Ahhh koszi!!!! Igy mar tuti rendelek. Meret parám van mert tescoba most 70DD vettem de az minek felel meg? valahol azt olvastam E-nek... Ez ténsleg igy van? Mert VS-nél a 32DD az a 70D simán meret tabla alapjan
En sem voltam kontrollon. Egyszer latott varratszedesen es egyszer 1-2 ev mulva. 😂 mondjuk en pecsi vagyok en nem mentem fel egyszer sem. Ugy latott mikor itt volt es szoltam szoljon ha jon. De hala az egnek nem volt szukseg ra.
Szia.Én sem voltam,csak e-mailem küldtem képeket és leírtam,hogy hogy érzem magam stb.Nem olyan régen hívtam Szabinát,h a 3 hónapos illetve 6honapos kontroll hogy van.Nem szoktak ilyet,de ha igényelem akkor bármikor ránéznek.
Egyébként minden erőfeszítés ellenére en is eleg rosszul aludtam... Kb a 4.hét környékén volt az első este mikor elkezdtem átaludni az ejszakát. Szóval kitartast. Megszokod a háton alvast 😁
Pántot harom hetig kell hordani... Varrat szedes utan jobb bar az alvas attol nem lesz jobb.. Ne vizszintesbe aludj probald meg magad alá parnakat tenni.