Dr. Kovács Ferenc - Plasztikai sebész (beszélgetés)
Szerintem egy kicsit túlizgulod.😁 Tényleg,aki beenged,olvasd el a naplóját és ha visszaolvasol a másik fórumon,egy halom kérdésre kapsz infót. 😊 Mindenesetre ha a pasid rád nehezedik,nem lesz semmi baja,a sporthoz folyamatosan visszatérhetsz.Én súlyzós edzést végzek,de van aki maratont fut implivel...😊
Csak engedjék meg hogy el is olvassam... Engem pont a részletek érdekelnek! De már lehet túlizgulom a dolgot! :)
Engem legjobban nem is a cicis képek érdekelnek :) azokat látok a facebookon is. Inkább az érdekel kinél hogy volt, mennyire kapta meg azt amit szeretett volna, mennyire változtatja meg az életed utána? Milyen lesz az alás? (basszus és csak hason alszok :() milyen lesz a sport cicikkel? Milyen lesz mikor a párod ráfekszik? Jó ez most lehet vicces de nem féltitek hogy valami baja lesz?
Nem is rád gondolok.
És senki ne vegye magára akinek nem inge.
De olyan sok napló szuper réazletes, hogy elmondani nem tudom.
Vannak impli cserések, korrekciósok, csak felvarrásosak...
Lehet válogatni.
Én anno kijegyzeteltem őket, és a nekem tetsző és segítőkész l@nyoktól kérdeztem privátban is.
Tiszike2, Vikinca, primadonna volt a "mentorom" , medina34, SantaBarbara... Meg tuti még csomóan akiknek nem ugrik be a neve...😄
Én szeretem végig olvasni ❤️A te cicijeid nagyon topok👌👏
A naplókat sem olvassa el a 90%...
Nem is értem...
A drÚrról szerintem mindenkinek csak pozitív tapasztalata van. A kontrollra visszahívás,gyógyulás,fájdalom mind egyénfüggő.
Azt,hogy mit biztosítanak? 🤔 Mindent,amit akarsz! 😊 Szép cicik,maximális odafigyelés,empátia,kaja,kompressziós melltartó stb.😊 Egyébként bármi kérdésed van,Szabina készséggel válaszol.
Ha visszaolvasod a fórumot, rengeteg információt találsz. Napló, képek nélkül, nem sokan engednek be, és valószínűleg erre a kérdésre se fogsz sok választ kapni.
Októberre tervezem a műtétet és alig várom,hogy olyan szép cicim legyen mint itt nagyon sok lánynak ❤️Kovács doki tapasztalt és tudja a dolgát a többi pedig gyógyulási folyamat ❤️
Szia
Tegyél fel magadról képet
Írj bemutatkozást és csinálj naplót,úgy szívesebben beengednek a lányok
Sok itt a pasi akik bámészkodni jönnek 😜😜
Miért vagy elkeseredve? Valami nem úgy sikerült? Vagy mi a baj?
Sziasztok! Új vagyok itt! Kovács dokihoz megyek nemsokára konzira! Azért vagyok itt hogy tájékozódjak vele kapcsolatban! Sajnos sokan nem engedik hogy elolvassam a naplóikat! Ezért írnátok nekem hogy mik a tapasztalatok a dokival kapcsolatban?! Minden érdekel! Hány kontrollra majd visszamenni, mennyire fájt, biztosítanak-e mindent stb...
Semmi esélyed segítségre?
Nagyon nehéz lehet így gyógyulni,felépülni.
Kitartást neked!
Szia!
Megkérdezhetem hogy neked mikor lesz?
Én is műtét előtt állok.
Bocsanat, nem fejeztem be es nem javitottam, veletlen elkuldtem.Tehat. Lesz meg egy mell mutetem es azt beszeltuk, hogy fog meg akkor zsirt szivni ha kell a hasi reszrol.( hasi mutet megvolt 3 hete) A Szivinel elindult egy kis elemeny megosztas a naplojaban, viszont talan itt vannak meg akik tudnak irni ez ugyben.( zsirszivasi tapsztalatok)Eddig 2 elmenyt olvastam, hogy meglogtt a szivas utan, de ugye ha ez igy van akkor inkabb en nem bantanam azt amit most kaptam. Aki tud irnj tapasztalatot nagyon halas lennek.
Halihooo Lányok! Van itt valaki akit ma műtött Kovács doki?
Mit jelent a " fog meg a mellenk ott babrálni" ? Nem értem.
bizony ez a téma engem is izgat, fókuszban a kapaszkodohaj 😂
Teljes zsirszivasrol meseljetek.... tapasztalatokat..... kerlek.... volt hasplasztikam( 3 hete lassan) es abban maradtunk fog meg a mellenk ott babralni.....es volt aki nagyon megbanta.... help me
Juj de utáltam azt a párnát a láb alatt. Eskü az volt a legszarabb 😂😂
De jött Szabolcs és mondta, mi ez a hülyeség, gyorsan dobjuk ki. Hisz az ágy beállítható
Szia! Ebredes az orzoben... hat nem jo.... van a labad alatt egy haromszog szivacs parna! Az idegesiteni fog, aztan neked kell atkaszalodni egy kerekes szekbe( homalyos emlekek) en nem voltam teljesen kepben! Aztan atmaszol az agyadba parna alad aztan jobb esetben alszol( vacsorara rendelsz valamit magadnak az 19 korul erkezett meg! Nem volt!
Sziasztok!
Hasplasztika utáni első órákról mesélne valaki vagy írt valaki hosszabban a naplójában róla? Ébredés, első felkelés mennyi idő után lehetséges, ilyesmik :)
Uj bejegyzes a naplómban képekkel. Kicsit el vagyok keseredve. Rá néznétek? Köszönöm ❤️
zsírleszívást derékról (kapaszkodóháj). de nagyon dilemmázom még. júni 4et tartja nekem csütörtökig, akkor kell visszajeleznem. ha csak magam lennék szingliként azt mondanám mindenki be..hatja és csináljuk. de sajnos ennél több van a vállamon :(
Mit akarsz csináltatni? 😁😁
most sms ezt én Szabinaval, már csak júniusi időpontok vannak!! 😱
Tettem fel friss képeket a naplómba. 😊