Diéta és torna 2011. augusztus 1-től (beszélgetés)
Gyerekek!Nekem marad a kora reggeli,vagy kora délutáni edzés.Három gyerkőc (+ a párom) ugrál körbe folyamatosan.:D No,a párom inkább a gép előtt tobzódik,ha hazaért a munkából,de előtte nem tornázok,mert kinevet.Ma Hettim tornázott velem 20 percig,nagyon ari volt!:))
Amúgy,köszönöm az ötletet,én is nagyon csípem a jump style-t,majd kipróbálom kardiónak,bár nem tudom,hogy fogják bírni a ház falai az én 120 kg-os ugri-bugrimat!:))
Jelentem,túl vagyok az elsőn 40 perces tornámon.(Igaz,csak 35 percig bírtam,az utolsó ötöt elsumákoltam,és volt egy gyakorlat,amit sehoigy sem birtam megcsinálni):D Azért egy kicsit büszke vagyok magamra...:)
A répa,saláta,paradicsom ,olajbogyó,feta sajt,és társai jöhetnek,de a zellert,meg a karalábét a levesben,vagy fözeléknek tudom elképzelni.:D A paprika pedig az epém miatt kiesik.A vicces az,hogy olyan éhség tört rám,hogy hányingerem van tőle!:)
Jó lenne mérlegelni,de a legutóbbi mérlegre állásomnál kiakadt(szó szerint!) a mutató,és még nem vettünk újat.Mivel az eddigi nadrágjaim sem jók már rám,sajnos biztos vagyok benne,hogy megint ugrott rám néhány 10 kg.
Szóval,muszáj bekeményítenem,mert lassan semmi sem lesz belőlem,nem,hogy nőő.Már pedig,én nőnek szeretném érezni,és látni magam!!!!
15 hónapos gyerekkel már nem ehet mit csinálni. Sokszor próbál utánozni, ha ébren van. Sokszor kardiónak a jump style-t gyakorlom és ő olyankor egy helyben toporzékol. Hasprésnél kukucsozunk.
Egyébként az éjféli tornához hozzá lehet szokni. Itthon vagyok egész nap és, ha nappal fáradt vagyok olyankor aludhatok a lányommal fél órát (többet nem szokott).
Egyébként egy oldalon találtam edzésterveket:
builder.hu/edzesek_index.htm4
Így írtam, mert így nem reklám.... :)
Szerintem ezzel majdnem mindenki így van. Tnap is majdnem elsumákoltam, aztán írt barátnőm, hogy hogy állok a feladattal. Na, akkor álltam neki 9-kor.
Én sem rajongok a gyümiért, a görögdinnyének (szegénynek) még az illatát sem bírom.
Zöldségek? Friss répa, karalábé, zellerszár, káposzta,paprika, paradicsom. Ezekből tök jó salit lehet összedobni. Hm? :o)
Óó, úgy bizony nem egyszerű... Babás ismerősöm (mert igyen hiú:o) - úgy tornázik, hogy a baba addig ott van vele egy kosárban.
Nálunk is tervben van a baba, fogalmam sincs, hogy fogom megoldani akkor a tornát.
Minden elismerésem, hogy még éjfélkor is van erőd!
Na,nekem ezzel van egy kis gondom.Erre nagyon nehéz rávenni magam,pedig tudom,hogy kell.A diétával nincs gond,bár az elején nálam mindig nagy az édesség utáni vágy.Valahogy sokkal intenzívebb lesz.Pláne,hogy a gyerkőcöknek muszáj adni.
A másik gond,hogy nem igazán vagyok gyümölcsös.Négyen itt eszik mellettem a dinnyét,barackot,én nekem pedig eszembe sem jut,hogy kérjek belőle:) Ötletek?
Próbáld meg Rékával (ha eddig esetleg még nem) sztem nagyon tud buzdítani:o)
Igaz, hogy sipákol néha, de én csípem!
Az a "probléma" hogy ez most egyszeri alkalom volt ezzel a lányzóval. Képzeljétek, általánosban tornázott utoljára!!!
24 éves,de most kedvet kapott:o)
Úgyhogy úgy motiváljuk egymást, hogy megbeszéljük napközben, mi a mai terv.
Most viszont érzem mindenemet (ha nevetek a hasam fáj, ha felállok a székből, akkor meg hajajj)
Ohhh, tnap Réka popsit nyomtunk barinémmal + hullahopp és bicaj, ma pedig has, és comb...
Nem mondom, alig bírok menni. Az a 20 perces szado izé, krimi. De a haladás útjára léptünk, a feeling már megvan:o)... (de bazira fájok),
7főre mindenkinek + sok-sok energy-t,
HAJRÁ CSAJOK!!!!
már csak alig több, mint 1 hét
(:
ok, én is benne vagyok:-)
addig még van 2 vendégeskedés , meg rákészülési idő is...
Sziasztok!
Én nem bírok magammal, én már most bekeményítettem.
Taposón megdöntöttem a rekordom 20 000 lépés.
Meg előtte dvd-re is tornáztam, plusz 40 perx erősítés leginkább karra és hasra.
Mától a protein mellé újra szedem a CLA-t is.
És az étkezésre is jobban odafigyelek.
Kíváncsi vagyok hónap végén milyen eredményeim lesznek.
További ajánlott fórumok:
- 2009. augusztus 31-től fogyjunk együtt!
- Augusztus 24-től 90 napos diéta
- Ti sem vihetitek óvodás gyereketeket június 1-től augusztus 31-ig óvodába csak azért, mert GYES-en vagytok kistesóval?
- Hétfőtől, Augusztus 31-től fogyi: utolsó pár kilótól való megszabadulás
- Szerintetek mennyit fogyhat az ember ezzel a módszerrel augusztus végéig? Semmi divat diéta!
- Ha július 1-től táppénzre megyek, veszélyeztetett terhesként és megigénylem a táppénzt, akkor azt augusztusban megkapom?