Drága örökösök - beszéljünk róla (beszélgetés)
Én is! :D
(Mindig ordít, mint a fába szorult féreg!)
Szulák kevésbé zavar. Jobban zavart Rami! De mivel ezt "tudták", el is tüntették hamar. :D
Erre én is kíváncsi vagyok, hogy Xantus Barbara jönni fog, vagy a pereputty fog menni hozzá, álmukban?!
Kata meg Robi folytassák amit elkezdtek, annál is inkább, mert Kata hozzávaló, nem a lovardába.
Ja, és egyre jobban zavar Olgácska, meg az, hogy egyhelyben totyogunk csak! :D
Szuláktól kiütést kapok. :O(((
Egyelőre teljes homály fedi, hogy bukkan fel XB. Elengedik a sziámiak és hazazsuppolják, avagy Babika & Józsi odarepülnek és kiszabadítják?
Ami Kiss Ramit illeti, vége a gyerekek lovastáborának? Kata + Róbert csókjának mikor lesz folytatása? Megjegyzem, Katáról megfeledkeztek, mert alig látjuk.
Dia, most azt csinálja amit Tibi csinált,
egyfolytában óbégat,
A húzó nevek közül Kiss Ramóna dögös anyaként érkezett és tova is lovagolt dögösen.Trokán Anna is megérkezett megrefolmálni a kocsmát. Jött, látott, győzött, elment.
Kár volt a fáradságért!
Az ígéret szerint várható még Szulák Andrea, aki tasisofőrként fog behajtani Kecskeapáti-ökörfalva buszmegállójába ezerrel, padlófékez, majd felveszi reá várakozó egy szem ökörit és elhúz, mint az előző "húzónevek!" :DD
Xantus Barbara, Józsi rég nem látott anyjaként fog megjelenni, de hogy mikor azt még a falu három hírharangja sem pletykált el. Megölelgeti Józsit, Babikát és eltűnik, mint a múltban tette.
Jó fej nagyiként jön majd Molnár Piroska- Dehogy kinek lesz a nagyija nem fog kiderülni! Majd csak a negyedik részben, hogy addig is rágjuk a körmünket izgalmunkban. (Nem fogjuk rágni és punktum!)
Végül felbukkan majd Szláven múltjából Papadimitriu Athina. Jöhetett volna a lányával Trokán Annával együtt
mert már akkor ő is kiesett volna a nagy húzó nevek közül, akikről azt ígérték, nagyot fognak lendíteni a sorozaton. Nem volt "lendület!" :D
Szerintem.
Ja, az elején Diát kedveltem, de amit most művel, az már zavar!
Ha nem volna Icuka és Renátórenike nem nézném a sorit!:D
Várjuk ki Molnár Piroska (és még kicsoda???) antréját!!!
:O)))
Kovácsné Babikának Audija van?! Sjofőrrel?! :D
Micsoda nagy ember lett! Szalutálnak neki még a " titkos drónos katonák " is neki! Naneee!
Babika eddig milyen "kis butácskának" tűnt, milyen elnyomottnak az ezredes ura mellett?! Most meg kiderült mekkora respektje volt/van a megyében a férfiaknál?!
Ennek ellenére évtizedek óta mégsem tudta felkutatni a lányát?! Most meg úgy intézkedik, mintha ő lenne az atyaúristen! Ha-ha-ha!
Ja, és hol vannak a nagy "húzó nevek?!"
Trokán Anna és Kiss Ramóna már el is tüntek a sorozatból?!Jóóóó nagyot emeltek a színvonalon. :(
majd csak a sarkára áll,
mert úgy tudom ő lesz a cukrász,
Nem tudom mit eszik Tibin!
És engedte magát a presszóból úgy hazarángatni a kávézásból, mint egy rosszalkodó 3 éves gyereket ahogyan haza szoktak parancsolni. Úgy vágtam volna pofán Tibit, hogy rángassa a kecskéjét, és ne engem, amikor semmi rosszat sem csináltam.
Másrészt mi az, hogy nem engedi meg, hogy elvállalja a cukrászda vezetését???
Elnéztem most a nagy darab szerbet a kórházi ágyon, ahogy Katáék próbáják szóra bírni. Régóta megy a herce-hurca a lenyelt szobor miatt.
Én meg csak most kezdtem vizuálni a dolgot, hogy a büdösbúbánatban tudta lenyelni?!
Tudom, sok mindenre vagyunk képesek! Sok mindent lenyeltek már, hogy aztán a viszontlátás után értékesítsenek.:D
De egy ilyen sz- o - b - r - o - t?!
Ja, és én drukkolok Valiéknak!
De csak akkor, ha ez a Jenő tisztességes?! Ha nem valami hátsó szándékkal akarja megvenni azt a telket?! Ha nincs a műkincses maffiában??!!
hát,nem lennék meglepve,ha hajlana,
ilyen elmebeteg mellett,