Callgirl vagyok (beszélgetés)
ostoba vagy és olyanról mondasz véleményt, amiről fogalmad sincs.
Amúgy tudtad, hogy a callgirl-ök közel 70%-a hivatalos, legális munka/főiskola/egyetem mellett
teszi a dolgát?
De legalább nem folyik belőle napi 10 pasi spermája!És nem,a legkisebb mértékben sincs miért szégyenkeznem!
KICSIT SEM!
Bármenyire is szeretnétek!
Látod, Diorella, ezért tartja most mindenki többre az általad mocskos ribancnak titulált, egyébként teljesen kultúrált, és normális lányt, mert a te szád ilyen mocskos, és nem vagy képes visszafogni magadat. Az egy dolog, hogy ő mivel keresi a kenyerét, ettől ő nem szent, viszont nem is rosszabb sem nálam, sem nálad, sem senkinél! Ugyanolyan ember, mint bármelyikünk.
A munka, az csak munka, bármi is legyen az!
Miről beszélsz???
Miért?Én prosti vagyok bazzeg vagy mi az isten???
Most azért kéne szégyenkeznem mert akadnak néha problémák???Örülj ha nálad soha nem akad semmi!
Miért kéne szégyellnem magam áruld már el???
Akkor szégyellném magam ha egy tetves ribanc lennék mint a topik indítója és megpróbálnám magam szenté avatni általatok!Meg akkor szégyellném magam ha sosem akarnék gyereket csak hogy a kilóim száma 50 maradjon mint itt egyeseknek!!!
Semmi más miatt nincs és nem is lesz szégyenkezni valóm és nem iszok bort miközben vizet prédikálok!Aztán csavargassátok ki már egymás hülye agyatlan szövegeléseit mert már meguntam hogy ostobenkó rivnyákat győzködjek arról,hogy nem kurválkodással kéne pénzt keresni.És mivel amúgy is törlöm a reggomat így most már tényleg megmondom a frankót,Hoxa úgy is kivág a fentiekért.
Igen egy tetves hülye buta ribanc a topik indítója aki egy lusta dög volt dolgozni ezért kétkézzel szopta a faszt inkább helyette!Szégyellje a mocskos pofáját ő és nem én!És mindazok,akik ezt helyeslik és bólogatnak rá birka módjára!Mindegyikőtök!Ez a véleményem rólatok!
Most pedig töröltetem a reggomat mert a csordaszellem úgy is kikezdene a hatalmas nagy "bűneim(?) miatt!
Ó, te szégyentelen, nem vettem észre hogy írtál. És most a plágium bűnébe hajszoltál ;))) Jézusom, mit mond erről a Biblia?
:DDD
ejnye, ejnye...bort iszok, vizet prédikálok??
Azt én is olvastam, h az új ember megpróbálná nevelni a gyerkőcöt, de ebből össze meg vissza tűzések vannak....hm.....