Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):) (beszélgetés)
Roxinak nincs törzskönyve de ez ütés vagy rúgástól lehet annyit mondott dr-nő:(
De majd kiderül.
A dr-nő annyit mondott hogy jó súlyban vannak tegnap mértük őket, Roxi 29-kg, Tyson 29,40kg, Roxán kicsit duci de nem baj Tyson meg sportosabb.
Tyson most volt 17-én 1 éves::) kapott egy jó nagy cubit:)
Most voltunk más kutyásokkal sétálni az erdőben ahol elvileg egy tó nap kelet volna lenni , helyette egy kis pocsolya volt:)
Na gondolhatod hogy nézet ki a két kutya és a két lányom :)
Itthon fürdés kinti medencében tusfürdővel addig senki nem jöhetett be , de nagyon élvezték:)
Pár óra ,és milyen boldogak tudnak lenni , tetőtől talpig tiszta sár mind a négyen :)
Van elképzelés, Környezetvédelem és vegyészkar:)
A Tököli úton van a suli még jobban utána kell néznek , de a környezet védelem és a kémia nagyon be jön nekik :)
Drukkolok Nektek! Szegény Roxán! Neki van törzskönyve? Atának azon végig követtem,legalábbis megpróbáltam utána nézni, hogy a rokonságból volt e valaki? Gyanítom, hogy a beltenyészet az oka sok mindennek!
Mi van a fogyással?:)
A lányoknak nehéz év lesz, meg Neked is anyagilag!:P
Van már elképzelés hova tovább?
Szia
Még nem, ha lesz idő pont jövő héten megyünk rögenre, olyan dokihoz aki traumatológus is,
Iszonyat, ez megint egy vagyon.
jó kis menet lesz megint , hát nem volt elég már ennyi baj is szegénynek ..
A suli is, előkészítők a felvételihez, külön óra nyelvből, a lányokat fel kell pörgetni németből a felvételire, hiába kitűnők de az kevés tudod jól.
az exem meg :(
Te jó ég! Hát ez nem lesz olcsó mulatság.
Ráadásul kezdődik a suli is! :P
Már levették a citológiát?
Ennél nagyobb gondod ne legyen :)
Ma voltam állatorvosnál:(
Tyson kötelező szuri mert kutyás tábor jövőhéten és amúgy is itt volt z ideje.
Roxánnál már hónapok óta van egy kör alakú folt az oldalán , először egy sötét kör vonal volt, most már a körön belül a szőr kivilágosodott és egy csomó van alatta:( úgy néz ki hogy ott az izom is elvan vékonyodva vagy sorvadva, szóval a két oldal nem egyforma áramvonalas a hátsó combtőnél, másképp meg kezdjük, röggen altatásban béka póz:(, citológia stbbbb,
Hátha össze számolom neki már a betegségei több mint 100e volt eddig ebben az évben:(
Köszönöm jól vagyok :(
Szia Mindenki!!! :)
Vannak eladó boxik, 40000-ért, egy ismerősömnél. 9 hetesek, tegnap láttam őket, tényleg gyönyörűek!!!! Sárga, fehér jegyesek. 3 fiú és 1 lányka. Ha valakit érdekel, tudok képeket is feltenni, vagy linket a hirdetésről.
Mentusnak úgy néz ki, végre megszűnt az álvemhessége. Cicije visszahúzódott, és már nem jön belőle semmi. Lefogyott, és olyan szomorkás, hogy nem foglalkozunk vele úgy, ahogy eddig. :( De már várok pár napot, aztán újra minden a régi lesz!!! :))))) Lassan meg jön a következő tüzelés....
Szia
Én is ilyen fehér gallérost szeretem volna ,de nem mondtam a tenyésztőnek s mire mentem a kutyáért már eladta, potom másfél óra alatt, elviték tőle mind a négy kölyköt, és így lett Roxy , mert ő volt aki jött és ölbemászót és a lányaim őt választották, vörös és foltos, lett a tigris helyet,
Amúgy szép a rajzolata, és a fehér gallérja, igen ritka a fehér bojt a farka végén:)
Sok örömöd lesz benne:)
Pontosan... én is pont azért választottam, mert jó a hangzása és a jelentése is. Vagyis, akiről kapta a nevét. :))
Homérosz örök emléket állított a kutyahűségnek, amikor megírta, hogy Odüsszeuszt – húszesztendei háborúskodás és bolyongás után álruhában hazatérvén – hűséges öreg kutyája, Argosz ismerte fel először.
