Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Béres Alexandra: Súlykontroll program fórum

Béres Alexandra: Súlykontroll program (beszélgetés)

❮❮ ... 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 ... ❯❯
2554. HViki
2008. máj. 25. 18:15

Sziasztok!

Az Alexandra nem javasolja a puffasztott ételeket. (pl. hamlett, abonett) Inkább az un. roppanó kenyeret. Ilyen a Wasa, amit DM-ben lehet kapni, vagy van pl. Tesco-s változat is, ami teljesen jó.

A puffasztással készült ételek gyorsabban felszívódnak, ezért nem ajánlatosak.

2553. Rosa
2008. máj. 25. 17:47
Most pedig kipróbálom a zabkorpás pizzát.Megyek megsütöm.Nagyon egyszerű.
2552. Rosa (válaszként erre: 2551. - Delike)
2008. máj. 25. 17:45

Értem.Én is eszem hamlettet és abonettet.

Az abonett különösen finom medvesajttal.

2551. delike (válaszként erre: 2548. - Rosa)
2008. máj. 25. 17:21
Nagyritkán 1-1 szelet hamlett vagy abonett. Pászkával is lehet helyettesíteni, de azért nem akartam megvenni, hogy hettente egyek belőle 1-2 szeletet. Régebben elképzelhetetlennek tartottam, hogy a felvágottat meg a sajtot kenyér nélkül egyem, de mostmár jobban is esik így. Inkább eszek hozzá paradicsomot, ubit, újhagymát.
2550. delike (válaszként erre: 2547. - 2577cdcc12)
2008. máj. 25. 17:18

Nagyon nagy kérés lenne, ha néha pár dolgot bírnál nekünk ide a fórumba a könyvből? Nekem sincs túlzotam sok pénzem könyvekre, letöltési portálokon meg még nem találtam meg.

De nem úgy van, hogyha szénhidrátot eszek attól meg falási rohamom lesz? Elég nehezen tudom megállni a csokievést...

2549. Rosa
2008. máj. 25. 17:01

Megnéztem a neten a Szandra diétáját,még receptek is vannak.

Azt hiszem egyenlőre Norbizok tovább+torna+kapálás+bringázás...

Könyvet nem veszek ezrekért!

2548. Rosa (válaszként erre: 2544. - Delike)
2008. máj. 25. 16:58
És ha nem eszel kenyeret,mivel pótolod?
2547. 2577cdcc12 (válaszként erre: 2545. - Delike)
2008. máj. 25. 16:20

Talán mert a csirkehúsban, és az uborkában semmi szénhidrát nincs. Délben még nyugodtan ehetnél.

Ha már zöldség, az uborka akkor sem a legjobb választás, mert szinte semmi kalória nincs benne...

2546. 2577cdcc12 (válaszként erre: 2544. - Delike)
2008. máj. 25. 16:18
Nekem megvan mindkettő könyve(i)
2545. delike
2008. máj. 25. 16:08
ebédre csirkehusit csináltam tejfölös ubisalival (cukor nélkül). Persze kevesebbet eszek, mint általában. A probléma az, hogy éhes vagyok, de iszonyatosan és nem úgy, mint amikor nem eszek semmit. MI lehet ennek az oka?
2544. delike (válaszként erre: 2541. - Rosa)
2008. máj. 25. 15:58

mennyiséget én sem tudok, de az biztos, hogy lényegesen kevesebbet eszek, mint máskor. Kivételek ezalól a paradicsom, paprika. Kenyeret absz nem eszek, cukor sem, maximum természetes eredetűt.

Nekem nem csak a Szandra módszerével kapcsolatban vannak homályos részletek, hanem a Norbiéval is.

Valakinek meg van a könyve?

2543. Rosa
2008. máj. 25. 15:50

Értem,köszönöm.

Majd utána nézek.

2542. 2577cdcc12 (válaszként erre: 2541. - Rosa)
2008. máj. 25. 15:41
A könyvében leírja, hogy mely ételek ehetők az első szakaszban, és mértékegységeket is ír mellé, ellentétben a Norbival.
2541. Rosa
2008. máj. 25. 15:39

Sziasztok!

Csatlakozom az előttem szólóhoz!Sok mindent én sem értek a Szandrás diétával kapcsolatban.Norbizok 2,5 hete,házilag készitett ételekkel,de gondolkodom,hogy áttérek a Szandrára,csak sokmindennel nem vagyok tisztában.Pl.hogy első szakasz alatt mit és mennyit lehet enni,mi a második szakasz,stb.

