Diéta és torna 2011. augusztus 1-től (beszélgetés)
Én is foglalkoztam 2 kozmetikai cég katalógusos értékesítésével, de nem volt kifizetődő :)
Decemberbe lesz 2 éve, h abbahagyta, de még mindig van pár samponom, balzsamom, tusfürdőm :)
Egészségedre. Én Stíriai metéltet ettem. Az ismerősöm aki jön agglegény és imádja, ezért készítettem azt.
Olyan jó. Hoz cukrot, lisztet németből és olíva olajat spanyolból. Szeretem a kamionosokat. Sokat lehet általuk spórolni.
Kicsit lemaradtam, ebéd volt, meg minden.
Én szeretem a mézet, a legfincsibb a lépes méz, azt rágcsálni is lehet és abból nem tudsz sokat enni.
1. Retek
Bármilyen furcsa is, egy szelet retek mindössze egy kalóriát tartalmaz, és 100 gramm is mindössze 15-öt. Mindemellett számos előnyös tulajdonsága is van. Rengeteg C-, A- és B-vitamint, foszfort és káliumot tartalmaz. Antibakteriális hatása jelentős, és macskajaj ellen is hatásos, hiszen felgyorsítja a máj tisztító folyamatát, sőt, vágyfokozó hatással is bír.
2. Kaliforniai paprika
Egy kisebb szelet kaliforniai paprika mindössze 2 kalóriát tartalmaz, és köztudott, hogy dúskál C-vitaminban. Ezen kívül A- és E-vitamin tartalma sem elhanyagolható. Többféle bioflavonint is tartalmaz, mely a rákos megbetegedések ellen veszik fel a harcot. Ráadásul a kaliforniai paprika rendkívül sokféleképpen elkészíthető. Töltve, sütve vagy magában egyaránt kiváló.
3. Karfiol
Egy karfiolrózsa kőkemény 3 kalóriát tartalmaz, így a fogyókúrázók egyik kötelező eledele, mivel szénhidráttartalma is csekély. A paprikához hasonlóan szintén rengeteg C-vitamint tartalmaz, valamint számos betegség ellen védelmet biztosít.
4. Eper
Kedvenc gyümölcsünkből egy szem 4 kalóriát tartalmaz, így ne fogd vissza magad, ha eperevésről van szó! Annál is inkább, mivel rendkívül magas az ásványianyag- és vitamintartalma, sok vas is található benne, mely a vérszegénységre hajlamos nők számára különösen fontos. Serkenti az emésztést, és egyensúlyban tartja a vízháztartást. Kell ennél több?
5. Zöldhagyma
Fogyasztani leginkább este érdemes, már csak a kellemetlen lehelet elkerülése végett, de mindenképp érdemes beiktatni az étrendünkbe, hiszen egy szál mindössze 5 kalóriát tartalmaz. A hagymafélék közül a zöldhagymának legmagasabb a C-vitamin tartalma, segít szabályozni a koleszterin-szintet, képes csökkenteni a vérrögképződés kialakulását, valamint a légutakra is jótékony hatással van.
6. Zeller
A zellernek szinte az összes része hasznosítható, a gumójától kezdve a zöldjéig. Egy darab mindössze 6 kalóriát tartalmaz. A zeller pozitív hatásai közül érdemes megemlíteni, hogy serkentőleg hat a veseműködésre, erősíti az immunrendszert, sőt, a népi hagyomány szerint vágyfokozó hatással is bír.
7. Spenót
Egy csésze friss spenót pusztán 7 kalóriával büszkélkedhet, de vitaminokban és antioxidánsokban annál gazdagabb. K-vitamin tartalma elősegíti a véralvadást, a máj méregtelenítését, és serkenti a gyomorműködést, tisztítja a vastagbelet, valamint immunerősítő hatásáról is érdemes szót ejteni.
8. Uborka
Az uborkáról sem mondható el, hogy dúskál a kalóriákban, hiszen egy darab is csak 8 kalóriát tartalmaz. Rendkívül magas a víztartalma, de kálium, kalcium, nátrium, A- B- és C-vitamin tartalma sem elhanyagolható. Az uborkát a kozmetikai-ipar is előszeretettel használja fel különféle szépítőszerekhez.
9. Saláta
A saláta szintén nem hiányozhat a diétázók étrendjéből, hiszen egy csésze mindössze 9 kalóriát tartalmaz. Tápértéke az eddigi felsorolt zöldségekhez, gyümölcsökhöz hasonlóan igen magas. Rengeteg C- és B-vitamint tartalmaz, mindemellett fehérjét, kalciumot, káliumot, foszfort és vasat is. Serkenti a gyomor működését, és cukorbetegek is fogyasztatják.
10. Spárga
Egy szál spárga 10 kalóriát tartalmaz. Ez elég indok kell legyen a fogyasztására. Ha nem, akkor álljon még itt, hogy a spárga A-, B-, C-vitaminban és folsavban igen gazdag, nem tartalmaz koleszterint, és szénhidráttartalma is elhanyagolható. Vízhajtó- és vesekőelhajtó hatását érdemes megemlíteni, valamit, hogy kitűnő méregtelenítő tulajdonsággal bír.
:DDD:D
hú pattogni én is nagyon tudok... :D
de örülök, hogy átbeszéltük
köszi a figyelmeztetést :))
Akkor ne aggódj, sportolj helyette:DDD
De egyébként én is tudok ezen pattogni..jesszus, puffadtabb a hasam, jaaaaj, holnapra több leszek, jaaaaaj. Ismerős:D
További ajánlott fórumok:
- 2009. augusztus 31-től fogyjunk együtt!
- Augusztus 24-től 90 napos diéta
- Ti sem vihetitek óvodás gyereketeket június 1-től augusztus 31-ig óvodába csak azért, mert GYES-en vagytok kistesóval?
- Hétfőtől, Augusztus 31-től fogyi: utolsó pár kilótól való megszabadulás
- Szerintetek mennyit fogyhat az ember ezzel a módszerrel augusztus végéig? Semmi divat diéta!
- Ha július 1-től táppénzre megyek, veszélyeztetett terhesként és megigénylem a táppénzt, akkor azt augusztusban megkapom?