Diéta és torna 2011. augusztus 1-től (beszélgetés)
Köfi:o)
Cukor vagy!
:-D
Nekem is csak has, derék tájékán, de na majd egyszer.....
Viszont megvannak a köv évi verseny időpontok h mikre nevezünk a majdnem párommal.
Pl... Körbetekerjük a Balatont... (persze verseny keretébe). Lesz egy a szűk baráti körrel (eddig kb 80-an vagyunk) Fonyód - Pécs táv és vissza, persze ide kell sok sok engedély.... Siófok - Budapest és így tovább... jó kis kondik lesznek...
ööööö, izé, aug.01.óta :o)
és az sem mindennapos, fene a pofámat-pedig nekem csak ott van bajom.
Skorpiókirály 2 vót:o)
helyes volt benne a harcos mókus, csípem az ilyen kis laza kalandfilmeket (is)
:DD mióta használod?
Visszafelé nekem se megy egyébként:D nem is baj szerintem:D
mostmár azért nem vok lila csak kékes-zöldes, lehet csak meg kell szokni?
de a másik irányba még mindig nem megy és akkor ütögetem magam...
Fát vegyetek csajok, az tartós... bár össze-vissza verem magam, de klassz.
Monnyuk,ma a mocitól is van 2 lila foltom, de hogy hogy, azt nem vágom.
Mit néztél?:)
Nem uszoda:D ugye wc-be belepisilünk, az bekerül a Dunába, majd végülis azt isszuk vissza..
De van olyan gyógyszer, amitől nem hízol. Én is szedek, de nem attól híztam meg.
És pl kiskoromban rendszeresen sportoltam, mégis, mindig is dagi voltam..:s szar géneket örököltem..a szarból meg nehéz várat építeni:D
rizs:DD
Persze, majd a sziklakertből hozok fel:DDD
Vége a filmnek, itt vok.
Hogy,mi? Uszodáspisi, hormontartalmommal?
Ezt még nem hallottam.
Monnyuk (direkt írom így,mert így tetszik:o) szóval én nem is szedhethetek bogyeszt, ami rajtam van +, az mind attól a kretén nemtom, hanyadik gysz-tól csusszant fel.
Addig semmi bajom nem volt.
Meg arra is gondoltam, hogy ha a sportot időben elkezdik, kis korban stb, akkor könnyebb megtalálni az egyensúlyt, mert később dupla erőfeszítés, fél siker...
További ajánlott fórumok:
- 2009. augusztus 31-től fogyjunk együtt!
- Augusztus 24-től 90 napos diéta
- Ti sem vihetitek óvodás gyereketeket június 1-től augusztus 31-ig óvodába csak azért, mert GYES-en vagytok kistesóval?
- Hétfőtől, Augusztus 31-től fogyi: utolsó pár kilótól való megszabadulás
- Szerintetek mennyit fogyhat az ember ezzel a módszerrel augusztus végéig? Semmi divat diéta!
- Ha július 1-től táppénzre megyek, veszélyeztetett terhesként és megigénylem a táppénzt, akkor azt augusztusban megkapom?