2540. delike (válaszként erre: 2533. - Pici Lulu)
2008. máj. 25. 15:04

Szia!

Szép eredmény 60-ról 52-re :) Csupán azt nemértem, hogy hogyan lehet ilyen kicsi súlyból eennyire sokat fogyni?! Nekem 75-ről kellene 70 alá csökkenteni. A Norbi dolog nekem nem jött be, mert úgy tűnt, hogy mindent ugyanúgy lenne, mint azelőtt. Eddig sem ettem zsíros ételeket.

Mindent pontosan betartottál, amit Szandra gondol? Vagyhogy csináltad? Én annyira nem értek néhány dolgot :)

2008. máj. 25. 12:18

Szia!

A P D egy táplálék kiegészítő , egy adagban kb. 13 g fehérje van és 3,5 g ch és isteni finom!! Nem csökkenti az étvágyat de bármikor, bármeddig eheted. Minden édesség iránti vágyat kielégít. Bár amióta követem a diétát már nem is vagyok szénhidrát-függő, így napokig eszembe sem jut. Már egy paradicsomot is megfelelően édesnek érzek, ami talán a legnagyobb eredmény!

2538. milic
2008. máj. 23. 10:29

Sziasztok!

Én is súlykontrollozom, bár még csak néhány napja vagyok túl az első szakaszon.

Látom, hogy említettétek a protein delite-ot. Az arra jó, hogy csökkenti az étvágyat? Mert most gondolkodóba estem, hogy kipróbálom, de az a kétely merült fel bennem, hogy ha abbahagyom az ivását, akkor mi lesz? Visszaállok a régi redre, óhatatlanul többet eszem, mert nem lesz, ami csillapítsa az étgvágyam, és akkor vagy kínszenvedés lesz önmegtartóztatni, vagy nem tartóztatom meg magam, és akkor oda minden elért eredmény.

Szóval hogy van ez? Ki mit tapasztalt?

2537. kismazsi (válaszként erre: 2535. - Zanzibarna)
2008. máj. 22. 17:17

Szia!

Valóban dicséretes heteket végeztél, s lám a munkának meg van az eredménye.Gratulálok!

Jó ötlet,hogy megtervezed előre a következő napi menüt, így valóban betarthatóbb a diéta. Sajnos nálam azt gondolom, itt a gond!

Nem főzök külön magamnak, s bár nem eszek kenyeret, szendvicset, de mégis be-be csúszik nehezebb kaja.Amit még próbálok tartani, az a könnyű vacsi.

Ez a fajta étkezés a súly megtartásához elég, de a fogyáshoz már nem!Újra elkéne kezdenem odafigyelni!!!

2536. Zanzibarna (válaszként erre: 2532. - Dinadin)
2008. máj. 22. 13:26

Szia!

Valóban csak akaraterő kérdése minden.

Reggelire citromlét iszom. Tízóraira epret, almát eszem. Korán "ebéd" 25 dkg 0,2 %-os túró, édesítő ízesítve.

Késői ebéd husi saláta vagy sajt saláta vagy néha 1-1 Norbi(1-es) vagy Alexandra (30 alatti) készétel.

Vacsi és uzsi 1-1 natúr joghúrt protein delighttal feltúrbózva.

2535. Zanzibarna (válaszként erre: 2534. - 2577cdcc12)
2008. máj. 22. 13:22

Köszi!

Még 5 kiló, az már tényleg hihetetlen lesz!!!

De olyan elszánt vagyok, már-már megszállott, de remélem még jó értelemben!

Minden nap előre megtervezem, hogy mit egyek és vészhelyzetre mindig ott lapul 1 alma a táskámban, mert Tőled tanultam azt is, hogy bizony enni kell és nem koplalni. (Egy picit még így is túlzásba viszem)

Ha meglesz a végcél feltöltöm a fotókat.

2534. 2577cdcc12 (válaszként erre: 2529. - Zanzibarna)
2008. máj. 22. 10:57
Gratulálok! Nagyon ügyes vagy! Mennyi van még hátra?
2533. Pici Lulu
2008. máj. 22. 09:51
Nahát van élet ebben a topicban is..! :) Örülök neki, hogy vannak akik ezt a programot választják... mert én is ezt csinálom! Tavaly nekem sikerült 60-ról 52 kgra lemennem, Béres Alexandra diétával.. ! Aztán jöttek az ünnepek meg a lazsálás, és visszaszedtem ismét 60 voltam és most tartok 57,5 kg! Szóval mindenkinek sok kitartást és ne dőljetek meg... úgyértem... akarat kérdése az egész!
2532. Dinadin
2008. máj. 21. 21:25

Örülök neked! Olyan jó hallani azokat akiknek sikerül, és van akaraterejük! Nekem sajnos nem elég kitartó az akaraterőm! De talán 1x én is elérem az áhítot súlyom! Nekem az is a bajom, hgoy nem mindig tudom összeállítani úgy az étrendem, ahogy épp kellene!

Ha nem gond, akkor le tudnád írni, hogy kezdetben mit és mennyit ettél. Vagy akár egy pár napi menüd? De csak ha nem vagyok indiszkrét!

Tornéval én most úgy állok, hgoy ismét fellendülőben vagyok!

2008. máj. 21. 17:57

Szia!

7 napból 6-szor mozgok (kosárlabda,tenisz és otthon szobabicó vegyesen)és betartottam mindent. Az a legjobb, hogy már nem is érzem hogy fogyózóm. Voltam közben éttermekben is és mindig natúr husit kértem zöldségekkel és nagyon fincsi az algida light túrós fagyi, amit néha nasiként megengedek magamnak. Most készülök egy péntek esti sütésre és elkerülve a kolbit és szalonnát már pácolódnak a csirkemellek!

Villers tanácsára rengeteg saláta, husi, joghurt és nem is vagyok éhes!!

2530. Dinadin
2008. máj. 21. 16:12

Zanzi!

Örülök, hogy jelentkeztél, és hogy ilyen jó hírekkel! Nagyon gratulálok hozzá, és remélem, hgoy a megtartásban is nagyon jó leszel!

Tornázni is tornáztál ez idő alatt? Kaját teljs mértékben betartottad a súlykontroll szerint?

Bocsi hogy sokat kérdezek, de érdekelne!

2008. máj. 21. 15:28

Eltűntem egy időre, de csak a rengeteg elfoglatság miatt!!

Nagyon szígorúan betartottam eddíg mindent és meg is van az eredménye, már 5 kg-tól megszabdultam!

Ma is nagyon finomat ebédeltem: két szelet sonkába csavartam 2-2 szelet Tolle light sajtot, teflonban megpirítottam és rengeteg paradicsomot, paprikát és brokkoli csírát ettem hozzá. Már alig néhány kiló és megvan az álomsúly! A vacsi epres túrókrém lesz és iszogatom a Protein Delightot is.

Abba a hibába ismét beleestem, hogy keveset eszem, de remélem az álomsúly elérése után kicsit emelve csak a kalórián és mindig figyelve a minőségre nem is jön vissza... (De így legalább a 7végén a bikiniben sem érztem töltött hurkának magam)

Lányok! Tartsatok ki, megéri!

2528. Dinadin
2008. máj. 20. 18:49

Többieknek kitartást!

Kismazsi!

Ügyi vagy a sziklakerttel kapcsolatban én is akarok, de még nem tudom hgoy mikor lesz belőle valami! Képet tehetnél fel!

2527. Dinadin
2008. máj. 20. 18:48

Sziasztok!

Nagyon pang a topic, de hát ez van!

A diéta elmaradt, a súlyom tartom, a kedvem rossz! Röviden ennyi!

Remélem hamarosan javul a kedélyállapotom, és újult erővel kezdek bele mindenbe!

2526. kismazsi
2008. máj. 18. 20:29

Visszanéztem az adataimat, szóval 2 hete tartom a súlyom. De, hogy egy kis örömöm is legyen, cm.ben viszont kevesebbet mértem!!!

1-2 cm -rel mindenhol kevesebb az eredmény, és ez jó!!!!!!!!!!!!

2525. kismazsi (válaszként erre: 2524. - HViki)
2008. máj. 18. 20:21

Sziasztok!

Egy kicsit hanyagolom most a gépezést, összejöttek az itthoni tennivalók (sziklakertet készítettünk, közben a veteményes is gondozást igényelt).

Fogyás!

Kb. 3 hete nem mozdul a mérleg, tartom a súlyom.

A wasa kenyér helyett többször fogyasztok teljes kiörlésű kenyeret, és az uzsonnám is előfordul, hogy szendvics a gyümi helyett. Lehet, hogy ez miatt nem mozdul a mérleg?

❮❮ ... 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook