, kifejezetten élvezem.

Ami hátrány, ezt el kell ismernem, a pálinka mellé nem lenne baj, ha egy kicsit gyorsabban használható lenne ez a cigi.

Szépjóéccajkát!

4178. t.Ili (válaszként erre: 4177. - Ditz)
2012. jan. 21. 21:37
így,így :)
4177. Ditz (válaszként erre: 4176. - Lousha)
2012. jan. 21. 21:19
Mi? Nem értem! Gyümis is lehet nikotinos és cigi ízű is lehet nikotinmentes?
4176. Lousha (válaszként erre: 4174. - Ditz)
2012. jan. 21. 20:49
A kettőnek semmi köze egymáshoz. Az ízesítés és a nikotinszázalék független.
4175. Imisz (válaszként erre: 4174. - Ditz)
2012. jan. 21. 17:08
Igen, nikotinost szívok azt szeretném majd lejjebb vinni. Gyümölcsösön nem gondolkodtam, azt gondolom akkor akár vizipipázhatnék is:)) na meg gyümölcsösbe a teát szeretem nem a cigit:)) Még a mentoéosat sem szerettem soha. A cigi nekem legyen nikotinos! Most még:))
4174. Ditz (válaszként erre: 4167. - Imisz)
2012. jan. 21. 15:47

Nikotinos lötyit szívsz? Gyümölcsössel nem próbáltad?

Én, ha veszek, gyümölcsös lötyit akarok szívni, semmi nikotin. Le KELL szoknom! Nekem a cermónia a fontos! 4 évre leszoktam egyszer gyógynövényes cigivel. Olyan sz.. volt, hogy inkább nem szívtam.

4173. Ditz (válaszként erre: 4160. - Njnl)
2012. jan. 21. 15:41
Engem érdekel a tapasztalatod. Nekem még nincs e-cigim, még mindig csak gondolkodok rajta és szívom a rendest. Sajnos.
4172. 57779d8ee0 (válaszként erre: 4170. - Zupper)
2012. jan. 20. 23:09
Hálózati adapter, de usd kimenettel, ami nemis lenne gond, sztem a töltő kapacitásával van probléma
4171. zupper (válaszként erre: 4153. - Madárbá')
2012. jan. 20. 19:52
ki kéne próbálni máshonnan beszerzett lötyit is, valószínüleg amit szív, az nem jó neki. De lehet, hogy csak ki(nya)fogás...ezt csak ő tudhatja igazából.
4170. zupper (válaszként erre: 4168. - 57779d8ee0)
2012. jan. 20. 19:51
nem mindegy miről töltöd... usb, hálózat?
4169. zupper (válaszként erre: 4167. - Imisz)
2012. jan. 20. 19:50
gratula Imisz! Csak így tovább!
2012. jan. 20. 18:16

Sziasztok

Most vettem egy EGO 1100-asat, az egyik aksit mivel lemerült elkeztem tölteni, lassan már 24 órája tölti az aksit. Aki ismeri az tudja, hogy pirosról zöldbe vált, jelenleg sárga színű, ez normális ennyi idő után?

Előre is köszi

4167. Imisz
2012. jan. 20. 16:44

Sziasztok!

Én is leírom, 2,5 hete szereztem be a Joye 510 emet. Azóta nem gyújtottam rá analógra! Nem is kívánom. Először fejben döntöttem el, ha megjön a csomag onnantól csak e-cigi. Tudjátok, ha a nagy dohányosnak elfogy a cigije és már egy fél napja nem gyújtott rá akkor ha mezítlábas Munkás-sal kínálják, azt is elszívja! Na, én így voltam, ezentúl ez van, ezt kell szívni! Nálam bevált!

30 évig szívtam az analógot, az utolsó 2 évben már nem dobozost vettem hanem töltöttem.

Mivel állandó áramforrás közelében vagyok egyelőre a 2 db akksi elég, ha mégis mennem kell mindkettőt viszem feltöltve. Még nem volt rá példa, hogy lemerült volna mindkettő. De azért tervben van + akksi:))

Mivel édes szájú vagyok alapból engem nem zavar a lötyik édeskés mellékíze. Azt észrevettem, hogy többet szivogatok, viszont egyszerre nem szívok egy analógnyit:))

Ja, én kaptam azóta ágyba kv-t reggel:)) de alapvetően nem szándékozom a szokásaimon változtatni, pl. a kocsiban nem "gyújtok rá", mint ahogy eddig sem.