"S most, meglátva, hogy ott van az ő közelében Odüsszeusz,
farkcsóválva tekintett rá s a fülét lekonyítva;
arra azonban, hogy közelebb csúszhasson urához,
nem volt benne erő. Könnyét morzsolta Odüsszeusz”
Szia
különben olyan a kutya mint a gazda és a neve is hozzá illik , mi már így vettük evvel a névvel Tysont, és mivel kemény temperamentumos, stbb kutya volt már kicsinek is így meghagytuk nevét,(olyan mint a bokszoló:) de mi is sokat gondolkodtunk a név választásom , mint Roxánnal , ő igazi kis hercegnő :)
amúgy a googléba beütöd kutya nevek és egy egész lista van :) lehet válogatni,
Zeusz, Roky, Watson , Wolf, Szantosz, Athos stbbb
Egyik ismerősömnek a boxosa Eddie volt , egy kemény kan :)
Na lehet keresgélni , és nevelni a kis csöppséget:)
Nálam Tyson a domináns és nagyon kemény pedig csak egy éves lesz 2-nap múlva, viszont a kutyasuliban jól teljesít és nagyon jól csibésszel amire büszke vagyok, viszont uralkodó típus, sokszor le kell szidnom mert Roxánnal szó szerint verekszik, és neki megy, de nem csak Roxinak ha nem a kutyasuliban bármelyik kutyának. viszont itthon a családdal igazi kis öleb szeret ölbe mászni játszani és ő akar a központban lenni.
Roxy viszont egy nyugodt típus ,és azt csinálunk vele amit akarunk , ha nem tetszik neki valami inkább odébb áll, suliban az engedelmességi az tökéletes, viszont egyáltalán nem csibésszel szó szerint hátat fordít a dolognak nem érdekli hogy harcoljon :)viszont őt így szeretjük:)
Tündériek a kutyusok!:)
Nekem nincs olyan boxer,amelyik ne tetszene! A tarka játékosabb kinézetelű, a sötét viszont "félelmetesebb".Legalábbis másnak.
Az enyém is sötét, át is mennek az utca túloldalára! Meg szörnyülködnek,hogy: -Atya Isten!:) Azért ez tök jó! Ilyenkor nagyon büszke vagyok rá!:)
Ő is kan és lakásban van. Napi 3*-szor viszem le másfél-két órát sétálni, így nincs gond a mozgással.
Szerintem meg inkább jellem alapján válassz! Mit szeretnél? Domináns, karakán kutyust vagy inkább kedveset ,bújósat? Biztos van köztük különbség!
Az aktív tulajdonságról csak annyit, hogy örülj, ha egy kicsit nyugisabb típus, mert boxeréknél még az is sok!:)
Sziasztok !
Ez jó dilemma,naplómat megnézed vannak képek a kutyáimról Roxi a vörös ő neki hosszú a farka és jól dobol vele a parkettán és megérzem ha hozzám csapja, ez tény de nem vágatnám le az is biztos, Tyson a kan a tigris csíkos, őt farokvágatom vettem de el van cseszve rotisra vágták a farkát 1-csonkkal rövidebb , de nem érdekel nekem így is teszik szóval rövid a szebb de a hosszú a természetes, amúgy nincs hátránya a hosszú faroknak , pedig néha kemény verekedés megy kettejük közt és nálam is a farok végén fehér bojt van :)
Viszont amit észre vettem más más a mozgásuk lehet hogy a farok miatt van ??
Roxi a hosszú farkával szinte csapkod ha ürül , Tysonak viszont a fara esik szét :)
Szia!
Én is a farokvágás híve vagyok, de 4 hetesen már nagyocska hozzá. Én az enyémeknek 3 napos korukban vágattam, így nem emlékeznek rá és könnyen is gyógyultak még. Szerintem kérd az állatorvos véleményét, hogy javasolja-e még ekkora korban.
Szia! :)
Kani és kerti kutya lesz. Egy ilyen vérmérsékletű kutyát szerintem nem jó ötlet falak közé zárni. :) Egy ismerősöm foglalkozik a tenyésztésével és tőle veszem. Tettem fel képeket a picikről, majd nézd meg. Én a tarka mellett voksolok, csak pont azért vagyok dilemmában, mert a farka végén van egy kis fehér folt és mindenki azt mondja, hogy az egy jellegzetessége és ritkaság, tehát ne vágjam le a farkát. Kiállításon nem gondolkodtam, tehát számomra ez nem indok, hogy ezért maradjon meg. Holnap megyek, hogy eldöntsem maradjon-e meg a farka, vagy sem. A tigriscsíkos is nagyon aranyos és még most is kicsit bizonytalan vagyok, hogy melyik is a szebb. Mind a kettő gyönyörű, de a tarka kicsit bufúrcabb és aktívabbnak is látom. :) Neked melyik tetszik? :)