Callgirl vagyok (beszélgetés)
Mivel már nem tud reagálni ,nem beszélek róla többet,mert nem lenne méltó egy ilyen magam fajta kocsmatöltelékhez:)
Szerintem spongyát rá.
Ja.
:)
"Nekem nincs anyósom de a párom totál anyakomplexusos.Heti 4x minimum az anyjánál van + még egyszer legalább ott is alszik nála.Minden ügyet együtt intéznek,az anyja teljesen rátelepszik a fiára és a fia sem tud levállni az anyjáról.Az ilyen pasik kapcsolatai többnyire tönkremennek emiatt mivel minden nő csak másodhegedűs lehet és ezt a nők nagy része nem tudja tolerálni.Előbb utóbb lelép.Nálunk is ez lesz a végkifejlet."
talvynak igaza lehet.
???:))
Mi tűnt el?:)
Honnan veszed ezt? Honnan tudod te, hogy mások mit gondolnak, mit éreznek a szívük mélyén?
Nem ítélem el. Téged sem ítéllek el, mert olyan a stílusod, mint egy kocsisnak. De ettől még én nem beszélek így.
Nagyon örülök, hogy nem ezzel kell ezt a munkát végeznem, igyekszem a jövőben is mindent megtenni azért, hogy sose kerüljön rá a sor.
Másrészt, ha találkoznál ezekkel a lányokkal egy cukrászdában, szépen felöltözve, kisminkelve, lehet, hogy a legjobb barátnők lennétek. Mert okosnak, értelmesnek, stílusosnak, intelligensnek találnád őket.
Ez az a fene nagy BOLDOGSÁG?? Ugyan már!!!
"Anyósról.."
Ha szóvá teszem akkor az a válasz hogy én el akarom tiltani őt az anyjától.Akarja a fene de ez nem normális amit csinál.Olyan mint ha egy nős ember szeretője lennék aki heti 4x hazamegy a családjához és akkor ejtve vagyok.Nem tudom msáhogy leírni ezt az érzést.A lényege ez is tulajdonképp.Ők is külön terveznek és én is külön tervezek.
Ez nagyon szép jövő. Gratulálok!!
Olyan hihetetlen ,hogy nem ítélem el?
Sem a homoszexuálisokat,sem a gyerekre nem vágyó nőket,sem a gyerekeiket elhagyó nőket,sem senkit.
Rám ,a saját életem tartozik,senki másé.
Nem tudja senki ,ki ,miért tesz valamit,és nincs is joga ítélkezni.
Brávo!:))))
Jól megy a gyakorlás ,tényleg:))
Nem ,rosszul vontad le a következtetést.
Mindenkinek meg van a véleménye gondolom erről a munkáról,kinek mi,mindegy.
A lényeg ,hogy nincs jogunk elítélni ,az ilyen munkát végző nőket .Az ő életük,az ő döntésük.
Az pedig ,hogy mit szeretnénk a saját gyermekeink jövőjében látni,az nem tartozik szintén senkire ,csak a családra.