Én csak ajánlani tudom aki át/le szeretne szokni az analógról. Mert a végcél talán nálam is a leszokás de még nem most! Mert alapjában én szeretek dohányozni:)) Majd ha eljutok a 0-ás löttyig, talán akkor. Egyelőre a 18-as megfelel de már van itthon 11-es is. Csak lassan! 30 évig

tűrték mellettem az analógot, most nagyon élvezik az e-t! Én meg még inkább:))

2012. jan. 20. 14:47

Sziasztok!

Már napok/hetek óta foglalkozom a gondolattal,hogy veszek egy szettet.Ma meg is tettem!

A kérdésem a következő lenne....

Az normális,hogy "szelel" a cigi?

Úgy viselkedik,mint amikor a hagyományos kiszakadt vagy eleresztett a ragasztás a filter és a dohánypapír között.

GDS-808D-ről van szó.

4165. FireDragon (válaszként erre: 4164. - Lousha)
2012. jan. 20. 11:59
Dehogyis :) Sőt! EGO-T MINDENKINEK!! :) és boldog lesz a világ :);)
4164. Lousha (válaszként erre: 4163. - FireDragon)
2012. jan. 20. 11:50

De ki kell jönni a tó közepéről, ha lemerül :-) (Már persze ha csónakból horgászik az ember.)

Amúgy te nem eGo-hívő vagy? :-) Mégis lebeszélnéd a delikvenst róla? :-)

4163. FireDragon (válaszként erre: 4162. - Lousha)
2012. jan. 20. 11:41
Akkor viszont felesleges az Ego..Joye-t is lehet úgy tölteni :)
4162. Lousha (válaszként erre: 4161. - FireDragon)
2012. jan. 20. 11:38
A horgászok általában kocsival mennek a tett helyszínére. Ha már van egy autós átalakító, nem lehet baj :-)
4161. FireDragon (válaszként erre: 4160. - Njnl)
2012. jan. 20. 11:36

Igen..az Ego akksi is 510-es csatlakozású,jók hozzá a Joye cuccai :)

Viszont 3-4 napot az sem bír ki ha használod..esetleg,ha 2-3 óránként szippantasz belőle 1-2 slukkot :)

4160. njnl
2012. jan. 20. 11:27

Na sziasztok!

Ma meghozta a postás a Joy 510-es készletem! (Nem semmi, tegnap előtt éjszaka rendeltem és ma reggel már itt volt!)

Kaptam 2db akumulátort (180mAh-"mutogatós" helyekre, 280mAh- itthonra, munkába)

Jött hozzá még 5 db töltött patron 18mg-os

Elsőre nagyon jól szuperál, tényleg klasszisokkal könnyebb szívni ezt a nyomógombosat, mint az automatát...

Remélem kibirja ez az 5 patron a hétvégét, mert elvileg hétfőre jön az eliquid is, ha nem akkor kunyizok ismerőstől...:)

Ha érdekel majd valakit a későbbi tapasztalatom, akkor írhatok róla még, bár van itt éppen elég hozzá értő :)

Még a tavasszal sztem veszek egy 1100mAh aksit (ugye az ego-é az kompatibilis vele?), hiszen a 3-4 napos horgászatokra jól jöhet.

4159. FireDragon (válaszként erre: 4157. - Janics07)
2012. jan. 20. 10:59
Opsz..az kimaradt,hogy a készletben kapott két patron (ha nem gyári hibás) ki kell bírja két hónapig,megfelelő használat,gondozás mellett :)
4158. FireDragon (válaszként erre: 4157. - Janics07)
2012. jan. 20. 10:57

Kb 100 ml folyadékot..és annyi:D ...sajnos pontosan nem lehet megmondani mert nem tudni mennyit fogsz fogyasztani... a készlet maga jó választás..könnyű kezelhetőség és karbantartás :)

Rendelj mondjuk 2-3 fajta liquidből 10-10 ml..legyen benn dohányos és más íz is,hogy tudj hasonlítgatni,hogy melyiket fogod szeretni..és amelyik bejön,abból berendelsz utána..általában 1-2 napon belül megérkezik az utánpótlás :)

4157. janics07
2012. jan. 20. 10:52

Sziasztok.Minnél töbet olvasgatok annál nagyobb bennem a zavar.Napi 20 szál cigit szívok a 0,3mg nikotin tartalmut. Szeretném megrendelni eszt a szettet- 2db 900mah / 1100mah eGo-T akkumulátor

- 2db Raven Extreme patron

- 1db Raven Extreme Kupak

- USB töltő (420mah)

- Hálózati adapter

- 15ml-es üvegcse fecskendős kupakkal. Mit rendeljek még hozzá hogy kb 2 hónapig rendben legyen/porlasztó,patron.eliquid.stb/ha valaki össze foglalná megköszönném.

4156. natalyel
2012. jan. 20. 10:40
Ja, akkor bocsánat :).
4155. FireDragon (válaszként erre: 4154. - Natalyel)
2012. jan. 20. 10:34
Csak én nem a helyre,hanem magára a folyadékra gondoltam... :) és arra hogy bármilyen lötyi(pl motorolaj) nem jó bele :D:D:D
4154. natalyel (válaszként erre: 4150. - FireDragon)
2012. jan. 20. 08:52
nem e-liquid, az egy másik hely, sárkányom :). Simán csak eliquid. :)
2012. jan. 20. 03:59

Sziasztok!

Segítségetek szeretném kérni édesapám életének megmentésében.

És ezek nem csak nagy szavak, talán megértitek...

Mielőtt megvettem volna 73 éves édesapámnak első elektromos cigijét (ami az én életemben is új felfedezés volt), napokat töltöttem e blog olvasgatásával.

Apumnak létkérdés a leszokás, különben az orvosok szerint meg fog bénulni. Sajnos ő túlságosan akaratgyenge e tekintetben, így jutott eszembe a megoldás, ahol a megszokott ceremónia megmarad - nem úgy, mint bármely más leszokási módszer esetében.

Meg is vettem a Super 808-as szettet, mivel a töltőtoll (vagy puskatoll) méretű készüléket biztosan nem vette volna a szájába - ezzel is megvívtam a magam csatáit :-).

Egyébként egész jól boldogulna vele, tudja tölteni, utántökteni is - sőt, 20 évvel fiatalabb barátnője el is orozta az egyik készülékszettet, vígan pöfékel a munkahelyén, és ő félig már le is szokott.

Ám az én 73 éves apámat nem ilyen könnyed fából faragták: nem használja a cuccot, mégpedig azzal az indokkal, hogy őt mindig is fojtották, köhögtették az aromás dohányok, mint pl. az analóg Dunhill, amit édesanyám szívott néhanapján. Apum Sophianae-fogyasztó (napi 2 dbz.) immár vagy 30 éve, és ettől nem tágít. Tudom, hogy van ilyen ízű lötyi is, csak azt nem tudom, az nem fojtaná-e őt ugyanúgy - hiszen MINDEN LÖTYI AROMÁS, ez a lényegük.

Mit gondoltok: ez csak apum kifogása, vagy tényleg van abban valami, hogy az aromásított lötyi fojthatja, köhögtetheti.

Mit vegyek neki?

Vegyek neki könnyedebb, VG-lötyit? És azt vajon vegyek, kapok-e Sophianae-ízben?

Mit javasoltok?

Előre is köszönöm akár életmentő javaslataitokat.

4152. t.Ili (válaszként erre: 4151. - 666661)
2012. jan. 20. 00:35

Gratulálok! :)

Én is így kezdtem hozzá két hete,pedig rengeteget olvastam előtte az e-cigiről! :)

Megvettem négy garnitúra Joye510-est,ami ugyan elég elegáns, de az én étvágyamnak kevés. :)

Szerencsére tudom sűrűn tölteni,és csöpögtetni,szóval nem bántam meg,de áldom az eszem, hogy rendeltem egy eGó 1100-as aksit is.

Ez nagyon jól bírja,kb. két,három napig is!

Nekem épp az a problémám,hogy túl erős likvideket vettem hozzá,(24-es)így a következő rendelésem, már gyengébb lesz,és majd kavarom.

Az ízhez nekem nagy segítségemre volt,hogy rendeltem mentolosat is,és így nem tűnik ki az édeskés íz,mert minden töltésnél cseppentek abból is. Persze előtte mentolosat szívtam :))

Én több,mint harminc év után váltottam,és büszkén veregetem a vállam. Néhány analóg nekem is beesik néha,mert végül is cigizni jó... mert megérdemlem :D Napi 5 szál megállít,de mi ez a napi két dobozhoz képest!! :)

❮❮ ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook