Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):) (beszélgetés)
Igen, igen. Miért lett a neve Roxán?
Mi történt?
Mi az hogy miért lett Roxán a nevére gondolsz?
A csomóból vettek mintát még a múltkor és most gyógyult be teljesen így maradt ki a suliból 5 hétvégét és közben meg tanfolyamon is voltam :)
tényleg robbannak de nem Roxy ő neki birka türelme van nagyon még csibészelni sem lehet felhergelni se egy ugatás se egy vakkantás csak játék neki ..
De jóóó! Olyan aranyos természete van Roxánnak.
Miért lett Roxán? Tysont értem, de Roxánt nem.
Lehet, hogy jobban van, a múltkor talán bujkált benne valami. Úgy emlékszem, mintha mondtad volna is, hogy hányt. Vagy rosszul emlékszem?
Végül is nekik is lehet rossz napjuk, nem?
A szemére vigyázz a kutyuknak. Roxi, amilyen birka türelme van még azt is hagyná a cicusnak.
Tysonnal meg vigyázz, mert amíg kicsit is látod rajta a feszültséget ne engedd a közelébe. Bár ezt is olyan nehéz megítélni náluk, mert egyik pillanatról a másikra tudnak ugrani. A végtelen nyugalom az egyik pillanatban, a másikban meg fel forrósodik körülöttük a légkör.
Nem kapott vitamint csak Augmentint és krémet.
Ma voltunk kutyasuliban , teljesen kiakadtam Tyson ett egy 180 fokos fordulást és hozta a régi önmagát , jól dolgozott, és a csibészelés mint régen , nagyon büszke vagyok rá:)
Roxán meg egy hónap kihagyás után nagyom ügyes volt a lányommal , és dicséter nekik is :):)
Sziasztok
Katka .a kutyás táborban Tysont megtanítottuk úszni és imádja, de Roxit tavaly elrontottuk mert erővel vittük be a Dunába és sokot kapott na ő más csak addig megy a nagy vízbe mig le ér e lába.
A naplóban és itt-ott vannak róluk képek:)
Hát Roxán a a cicust elfogadta játszik vele a nagy buflák fejével , Tysontól még tartok mindig feszült ha a cicát a közelébe viszem , de nem szabad stbb és jutalmazom de már legalább nem morog mint tegnap de olyan édes volt mikor Roxit pofozta:)
Na csinálok majd róla képet:)
De jóóó!:)Olyanok lesznek, mint abban a filmben az-Úton hazafelé-ben. Ti is láttátok?
Fricinek könnyű dolga lesz, mert ha kifárad, kiabál, hogy:-hááááz! és bebújik az ágy alá. Aztán mikor kipihente magát, lohol tovább és az IQ bajnokok (a boxik) meg rohannak utána, mint az eszetlenek!:))
Ata még a víz közelébe se menne! :(
Nem tudod Boxit valahova elvinni a közeletekbe úszni? Biztos tetszene neki!:)
De jó fej lehet!:DD
Szia
Köszi a biztatást de mai véres volt a hátsója:(:(
Gyógyszert kap és krémezem stb...
Amúgy veszett jól van.
A kis Fricitt hozá vittem egy kicsit had szokja , hát felhúzott szemöldökkel szaglászta de már nem morgott mint tegnap , Roxy meg imádja , szegény macsek , egy nyalás és tiszta nyál Roxántól , olyan kis mókás ahogy játszana vele de Fricike meg olyan picike 6 hetes kis szőrgombolyag .
De eljön az idő amikor a lakásban fognak rohangálni:)
Azt látnátok, hogy Boxos hogy iszik! :D
Beledugja az orrát a vízbe és kifújja a levegőt a víz alatt, bugyborékol :D Bohóckodik.
Tyson ,
Doki szuri , krém , antibiotikum :(
szia
lefele görbíti a nyelvét mint egy kanál:)
Tök édes és milyen ügyes.
Én se tudom bántani! Pedig, mikor az utcán őrjöng, bizony megérdemelné.
A csibészelésnél tudod ám, hogy sunyiba fájdalmat okoznak nekik. Mikor rángatják a rongyot, meg felemelik, akkor Atának nem egyszer volt, hogy a hasába csíptek vagy megütötték, hogy jobban hergeljék. Olyankor nagyon fájt a szívem, de azt mondták, hogy muszáj a tanításhoz, mert különben azt hiszi csak játék! Nem lehet, hogy ez történt?
Ezt nem tudnám megtenni , hogy megverjem , és most nem is szabad, mert mint írtam valami történt vele hogy nem csibésszel és nem tudjuk hogy mi .
amúgy meg imádni való egy döggggg mindig bújik játszik csipkelődik szerintem figyelem felkeltés:)
A roti az egy nagy kan volt,
Néha van köztük verekedés is meg csak úgy lenyomja , Roxi meg hadja magát a kis buta::(
De viszont imádom itt képezek és bújik a honom alatt az ölembe kis piszok :)és
mászik a nyakba:)
Mit csinál, mikor neki megy Roxinak? Harap is vagy csak lenyomja?
Mikor a kezed felé kapott mit csináltál?
A roti fiú volt, vagy lány? Felnőtt volt? Mert mondod, hogy Tyson húzta volna a rövidebbet!
Nem szóltál a gyerek szüleinek vagy a gyereknek, hogy legközelebb a kedves szülő hozza?
Szerintem belépett a ffi. korba és azt hiszi neki mindent szabad!
Apósomnak a 70-es években boxerje volt. Nagyon sokat foglalkozott vele. Mentek kiállításra-komoly eredményei voltak-és ki volt képezve.
Munka kutya volt. Sok vizsgát le is tett.
Egy csettintésre mozdult, ami a boxereknél ritkaság számba megy! De ő nem volt úgy elkényeztetve, mint a mi kutyáink! Imádta, de ha nem fogadott szót akkorát kapott, hogy elszállt!
Volt, hogy 3 napig nem kapott enni, csak hogy tudja hol a helye! Talán Neked is meg kéne próbálnod vele keményebben bánni! Pl.: kezdhetnéd kaja megvonással,ha van hozzá szíved.Pár nap múlva tudná, hogy ki az úr a házban!
Sziasztok
Nálunk áll bál Tyson nagyon féltékeny Roxira így sok a probléma ha teheti mindig megcsípi vagy neki megy de kőkeményen , ilyenkor nem merek közéjük állni csak büntiből bezárom :(
Most is átjött a szomszédunk őt nem bántja , csak féltékenységből neki menet Roxinak én meg lefogtam erre a kezem felé kapott , na agyon tudtam volna csapni , ez nem jó.
A kutyasuliban is tiszta dili volt, először egy roti jött nekünk, persze egy gyerekkel volt a kutya alig tudta visszafogni, ennyire felelőtlen gazdit és szülőket, majdnem harc lett belőle, és pont előtte vette le a srác a szájkosarat a rotiról, én is megijedtem :( Ha összekapnak akkor Tyson húzza a rövidebbet.
Utánna meg minden kutyának nekiment nem bírtam leve , pedig már szöges nyaköven volt amit nem szeretek :(
Csibészelésnél meg nem fog , nem tudom mi történt vele, eddig kő kemény fogása volt most meg semmi , valamitől nagyon leblokkolt::(
köszike így már képben vagyok :) az kép fent van az adatlapodon is :)
Jól vagytok????