Drága örökösök - beszéljünk róla (beszélgetés)
Köszönöm szépen bekukkantottam az ajánlott fórumba.
Tényleg jó, pörgős, mint ahogy a hsz-k száma is mutatja, amely önmagáért is beszél.
A cukrászda kitalálása a kocsmában, mindenféle leválasztás nélkül, nagggyon gáz!
Mosogató, mellékhelyiség, sütő, Vali bejelentése, smafu! Úgy érzem, ismét kínlódhatunk a melegsapkás ellenőrnővel?! :D
Az jött le tegnap, hogy nem csak Szappanos Kálmán él, hanem a felesége Szappanos Kálmánné Szabó Zsuzsanna is. Vagy a vörös zónában vannak, vagy az anya elment a szívszerelmével Goran Sipsiccsel valamerre a világban. (Ezt Kálmán is megerősítette, amikor "mesélt" Tibornak, hogy az anyja nem halt meg, hanem elment a nagy zöld erdőbe.........Egy biztos, ha meghalt volna a falu
bizonyára tudná! Szerintem)
Ez a Zsóka sem semmi!
Krisztiánt befogja munkára a postára. Hatalmas forgalma lehetett, heti egy-két levél érkezésével. Azt meg Szláven megoldotta. Mit fog csinálni Zsóka?! Hát persze, hogy felügyeli Mihályt..... szegény, szegény Mihály! :D
Lehet, hogy Goránék rabolták el a trampli Olgát?!
Érdekes, a papon kívül senki sem keresi.
(Én sem keresem, nekem sem hiányzik. :D)
Mónika akciója a DNS laborban, az mindennek a csimborasszója! Ilyen nincs!
Lényeg, hogy kiderült, nem Szappanos Kálmán az apja, de ezt sejtettük is. ( Ha Tibiék megmutatják neki a láda tartalmát, rá fog jönni, hogy az anyja és Gorán jóban volt egymással.)
Mivel Sz. Kálmán névszerint említette a végrendeletben, elismeri örökösének. Nem esik el ő sem, Tomi sem az örökségtől, szerintem.
Tibi az utolsó részekben úgy viselkedett Valival, mintha egy durcás kisgyereket rángatott volna végig a falun. Nem csodálnám ha Vali tovább állna. De Vali becsületes, és nem is a sok pénz miatt marad. Csoda, hogy Tibivel még szóbaállnak a faluban.
Ahogy Tibi és Tomi viselkedett Kristóffal, a pofátlanság netovábbja. Szegény Kristóf blamálhatta debil rokonait a barátnője előtt.
És szerintem még azért nézzük, mert önmaguk a szereplők sem veszik túl komolyan ezt az egészet. Mármint én azt érzem rajtuk, hogy ők maguk is inkább élvezik ezt a játékot, a hülyeséget, mint véresen komoly figurákat akarnának előadni nekünk.
Talán a BK. is jobb lenne, ha a szereplők nem esnének véres komolysággal egymás torkának, hanem csak a megviccellek, megtréfállak szintig mennének, és a végén együtt nevetnének a "kárvallottal".
Szoval Tomikátol vettek vért és semmi THC-t nem mutattak ki, miközben ott röhögtek a kender füstben amikor Tibi arra lovagolt
A többiek meg ettöl tartottak, ezért nem mentek a családi tanuságtételre.
Ez is vicc!
5 családtag igazolja hogy ártatlan, pláne az ügyvédnő lakásán és nem az előzetesben, akkor elengedik
Tomikát kicsit helyre kéne pofozni.
Vali vajon elcsábul.?