Callgirl vagyok (beszélgetés)
Ja...lehet hogy felfuvalkodottság,de én azért többnek érzem magam a kocsmában csövező alkeszoknál és a prostiknál is.De ez én vagyok.
Persze Isten előtt mind egyformák vagyunk,de ő most nem figyel.)
Ne mondd nekem hogy egy aranyember tud ilyen csunyan szitkozodni.
Ha te sokkat tobb vagy egy prostinal akkor nincs amin mergelodj.
Akinek nem inge ne vegye magara!!
Rosszul fogalmazol.
Nem érzem magam többnek,akármelyik másik embernél,de kevesebbnek sem.
Én nem a csúnya szavak alapján ítélkezem ellentétben veletek.
Hanem a tettek alapján.Mit tesz az illető és hogyan?
Hát kedves FM az a te bajod ha nem érzed magad többnek egy callgirl-nél.))
Ehhez nincs mit hozzátennem.
Ez a te problémád.
Mert bemérgeltem magam azon hogy FM egyenlőségjelet húz köztem és egy prosti közt.
Ha ő így akkor én is egyenlőség jelet húzok közte és a sarki kocsmában a pultot támasztó alkoholista közt.
Mert miért is ne?
Pedig jól mondod:)
Sem én ,sem te ,sem más ,nem több annál a nőnél,csak más az életünk,nekem is,neked is ,és ő neki is,és senkinek sincs igazán köze ahhoz ,ki milyen életet választ magának.
Mindenkinek meg van a szarkupaca,ott kell lapátolni,nem a másikét szidni ,hogy büdös!:))))
Mindenesetre ez csak egy forum es egy eszmecsere es ebbe belekeverni mas gyereket nem vall egy itelligens emberre.
Vigyazz mit mondassz ert onmagadat minosited vele.
Szerencse hogy nem mindenki gondolkodik így mint te.
Emberek közt tudni kell különbséget tenni.
Ez pont olyan,mint ha én azt mondanám,hogy te semmivel nem vagy több a kocsmapultot támasztó alkoholista 5 osztályt végzett nőnél.
Több vagyok,sokkal több.Én nem lettem prosti pedig alig volt mit ennem és még is elmentem és véresre dolgoztam magam inkább!
Mitől ne lenék már több?
Tanultam képeztem magam és eredményeket értem el míg a topik indítója mindeközben az flancos autója és háza törlesztőjére hajtott!
Mitől is ne lennék több?Ettől több vagyok hogy kapzsiságból és rongyráézásból lealacsonyodjak a legnagyobb mocsokba!Hogy eladjam a lelkem és a testem mint ő!
Én nem tettem és miért?
Mert TÖBB VAGYOK ÉS JOBB MINT Ő!
Ettől vagyok több!
A magadba fordulást megtehetnéd,és el is gondolkodhatnál egy kicsit az életeden.
Aztán holnap olvasd újra a hozzászólásaidat,és magad is meglepődsz majd magadon.
Így nem fordul ki önmagából egy TISZTESSÉGES nő,és nem is fogalmaz így ,mint ahogy te tetted.