Diéta és torna 2011. augusztus 1-től (beszélgetés)
Én most fogok tornázni, szerintem iron boxozok vagy nem tudom, nagyon felhúztak...
Wáh! Sült csirkemellett eszel, salátával??? Megéri a szenvedést??? - Mért nem értik meg, hogy nem szenvedek??????
Nálam ez teljesen változó, valamikor torna után úgy érzem, hogy hegyeket tudnék mozgatni- ilyenkor van nagy takarítás, szoba átrendezés, stb.
Valamikor totál kivagyok utána, de a zuhanytól akkor is magamhoz térek:)
Nah megint egy kíváncsiság... hallottam már olyat hogy torna után felpezsdül az ember vére így energikusabb és fittebb lesz így semmi kép ne tornásszunk lefekvés előtt,
de arról is hallottam már hogy torna után sokkal jobban esik az alvás a fáradtság miatt...
én ebbe az utóbbiba tartozom ezért is volt hogy tegnap hajnali 1kor tornásztam még kicsit mert nem tudtam elaludni, utána úgy aludtam mint a tej :) és kellemesen ébredtem :)
ti hogy vagytok ezzel?
nem kioktatás még mindig de ez a net... :D
magyar helyesírási kéziszótár: hulahoppkarika :D
vagy itt is megnézheted ;)
de végül is mindegy... tudjuk miről van szó az a lényeg :D
Aham... Hát.... Valamit úgyis kitalálsz.
Nekem is el kellene járnom angolra, de nekem a tempó mindenhol lassú volt. Minden suliba osztályelső voltam, mert általánosba eléggé szigorúan vették az oktatást. Bezzeg ott kettes voltam :)
Rájöttem itthon jobban el tudom sajátítani a nyelvet. A filmeket is feliratosan nézem angolul vagy magyarul. Így a kiejtést is tudom gyakorolni.
A meséket meg csak angolul, mert Lizit is tanítom szépen lassan. Most már elég sok mindent megért, bár leginkább csak utasításokat adok neki vagy kérdezek tőle dolgokat.
Na de most edzegetek is kicsit. Nagyon nincs hozzá kedvem :S
Sajna angol órán semmiképp se megoldott a főttétel,
amire meg haza érek onnan nem tanácsos szénhidrátos kaját enni:( pedig már úgy vágytam egy kis csirkemellre rizzsel... Végülis nem gáz, csütörtökön angol után melózni megyek majd akkor bepótolom. Holnap meg majd veszek egy hozzáadott cukrot nem tatalmazó cerbona müzli szeletet tízóraira, hogy menjen a koncentrálás, meg 1 zacsi pufirizst...
Sziasztok! Holnaptól kezdődik az angol, csak még azt nem tudom, mit fogok enni, amikor reggel elmegyek itthonról és csak este jövük haza...
Még jó, hogy csak 3 nap kell hajnalba kelni, utánna már éjszakás leszek:)))
Neked is sok sikert!
Mára is tervezek valamicskét :)
Sok sikert hozzá.
Holnaptól neked is tornáznod kell...
Én Somogyból írok. Érzem a hasam, de szar érzés, de valahol jó. Éjjel már sok időm nem volt tornázni. Vagyis éjfél után, inkább tanultam angolt. Már 4 éve készülök letenni a nyelvvizsgát, de ha van aki ösztönöz....
Csajok utolsó nap... Bár én diétázni nem fogok, mert nem kimondottan a fogyás a célom, hanem némi izom felszedése és ahhoz meg enni kell...
Most reggeliztem nemrég. Lizivel megettünk egy 3 tojásos omlettet... Nagyon fincsi volt.
További ajánlott fórumok:
- 2009. augusztus 31-től fogyjunk együtt!
- Augusztus 24-től 90 napos diéta
- Ti sem vihetitek óvodás gyereketeket június 1-től augusztus 31-ig óvodába csak azért, mert GYES-en vagytok kistesóval?
- Hétfőtől, Augusztus 31-től fogyi: utolsó pár kilótól való megszabadulás
- Szerintetek mennyit fogyhat az ember ezzel a módszerrel augusztus végéig? Semmi divat diéta!
- Ha július 1-től táppénzre megyek, veszélyeztetett terhesként és megigénylem a táppénzt, akkor azt augusztusban megkapom?