Dr. Kovács Ferenc - Plasztikai sebész (beszélgetés)
Bocsi elkezdtem irni.
Szofiána 1eves hisztizik.😉😘😅
Nagyon mókás volt tegnap talizni!! 😊
Lehet én vagyok vak, de nem látok tőled új bejegyzést.
Új bejegyzés a naplómban.
A tegnapi eseményekről:)
Nagyon örülök a tegnapi személyes ismerettsegnek is. Mikor 4 Kovácsos Lány talizik.
Különböző lányok/különböző cicikkel.
Nem csak naplózva!😊😘
Túléltem a varratszedést!! 😂😂
Szabina nagyon ügyes, a dokinak pedig arany keze van, és anyáméknak is hálás vagyok a jó regeneratív génekért! 😂😂
Írtam a naplóba.
Szabina válaszol az üzenetekre, de mindent megbeszél a dokival, hogyha valami komplikáció adódik a doki visszahívja a pácienst. Szabina mindenről tajekoztatja a dokit, nem saját szakálára írogat vissza. A varratokat Szabina szedi ki, de ez nem egyedi eset, úgy olvastam, más plasztikai sebésznél is ez a bevett szokás.
A doki egyedül nem is bírná, ha minden hülyeség miatt állandóan hívogatnák. Gondolom, ezért nem elérhető sehol, mert minden piszlicsáré ok miatt, éjjel nappal zaklatták. Egész nap műt, konzultációt tart,
neki is szüksége van pihenésre, feltöltődésre, hogy másnap ismét szép cicit tudjon csinálni. Az orvos is ember, van munkaideje és magánélete.
Egészségügyben dolgozom, és tudom milyen hulyeségekkel tudnak jönni emberek, mert mindenkinek a saját valós vagy képzelt problémája a legfontosabb. Senki se vegye magára amit írtam, általanossagban beszélek.
Két hete például,egy fiatal harmincas nő , elmondta nekem, hogy éjjel 2 és 3 kozott kétszer is felhívta az ugyeletet, hogy milyen fájdalomcsillapítót szedjen fogfájásra. Azt is látom, hogy milyen problémákkal jelennek meg emberek, hétvégén ügyeleten, sűrgösségi osztályon. Cseppet sem csodálkozok, hogy időnként miért olyan bunkók az egészségügyi dolgozók.
Ohh de meghoztad a kedvem!! 😂😂😂
Na mind1, ez nem kedv kérdése...
Jaja, gondolkozom rajta hogy szólok. Én az örzőből a saját lábamon sétáltam ki, nem szedtem fájdalomcsillapítókat. De a varratszedéstől úgy be vagyok kulázva hogy az nem tudjátok elképzelni!! 🤪🤪😂😂
Rágondolok, és összeugrik a sejhajom is a gondolattól...
Kovács dokinál amúgy bevett szokás, hogy Szabina szedi ki a varratokat?
Nekem ez olyan furi, hogy nem az orvos csinálja. Főleg pl az esetemben, ahol csomó varrat van, nem csak az áthajlásban.
Nem bizalmatlansági kérdés, de nekem extra szar tapasztalat volt nagyon a varratszedés. Mindig. Minden műtétemből (vakbél, császár, mell) csak a varratszedés égő fájdalmára emlékszem.
Teljesen igazad van.
Nekem is furának tűnt első hallásra ez a gyakorlat, de megtapasztaltam hogy jól működik.
Komoly komplikációm volt, közben kizárólag Szabinával kommunikáltam és így is minden szükséges beavatkozás,beleértve a feltárást kellő időben megtörtént. Végig biztonságban éreztem magam így is.
Olvastam más sebészekről ahol hiába volt közvetlen kontakt, nem sokat ért...