Drága örökösök - beszéljünk róla (beszélgetés)
Zavaros az egész történet.
Tibi És Mónika DNS-ében az egyezés valami 28, vagy ilyesmi százalék. De nem forszírozta Mónika, mi az oka ennek. Viszont ha később kiderül hogy nem egy az apjuk, akkor a kislány sem jogosult az örökségre. Nem?
Nyugi! Ami késik, nem múlik. :)
ez volt az első ami feltünt,hogy Tibi nem orditott mint a nemnormális,
A DÖ 3. évad első epizódjában csoda történt! :D Szappanos Tibor n-e-m o-r-d-í-t-o-t-t!! :D
Egyszer sem!!
( Most már tuti, hogy a forgik olvassák a fórumokat, megunták a sok anyázást Tiborunk ordítozása miatt! )
Változatlanul cuki volt Icuka, ahogy "elbeszélgetett" a telefonnal. :D
Szerencsére Renáto sem változott! :D
Fel is szólította a testvéreit, hogy imádkozzanak ebéd előtt! Grófo szerint minek, amikor Dzsenike jól főz, nincs rá szükség. :DDD
Renátó azonban minden étkezés előtt hálát ad a jóistenkének azé' mer' ilyen rizsákat tud enni.
És neki megmondta a papbácsi, hogy a jóisteken jelen van mindenütt és az ő segedelmével van nekik minden.
Erre szólalt meg újból Grófo, hogy akkor ő egy lapostévét szeretne!
ÉS! Végre "megjelent" Kálmán papa is, a hosszú hajú Tiborunkkal. Röstellem, de felnyerítettem! :D
igen 13:25-kor az RTL KLUB-on
Még előtte a fókusz alatt meghumtam, és csak az utána következő új műsor második felében ébredtem. :))
Lehet, hogy jobban jártál az alvással. :)
[link]
Az rtl oldalán fent van minden rész.
Sikerült végig aludnom. Sajnálom. Ma ismétlésben meg tudom nézni valahol?
Bocs, látom. :D Dörzsölöm a tenyeremet. :D
Ma 19:45-kor lehet nézni.:)
Mikor láthatjuk megint a nyekenyókákat? :)
írta a beharongozó szerint, vannak tévé ben műsorajánók, vagy a neten videó előzetesek
Ezt honnét tudod, honnét veszed???
Egyébként ne haragudj, miért is kell előre beharangozni a következő eseményeket??? Nem tudom mást hogyan van vele, engem kissé zavar. Akár itt, akár a többi sorozatban.
A beharangozás szerint Stefinek vészesen fogy a pénze, ami az eddigiek alapján nyilvánvaló. No de eladja a kocsmát, és lesz itt izgalom ezerrel, juhhé!!!
amúgy Stefánia, és becenév hogy Stefi
Vagy Julcsa, Zsuzska, hasonlókat.
Ha Stefire gondolsz, szokatlan névválasztás egy "hagyományos" falusi kislány számára. Én valamilyen gyakori női nevet - Éva, Ágnes, Ilona, Mária stb. - adtam volna neki.
Köszi! Valóban Stefi. Nem tudom, hogy lehet valakinek ilyen lehetetlen nevet adni.
Nem Stefi? Kiss Ramóna volt a BK-ban Szentmihályi Zsófi.
Hát komám, benned nem lehet csalódni! :O))) Köszönöm, ráadásul tekintettel vannak a konkurens adón futó sorozatra (Mintaapák) is.
Egyetértek! Olyan együgyű mind, pedig azt hiszik, hogy mindenkinél okosabbak, ravaszabbak, és igyekeznek átjárni a másik eszén, a maguk módján. Nekem is teccik! :)
Várom én is, mert felhőtlen szórakozásnak jó ez a sorozat.
A látott előzetesben ahogy Kiss Ramóna betoppan Kata és Zsófi hajcibálós jelenete közé, az jó kis meglepetés. Most kérdés, hogy csak egy újabb örökös balkézről, vagy újabb barátnő a múltból??? Én várom a 2.-át.
Engem a 2. évad elvesztett...
[link]
Hat "húzó névvel" erősítenek!
Hááát, majd meglátjuk! :D
nem, az január 1-én kezdődik, és a DÖ meg másnap indul a 3. évada, és a Bátrak földje 21-kor lesz a DÖ előtt
További ajánlott fórumok: