Dr. Kovács Ferenc - Plasztikai sebész (beszélgetés)
Mennyi idő után tudtatok normálisan (vízszintesen, de hanyatt) aludni? Ma vagyok 1 hetes. Még mindig félig ülve alszom.
Nappal semmi bajom, jövök- megyek, simán ellátom a 3 gyereket, háztartást. Nem fáj semmi.
De az éjszaka az kész pokol. Feszülnek a cicik, iszonyat húzó-szorító érzés van bennük. Bekeményednek - kb ahhoz tudom hasonlítani, mint amikor az embernek terhesen egy pár pillanatra keményedik a pocakja.
Megváltás a reggel. Vagyis inkább hajnal...
Epp ez az, hogy a balon erzem, ahol tobb volt az alapom, tobb bor volt. Amugy a bal sokkal erzekenyebb is...Olyan mintha meg lenne gyurodve az impli. De mar ulve is neztem es ugy is olyan...
Akinek kevés alapja van, annál igen. Ha olyan helyen érzed esetleg, ahol szinte csak bőr van.
Mutoberleti dij elmeletileg
Sziasztok! Felig hanyatt fekve a bal cicimnel olyan erzes a bimbo alatt lefele, mintha redozne az implantatum. Ahogy finoman nyomkodom mintha meg lenne gyurodve...normalis ez?
Valoszinuleg,hegkorrekcio mindenkepp,feszesitest meglatjuk mi tortenik meg a kovetkezo majd 3 honap alatt.
Ja,de mivel izmot nem erint,gondoltam egy helyi erzestelenitesben is megvan.
A heg korrekció engem is erdekelne. Árban is 😬
Bár remélem félre tudom tenni a cicim látványa mellett a csunya hegem ha esetleg nem lenne szép..legalabb addig ameddig nem szulok egy gyereket es ujra kell muteni.
Azt mondta a doki, hogy szükség van rá?
Nem akarok hülyeséget mondani, de szerintem az gyakorlatilag egy újabb (kisebb mértékű) felvarrás. Végül is ugyanúgy a felesleges bőrt vágja ki. Gondolom altatásban.
Jujj de szuper nagyon kiváncsi leszek ❤️A te törtèneted hasonló az enyémhez 😘😘😘
Sziasztok,akinek Volt feszesites felvarras utan,az hogy tortenik?
Megint altatas,vagy csak helyi erzestelenites?
Es a hegkorrekcio?
Koszonom ha tudtok segiteni
Suni! Szerintem rad eleg sokan kivancsiak leszunk! Kerlek csinaljatok kepet a kotozesnel! Lassuk h igen is mennyire lehet szepet a te melledbol!!! Es az elozo dokid meg cses*** meg😊😁
Gyors gyógyulást kívánok! 😘
Mielőbbi gyógyulást ❤️ várjuk a naplot :)
Túl vagyok rajta én is. Majd írok nalót ha jobban leszek. Még kómás vagyok.
Nem tévedés és a visszahajtásnak is van jelentősége. Bízz bennük.😊
Köszi. Azt hittem hogy tévedés. Bár Szabina nagyon precíznek tűnik, nem hiszem, hogy ilyenben tévedne. 😊
Nekem is igy volt anno... visszahajtva. De en kesobb siman raktam nem hajtogattam.
Köszi! Kafa, akkor visszafordítom...
Szándékosan van fordítva.Nem szabad megfordítani.
Még le is volt belőle hajtva,és nem volt kényelmetlen!1x volt -rosszul rajtam,akkor kisebesedett ahol rosszul lett hajtva,de utána már nem.
Köszi! Akkor tuti nem véletlen adja így. De mi értrlme ha így 100x kényelmetlenebb...🤔🤔
Nekem is fejjel lefelé volt a pánt!
Igen.
Most megyek új konzira.
Ott mindent tisztázni szeretnék.
Én igy érzem magam biztonságban.
Akkor ezek szerint direkt kell fordítva hordanunk?!? Mert megnéztem a pontos leírást és ott fordítva van! Ti amúgy megnéztétek valaha? 😊(Tehát az Anita cimke pont nekem van fejjel lefelé) Mivel az öv anatómiai (íves) kialakítású, ha a leírás szerint veszem fel, akkor vissza se kell hajtani, nem kényelmetlen. De lehet ezzel rosszat teszek.... Na inkább írok neki.
Az anita cimke fejjel lefele van ugy hogy te tudd elolvasni. Nekem is vissza kellett hajtani honaljban. Viszont nekem mondta hogy állitgassam a szoritast... Igy estere volt h engedtem rajta. Napkozbe meg meghuztam. Kitartast :) nekem csak harom hetig kellett hordani.
Igen, kicsit visszahajtva kellett lennie. Nekem 1 hetes kontrollig nagyon szorosan volt. Volt minden bajom tole. A jobb oldalon volt a kis feliratu cimke es fejjel lefele volt a felirat rajta. Ugy volt a jo.