Diéta és torna 2011. augusztus 1-től (beszélgetés)
Ephemerid! ez nem a 2010-es, hanem talán még 2008-as vagy még azelőtti. Amikor az első részét kültéren vették fel a második részét egy terembe egy medence előtt és utána még beszél Réka arról, hogy mit egyyünk ésmit ne.. Egyik oldalon vannak a szabad kaják a másikon a tilos kaják...de én ezalatt ismeghalok párszor...
kemény vagy(: csodálkoztam, hogy eltűntél egy pár órára, gondoltam, hogy pasi lehet a dologban(: hajrá!
Én még nem mertem elmenni, félek nem menne a tempó.... Inkább a normális kerékpározás érdekel. Pl..: körbetekerni a Balcsit 1 nap alatt és hasonlók. Már eddig kétszer sikerült. Nagyon tuti.... Másnak szó szerint nem tudtam lábra állni :)
Hidd el életben maradsz...halódsz egy kicsit, de megmaradsz. Koncentrálj közben inkább az edzőre...akkor tuti hogy elsőre végig is bírod csinálni az órát. :)
Én ezt mondtam, Ne vonjunk magunktól meg semmit sem, mert raktározunk.
Amúgy bocs, h nem voltam, de asszem rátaláltam életem pasijára és hát.... tudjátok milyenek a kamasz lányok??? Na én most annál is rosszabb vagyok :)
Most van kiért sportoljak, ráadásul a srác bringa versenyeken is szokott részt venni és kérte, h legközelebb nevezzek én is. Kell a kondi :)
nekem a spinning a keményebb dió, de bízom benne, hogy megéri! kérdéses, hogy bírok életben maradni az óra végeztéig... bár, igen-igen helyes pasi lesz az edzőm, ma őt is megkukkoltam :D
Szia! Igen 2*20 perc naponta. 20 perc lábra, combra, következő 20 perc popsi meg egy kis hasizom. Az a fontos, hogy mikor mennyit eszik az ember és mit. Egyél napi 5ször keveset, 4-5 után semmit és igyál sok vizet...ha mozogsz ennyit mellette akkor tuti a fogyás. Én máskor így csináltam és 2 hét alatt 4 kiló ment le. Szerencsém van ,mert könnyen fogyok, csak ugyanilyen könnyen hízok is. 168 cm vagyok és 60 kg. 52re szeretnék lefogyni. 2 éve ennyi voltam és akkor nagyon elégedett voltam magammal...képeim között van is kép h milyen szeretnék újra lenni:)))
futás...terepen...kikapcsol az agyam...hát ha én ezzel próbálkoznék tuti feltekerednék az első szembejövő mozdulatlan tárgyra. :) A spinning viszont nyerő...szerintem, igaz, hogy a végeztével vagy szimplán lezuhansz a nyeregről, vagy úgy kell feszítővassal leoperálni. Viszont rettenetesen átmozgat!! Merem ajánlani mindenkinek. :)
hoppá! na, egyenesen kérlek, hogy kérjetek számon és rúgjatok seggbe, ha esetleg úgy adódna... - bár nem is adok majd rá alkalmat ;) :D
számon tartunk, nehogy azthiddhogyNEM:O)
végre egy futááás párti(: nekem jövő szeptemberben cél a félmaraton(: a spinninget én is mindig ki akartam próbálni, de még nem találtam olyan termet, ahol 3 éven aluli gyermekmegőrző is van
Hetente 2szer csinálom RRrrr 40 percesét....hát másnap mindig aktív végrendelet írásba kezdek... :D:D
Igen, annyit, amennyit Réka is. De nem gáz az izomláz, de azért érzem, de holnapra szerintem már érezni sem fogom :)
én futás párti vagyok :) kikapcsol közben az agyam és megnyugszom tőle, más tornákba hajlamos vagyok beleunni :$ viszont ma vettem egy spinning bérletet!! hétfőtől megkezdem a használatát :P
Nem még nem,nem is ismerem de máris utána nézek.Kösz a tippet!
én egyetlen egyszer csináltam és azt hittem meghalok, egy hétig szenvedtem a giga-mega izomláztól és egy kicsit se túlzok... :)
Baucsek norbis popsi, csípőt nem próbáltad még?
Na, az minden,csak nem uncsi:o)
hello! a 2x 20 perc napi vagy hogy?
honnan indulsz?hány kg, stb?
Ha visszaolvasol írtunk adatokat, s ha te is érzed, tedd meg, írd le, HAJRÁ:o)
Én pont tegnap csináltam, ma meg érzem a hatását ;)
Hát Réka tornája valóban jól hangzik csak az a baj,hogy olyan hamar megunom.Most úgy döntöttem mivel nekem a combom és a fenekem a problémásabb elkezdem a callaneticset.Ezt még soha nem próbáltam.Kíváncsi vagyok mi lesz az eredménye.
Rubint Rrrr... 2010 40 perces popsi? :) valahol a mennyország és az elhalás között? xD
Hullahopos tapasztalatom nincs. Én DvD-re fogok, futni nem szeretek, ezért futás helyett itt zsírégetős torna.
Sztem nagyonis, azt beszéltük itt többen, hogy a lényeg azon van: legyen súlya a cuccnak. Nekem spec.fakarikám van, az is változó,ki-milyen magas, de segítenek eligazodni.és a rendszeresség.
Én Rubint Rékázok az addönmagad dvd-re. 2-szer 20 perc...szerintem emellett eljárok majd hetente 1-szer 2-szer úszni, mert sajna nekem a futás nagyon nem megy. A hullahoppot barátnőm csinálja, neki szépen látszódik, napi negyed óra...
Így (személyes tapasztalatok alapján is) azt javasolnám, hogy mértékletes kajálás- aki nasizni is szeret, az norbis desszerteket nyamizzon(nem reklám) irtó finomak és alacsony a GI-jük.
Ha meg nagyis ebéd vagy lakoma, esküvő,akkor is ehetünk,csak ésszel, a mit-mivel és a mennyiség!
Állítólag egy öklömnyi a köret,és tenyérnyi a husi, akkor nics baj. A saliknál meg a dresszingek a becsapósak, asszed jót eszel és televan mindenféle nem odavalóval.
Milyen tornára tornáztok?A hullahopp karikázás valóban annyira eredményes?Akik hullahopoznak mi a véleményük?
találtam valamit: "mivel a legtöbb ember nem szeret diétázni, ezért a lehető leggyorsabban próbál megszabadulni a testében felhalmozódott zsírfeleslegtől. Ezért többnyire egy nagyon alacsony kalóristartalmú diétához folyamodik,ami gyors lefolyású sülycsökkenést eredményez.
Mindazonáltal, amikor a táplálékból származó energiaellátás alacsony, szervezetünk az elraktározott zsírfelhasználás mellett az izomszövetek nagyságát is csökkenti,hogy kompenzáljaa különbséget. Következésképp a rendkívül alacsony kAlóriatartalmú diétáknál a testsúlycsökkenés 25 %-át az izomveszteség teszi ki."
További ajánlott fórumok: