Callgirl vagyok (beszélgetés)
Mit buktam be?
A Hoxára az ember a problémákat írja be az esetek 90%-ban és nem a pozitívumokat.Azok is vanak,ha nem lennének akkor nem lenék vele.Ha nem szeretném ha nem szeretne akkor nem lennénk együtt 3 éve.
Ne vonj le túl messzemenő következtetést a Hoxából.
Igen ő az.
Életem legnagyobb szerelme.Vannak jó tulajdonságai is,különben nem lennék mellette.És mindettől független örülök hogy mellém sodorta az élet!
Az autó pedig átmeneti állapot,hamarosan lesz jobb.
"És a jóisten hozzámvezette a párom,aki életem legnagyobb szerelme, mellesleg még jól is áll anyagilag és háza is van"
itt most arról a szerelmedről van szó, akiről számos topicot nyitottál és panaszkodtál már tele, miszerint "nem érdemes jónak lenni", a "párom az anyját választotta", arról a szerelmedről, aki nem veled akar közös lakást venni,aki az anyjával van összenőve?
Ő az, aki olyan jól áll anyagilag, hogy egy vizsga nélküli, rozoga, rozsdás autóval, mások életét veszélyeztetve közlekedik? Ő az, akivel legutóbb azért cirkuszoltál, mert elment a nagyapja temetésére? Aki irigykedik arra, hogy sikerült egy kis lakást venned?
Szerintem ne ítélj, hogy ne ítéltess! Recseg, ropog a pulpitus, amit magadnak emeltél ;)
Ezt még én is kitalálom!
Mennyi egy menet béby?!
"Nem tudnék a szemébe nézni és papolni az erköcsökről ha én közben meg..."
Tudod, én szerencsés ember vagyok. Sem nem lettem prostituált, takarítanom sem kellett. Legalábbis eddig. Ki tudja mit hoz a jövő?
Viszont nem szoktam papolni az erkölcsről senkinek. Legkevésbbé a gyerekemnek. Én úgy gondolom, hogy erkölcsösen élni azt jelenti, hogy úgy éljünk, hogy ne bántsunk másokat. És ha mindenki ehhez tartaná magát, jobb lenne a világ. És tök mindegy ki hogy keresi a kenyerét, ha ebbe a kategóriába belefér.
Rendben, te takarítottál, ő prosti lett.
Mindenki úgy oldja meg a problemáit, ahogyan tudja.
Én nem látom, miért volna ő ezért kevesebb, mint te?
Annyira sajnállak,de majd a legközelebbi kuncsaftod bizonyára megvígasztal egy köteg pénzzel.
Off
Részemről tényleg elhagytam a topikot mert a prostiból mindjárt Szent lesz.