Diéta és torna 2011. augusztus 1-től (beszélgetés)
és mit csinálsz, h ne penészedjen?
Na, én pont 69 körülről indultam, de még előtte a "csúcs" a 73 volt..jesszus, ahhoz képest sokkal kevesebb vagyok, és akkor nem is éreztem magam olyan nagynak:D
Tedd azt, de ha bepárásodik....... és penészes lesz.... Mondjuk nem drága...
Ezt megértem:D csak mert a múltkor nekem szétnyílt, és áldottam az eget, h nem töltöttem még bele se sót, se rizst, se semmit:D pedig tervezem:D de akkor sztem összeragasztom majd..
Tudom, hogy ez nem nyugtat meg, de én örülnék, ha már ennyi lennék, mert akkor már csak kevés lenne hátra a fogyásból :-)
most vagyok vagyis reggel 68.9 voltam... 72 voltam kb 1 hónapja
Nehezebb? Aham... eléggé..... még nem szórtam szét, de nem áll szándékomba még 1 év elteltével is rizsszemeket összeszedni a szőnyeg alól :)
Pont most néztem:D komolyan mondom, tök szép vagy:D
Na, akkor egyforma kertitörpék vagyunk:D és most mennyi is vagy?
most raktam naplómba képet ahol 58 voltam XD akkoris dagadtnak éreztem magam, hát most! jajj jajj.
én is 160 vagyok. 58 nah nagyoon örülnék, 2008 ban voltam annyi utoljára XD
LOL:DDD ezen a dumán jót röhögtem:D egyébként a képeiden jól nézel ki, nem ilyen vészes a helyzet..pláne, ha lefogsz pár kgt:)
Hát, még kb 5 kiló jó lenne szerintem..160 cm vagyok. te?
szerintem nekem a csontjaim alapból 50 kilósak, a hátam meg mint a kínai nagy fal, a holdról is látni. sajnos. meg olyan tömzsi vagyok, én szerintem 35 kilósan is olyan lennék mint a liliputik. mennyit szeretnél még fogyni? hány cm vagy?
20 000:D hehehe...:DD csak:D az a baj, h a leghatékonyabb: fogyj le..:D nekem is enyhült, mivel fogytam..oké, kenegettem közben, de lehet, h az semmit se ért, csak a fogyás. De lehet, h ahhoz, h eltűnjön, kb 35 kg-snek kéne lennem:s
hát minden ilyen sajna. meg az hipoxi vagy miylen kezelést mondják h nagyon jó narancsbőrre, az csak 20 000 azt hiszem XD
Na, hát igen..:DDD most kaptam ajándékba kupont, 6 naribőr elleni kezelés volt benne, de őszintén szólva, nem látok változást..mondták, h jaj, ettől ne várjak sokat, mert ez kevés kezelés, 20-30nál jobban látszana az eredmény. Persze, az lenne kb 50-60e Ft:D
majd megnézem a hullahoppot mert az vicces is, és nem erőltetem meg a drága államat xD
lehetne pl masszázzsal is kezeltetni, de kinek van arra pénze XD
És nem szórtad még szét?:D tényleg nehezebb lett tőle?
Nekem a csípőm pont nem:DDD de ez vicces, h alig 20 évesen ropog mindenünk:DD
jézusom de undi egy magyarázat ez is :D
Ez is lehet:D meg mondom, olvastam ezt a hormonos dolgot is..ez is lehet..de elég zavaró..én elég régóta küzdök ezzel, olyan fiatal korban még szerintem nem is kéne, h legyen:s bár nyilván, mióta fogytam javult, de szerintem, ha a maradék is eltűnne, esztétikailag vékonyabbnak látszanék.
ó az nekem is. meg az erősítésnél a lábkörzés össze vissza nekem a csípőm kattog, nem is merem csinálni, egyszer úgymaradok!
890 volt egy játékboltba. Műanyag és rizzsel töltöttem tele. A fa, ami nehezebb az 3-4000
amúgy ez nekem is megfordult a fejemben. én amúgy rájöttem erre hogy miért! ez olyan mintha a kutyádat elvinnéd kozmetikushoz hogy nyomja ki a bűzmirigyét, utána mindig ki kell nyomatni havonta mert begyullad, pedig azelőtt nem volt semmi baja.
ugyanez van szerintem nálunk embereknél, alapból megvan a helyes működés, aztán belekótyavetyélünk valamibe amit nem folytatunk úgy ahogy kéne, és ott a baj
Hát valami tuti van. Bár, tényleg a genetika is sokat számít. Sztem sokkal több a tartósítószer meg a salakanyag, stb és azt aztán nem nagyon tudja bontani a "fiatal" szervezet, mert nem tanulta meg.
Ha érted,mit akakrok mondnai:o)
Na, az tök jó:DDD nekema kick-boxnál a karom szokott ropogni:D de azóta is ropog...:D
Most itt az idősebb alatt nem téged értelek am:DD
Csak uszodában ezt megállapítottam..fura..állítólag attól van, h a sok hormontartalmú cuccot kipisilik a nők, aztán azt megissza mki, és állítólag ettől van, h egyre gyakrabban előfordul.
Jaaa, azt hittem a tekercselés:DDD érdekes egyébként, h az idősebb korosztálynak nem annyira van, mint a fiatalnak..már a bőr sem a régi:DD
jaj amúgy van egy tök jó hírem az edzéssel kapcsban! :D nekem iszonyatosan ropog a térdem, mikor leguggolok, de már észrevettem hogyha edzegetek egy kicsit egy idő után elmúlik. nah ez most következett be. ma a dunaparton leguggoltam a gyerekhez és nem ropogtam. XD
az orange-ligetre gondoltam:o)
További ajánlott fórumok: