Diéta és torna 2011. augusztus 1-től (beszélgetés)
wooow, ez jól hangzik:))
Én ma kezdtem, ma nyomtam 1 órát, de sztem még fogok egy felet..vagy nem:DD
gyakorlás... hidd el megéri... én olyan 3 hete hulahoppozom (mert hogy 1db l mert nem a hullák hoppolnak :D hanem hula mint a tánc :) de ez nem kioktatás volt ;) )
szóval ott tartottam hogy 3 hete csinálom... mind a két irányba és már szuperül megy ritkán esik le... és már 2,5 centit karcsúsodott a derekam :)
szóval hajrá csajok!! :)
Tolna megye? :D hát te is itteni vagy? :D
pedig épp ma jutott eszembe hogy megkérdezem tőletek legalább hogy melyik megyéből írtok :)
tudjátok a kíváncsiság :)
szóval ti melyik megyéből írtok? :D
most már tudom hogy Cucicsillag meg én Tolna megye :)
Nincs gyereke, 2 évvel idősebb és az édesanyjánál lakik.
Őőőő tegnap írt rám elösszőr :)
Azóta sokat beszéltünk telón + emesenen camoztunk....
Én próbálkoztam vele anno, hatékony is tud lenni.
Attól függ, mennyi súlyfeleslegsed va, de ha a tornát és a callanetics-et kombózod, akkor tuti siker. Mindenkinek adott számú zsírsejtje van és azok ( a kis drágák)bazira megtudnak kerekedni, telítődni, stb... Minél több dolgot csinálsz, sztem annál hamarabb tudni fogod, mi használ a leginkább...
Neki van gyerkőce?
ÚÚú, ez ienkor még oan izgi...
Drukkolokmám!
és cicizni ki fog? :o)
de még nem is taliztatok vagy már igen vagy mien fázisban vagytok...?
meg is értem, miért vagy ilyen terminátor(csaj) hát, cerelmes vagy vazzze:D
Így már mindjárt más a motiváció!!!!
:D
Jajjj ne is mond. Wáááá..... Hát most beszélgettünk camon keresztül, egy csomószor hívott.... Szóval most mér tuti a dolog. Holnap megkérdezi az édesanyját, h mit szólna Lizihez, bár annyira ne érdekli csak hát odaköltözés céljából, mert ez is szóba jött. Nem is tudom voltam e már ennyire boldog. na mindegy leszállok a földre és tornázok. Szóval igen valamit mindenképp fogok, mert formába kell lennem. Akkor talizunk, ha jó idő lesz és valami parkba. Kiderült majdnem 90km-re lakik :S Na de sebaj. Jövőre vesz egy R1-et, most egy 6os mazdája van és egy közel fél millás bicaja. Van amivel jöjjön. De Kaposváron talizunk, mert az van mindkettőnkhöz közel...
Jajjj megyek hasazni meg kezezni, megcombozni, meg popsizni......
Gondolom, te még nyomsz vmi esti extrát:o)...
Nekem annyi a legfontosabb elsejétől,hogy mindennap legyen hullahopp, a többi menni fog.
Hja,pasihoz sok sikert! Mikoris taliztok?
Ma még nincs 01.-e :o)
Akár 4 kukit is ehettél volna! (helyettem is)
Lehet nem épp este kellett volna enni kukoricát, de nem gond, ha még mozogni fogsz. Ne vonj meg semmit e a szervezetedtől és gondolj bele 2 kukorica nem sok....
Jó edzést
További ajánlott fórumok:
- 2009. augusztus 31-től fogyjunk együtt!
- Augusztus 24-től 90 napos diéta
- Ti sem vihetitek óvodás gyereketeket június 1-től augusztus 31-ig óvodába csak azért, mert GYES-en vagytok kistesóval?
- Hétfőtől, Augusztus 31-től fogyi: utolsó pár kilótól való megszabadulás
- Szerintetek mennyit fogyhat az ember ezzel a módszerrel augusztus végéig? Semmi divat diéta!
- Ha július 1-től táppénzre megyek, veszélyeztetett terhesként és megigénylem a táppénzt, akkor azt augusztusban megkapom?