Dr. Kovács Ferenc - Plasztikai sebész (beszélgetés)
Igen, igen. De tegnap hogy kimostam, láttam hogy nekem fordítva rakta fel Szabina a pántot eredetileg. És nem tudom hogy ez direkt volt e. Mivel nem egyenes ez a pánt, hanem anatómiailag kialakított, tökre nem mindegy, hogy hogy van. Így hogy megfordítottam (a leírás szerint is így van), már fel se kell gyűrni mert kényelmes.
Nem tudom hogy ezzel rosszat tettem e. De minden ökörséggel meg men akarom hívogatni. 🙄🤪
Csajok, akik már túl vannak a műtéten: a felső pántra nektek is azt mondta Szsbina hogy visszahajtva, hónalja felhúzva kell hordani? Valakinek (talán Dormi2-nek) is ezt olvastam a naplójában.
Így eszméletlen kényelmetlen és zsibbad tőle a kezem.
Koszi a gyors valaszokat :)
Batyam baratnojenek is anatomiai van es Papp Peter mutotte. Neki kellett...hihetetlen mennyire masok a dokik.
Sziasztok!
Majdnem mindenhol azt olvasom, hogy masszirozni kell a cickokat, hogy ne legyen tokzsugorosodas. Kovacs Dokit megkerdeztem es azt mondta, hogy nem kell...Egyikotok sem masszirozta ennek ellenere?
Elore is koszi a valaszotokat.
Nekem pont ma mondta hogy maileket ritkán néz! Friss műtétes vagyok, 2 napja írtam, aztán ma inkább felhívtam.
De ha nem sos a kérdés, akkor úgyis válaszol majd
Én reggel fél hétkor írtam ma neki,kilenc után kicsivel hívott.
Bár én kontrollos fotókat is küldtem.
Nem tudom sajnos,de irtó szuper darabok vannak.
Szerintem en veszek ...nem bírom ki.👌
Csináltam fotót a boltban.
Képek a naplómban.👌
Csajok kicsit off.
Tegnap voltam a triumfban.
Most 30%-50% áron szuper sportmelltartok.
Merevítő és szivacs nélküli Lascana melltartókat is láttam.
15.000 helyett 6-7 .000 ft ert.
Tudnam mi lesz a végleges méret biztos vettem volna 4db-ot.
Én 7.45re mentem kb 9 kor vittek a műtőbe. Pizsamat adnak ami nadrag es felsőből áll. Papucsot neked kell vinni.
Sok sikert 🍀🍀
Köszönöm kopogtam! :)
Természetesen izgulok, de abban biztos vagyok, hogy jól döntöttem vele!