Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):) fórum

Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):) (beszélgetés)

1270. Ata06 (válaszként erre: 1269. - Inci-finci)
2011. okt. 3. 20:38

Igen, igen. Miért lett a neve Roxán?

Mi történt?

2011. okt. 3. 20:19
Ma betelt a pohár, :(
2011. okt. 2. 21:01

Mi az hogy miért lett Roxán a nevére gondolsz?

A csomóból vettek mintát még a múltkor és most gyógyult be teljesen így maradt ki a suliból 5 hétvégét és közben meg tanfolyamon is voltam :)

tényleg robbannak de nem Roxy ő neki birka türelme van nagyon még csibészelni sem lehet felhergelni se egy ugatás se egy vakkantás csak játék neki ..

1267. Ata06 (válaszként erre: 1265. - Inci-finci)
2011. okt. 2. 20:54

De jóóó! Olyan aranyos természete van Roxánnak.

Miért lett Roxán? Tysont értem, de Roxánt nem.

Lehet, hogy jobban van, a múltkor talán bujkált benne valami. Úgy emlékszem, mintha mondtad volna is, hogy hányt. Vagy rosszul emlékszem?

Végül is nekik is lehet rossz napjuk, nem?

1266. Ata06 (válaszként erre: 1264. - Inci-finci)
2011. okt. 2. 20:49

A szemére vigyázz a kutyuknak. Roxi, amilyen birka türelme van még azt is hagyná a cicusnak.

Tysonnal meg vigyázz, mert amíg kicsit is látod rajta a feszültséget ne engedd a közelébe. Bár ezt is olyan nehéz megítélni náluk, mert egyik pillanatról a másikra tudnak ugrani. A végtelen nyugalom az egyik pillanatban, a másikban meg fel forrósodik körülöttük a légkör.

2011. okt. 2. 20:04

Nem kapott vitamint csak Augmentint és krémet.

Ma voltunk kutyasuliban , teljesen kiakadtam Tyson ett egy 180 fokos fordulást és hozta a régi önmagát , jól dolgozott, és a csibészelés mint régen , nagyon büszke vagyok rá:)

Roxán meg egy hónap kihagyás után nagyom ügyes volt a lányommal , és dicséter nekik is :):)

2011. okt. 2. 20:01

Sziasztok

Katka .a kutyás táborban Tysont megtanítottuk úszni és imádja, de Roxit tavaly elrontottuk mert erővel vittük be a Dunába és sokot kapott na ő más csak addig megy a nagy vízbe mig le ér e lába.

A naplóban és itt-ott vannak róluk képek:)

Hát Roxán a a cicust elfogadta játszik vele a nagy buflák fejével , Tysontól még tartok mindig feszült ha a cicát a közelébe viszem , de nem szabad stbb és jutalmazom de már legalább nem morog mint tegnap de olyan édes volt mikor Roxit pofozta:)

Na csinálok majd róla képet:)

1263. vkatka (válaszként erre: 1261. - Ata06)
2011. okt. 2. 16:32
Jó lenne, ha lenne a közelben egy tó. De nincs, én csak sivatagnak hívom a környéket, mert már hónapok óta nem esett eső, szárazság van. Ha lenne errefelé valami víz, akkor vinném mind a három kutyát úszni, szerintem is élveznék.
1262. Ata06 (válaszként erre: 1259. - Inci-finci)
2011. okt. 2. 15:39

De jóóó!:)Olyanok lesznek, mint abban a filmben az-Úton hazafelé-ben. Ti is láttátok?

Fricinek könnyű dolga lesz, mert ha kifárad, kiabál, hogy:-hááááz! és bebújik az ágy alá. Aztán mikor kipihente magát, lohol tovább és az IQ bajnokok (a boxik) meg rohannak utána, mint az eszetlenek!:))

1261. Ata06 (válaszként erre: 1257. - Vkatka)
2011. okt. 2. 15:35

Ata még a víz közelébe se menne! :(

Nem tudod Boxit valahova elvinni a közeletekbe úszni? Biztos tetszene neki!:)

De jó fej lehet!:DD

1260. Ata06 (válaszként erre: 1256. - Inci-finci)
2011. okt. 2. 15:34
Irtam Neked emailen. Nem azért mert titkos, csak amúgy is írtam és így egyszerűbb volt!
2011. okt. 2. 14:40

Szia

Köszi a biztatást de mai véres volt a hátsója:(:(

Gyógyszert kap és krémezem stb...

Amúgy veszett jól van.

A kis Fricitt hozá vittem egy kicsit had szokja , hát felhúzott szemöldökkel szaglászta de már nem morgott mint tegnap , Roxy meg imádja , szegény macsek , egy nyalás és tiszta nyál Roxántól , olyan kis mókás ahogy játszana vele de Fricike meg olyan picike 6 hetes kis szőrgombolyag .

De eljön az idő amikor a lakásban fognak rohangálni:)

1258. vkatka (válaszként erre: 1256. - Inci-finci)
2011. okt. 1. 23:12
Nyugi, nincs komoly baj!
1257. vkatka
2011. okt. 1. 23:12

Azt látnátok, hogy Boxos hogy iszik! :D

Beledugja az orrát a vízbe és kifújja a levegőt a víz alatt, bugyborékol :D Bohóckodik.

2011. okt. 1. 21:18

Tyson ,

Doki szuri , krém , antibiotikum :(

2011. okt. 1. 20:59
Tyson beteg:(:( napló.
2011. szept. 30. 21:39

szia

lefele görbíti a nyelvét mint egy kanál:)

Tök édes és milyen ügyes.

1253. Ata06
2011. szept. 30. 20:30

Nem tudom láttátok e már, hogy hogy iszik a kutya.

[link]

Észrevesztek valamit?

2011. szept. 28. 18:37
Nem, ez volt a második hétvége a múltkor is ezt csinálta. Meg előtte is de akkor felhergelte magát egy másik kannal, lehet hogy tüzelő szuka járkált arra és ezt érezte:(
1251. Ata06 (válaszként erre: 1250. - Inci-finci)
2011. szept. 28. 18:17
Ez csak egy alkalommal volt? Hogy leblokkolt.
2011. szept. 28. 18:03
Nálunk még ez nincs mert Tyson nem érte el ezt s szintet, szépen fogott már és a karral felehetett emelni olyan erős volt, de hozzá nem értek még , és már menekülést is csináltunk hosszú pórázzal, tök jó ment neki de mitől blokkolt le nem tudom :(:(
1249. Ata06
2011. szept. 28. 17:50

Én se tudom bántani! Pedig, mikor az utcán őrjöng, bizony megérdemelné.

A csibészelésnél tudod ám, hogy sunyiba fájdalmat okoznak nekik. Mikor rángatják a rongyot, meg felemelik, akkor Atának nem egyszer volt, hogy a hasába csíptek vagy megütötték, hogy jobban hergeljék. Olyankor nagyon fájt a szívem, de azt mondták, hogy muszáj a tanításhoz, mert különben azt hiszi csak játék! Nem lehet, hogy ez történt?

1248. inci-finci (válaszként erre: 1246. - Ata06)
2011. szept. 28. 17:02

Ezt nem tudnám megtenni , hogy megverjem , és most nem is szabad, mert mint írtam valami történt vele hogy nem csibésszel és nem tudjuk hogy mi .

amúgy meg imádni való egy döggggg mindig bújik játszik csipkelődik szerintem figyelem felkeltés:)

A roti az egy nagy kan volt,

Néha van köztük verekedés is meg csak úgy lenyomja , Roxi meg hadja magát a kis buta::(

De viszont imádom itt képezek és bújik a honom alatt az ölembe kis piszok :)és

mászik a nyakba:)

1247. vkatka
2011. szept. 28. 11:44
Na látom, nem csak az enyémek rosszak! Bár érdekes, nálunk pont a lányokkal van több baj...
1246. Ata06
2011. szept. 27. 20:58

Mit csinál, mikor neki megy Roxinak? Harap is vagy csak lenyomja?

Mikor a kezed felé kapott mit csináltál?

A roti fiú volt, vagy lány? Felnőtt volt? Mert mondod, hogy Tyson húzta volna a rövidebbet!

Nem szóltál a gyerek szüleinek vagy a gyereknek, hogy legközelebb a kedves szülő hozza?

Szerintem belépett a ffi. korba és azt hiszi neki mindent szabad!

Apósomnak a 70-es években boxerje volt. Nagyon sokat foglalkozott vele. Mentek kiállításra-komoly eredményei voltak-és ki volt képezve.

Munka kutya volt. Sok vizsgát le is tett.

Egy csettintésre mozdult, ami a boxereknél ritkaság számba megy! De ő nem volt úgy elkényeztetve, mint a mi kutyáink! Imádta, de ha nem fogadott szót akkorát kapott, hogy elszállt!

Volt, hogy 3 napig nem kapott enni, csak hogy tudja hol a helye! Talán Neked is meg kéne próbálnod vele keményebben bánni! Pl.: kezdhetnéd kaja megvonással,ha van hozzá szíved.Pár nap múlva tudná, hogy ki az úr a házban!

2011. szept. 27. 18:31

Sziasztok

Nálunk áll bál Tyson nagyon féltékeny Roxira így sok a probléma ha teheti mindig megcsípi vagy neki megy de kőkeményen , ilyenkor nem merek közéjük állni csak büntiből bezárom :(

Most is átjött a szomszédunk őt nem bántja , csak féltékenységből neki menet Roxinak én meg lefogtam erre a kezem felé kapott , na agyon tudtam volna csapni , ez nem jó.

A kutyasuliban is tiszta dili volt, először egy roti jött nekünk, persze egy gyerekkel volt a kutya alig tudta visszafogni, ennyire felelőtlen gazdit és szülőket, majdnem harc lett belőle, és pont előtte vette le a srác a szájkosarat a rotiról, én is megijedtem :( Ha összekapnak akkor Tyson húzza a rövidebbet.

Utánna meg minden kutyának nekiment nem bírtam leve , pedig már szöges nyaköven volt amit nem szeretek :(

Csibészelésnél meg nem fog , nem tudom mi történt vele, eddig kő kemény fogása volt most meg semmi , valamitől nagyon leblokkolt::(

1244. Ata06
2011. szept. 26. 17:35
Igen, mintha Atának is nagyobb kedve lenne sétálni!
1243. vkatka
2011. szept. 26. 17:21
Jól vagyunk, szerencsére vége a nagy melegnek, így a kutyuk is jobban érzik magukat. Ez a nekik való hőmérséklet!
2011. szept. 26. 12:03

köszike így már képben vagyok :) az kép fent van az adatlapodon is :)

Jól vagytok????

1241. vkatka (válaszként erre: 1237. - Ata06)
2011. szept. 26. 09:55
Ezért pirultam el :)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook