Béres Alexandra: Súlykontroll program (beszélgetés)
Na msot pl egy Norbis receptet találtam keddre. Érettségi után lehet főzicskélni :)
Szerdán spenóttal fogok kísérletezni, sose csináltam még főzeléket, majd látjuk...
Nekünk is van itthon kenyérsütőnk, de csak én eszem a barna kenyeret és ezért nem éri meg csinálni, mert megszárad annyira keveset eszek.
Hogy csinálod a joghurtot? (ha nem titok :P)
Most épp Szandra mintaétrendjeit tanulmányozom, kell némi ötlet, hogy mit alkossak jövőhéten :)
És ez a zabkorpás pizza is összetett ch?!
nekem az a bajom az ugrálósokkal, hogy képtelenvagyok megjegyezni 1-1 mozdulatsort... :S
A másik fajta torna engem islefáraszt, remeg utána kezem lábam, sokszor meg is kell állnom pár mp-re, hogy jusson vér a szöveteim közé. A térdemre is nagyon oda kell figyelni.
Én magam sütöm a teljes kiőrlésű magos kenyeret.Nem mindig sikerül valami jól,de éhes ember sokmindent megeszik,nem?
És joghurtot is készitek magamnak,az fini.
Igen,a Norbi duci 4 ugrálós,mármint helyben járós,aerobik mozdulatokkal ötvözött 44 perces torna.Sokfélét ismerek,de engem teljesen lefárasztanak ezek az izomerősitő lábemelgető meg hasizomgyakorlatok.Ja,és jó a zene.
Amit még tudok neked ajánlani,Kriston Andrea Testreformját.Ugrálós,átmozgatós,de nekem nem tetszik a zenéje.Lightos.
Olvasom, hogy Te a Norbi 4-re tornázol. Azz szeretném tudni, hogy mennyire pörgös, és hogy hány perces? Én is az ilyen ugri-bugrikat szeretem, az alakformálók túl uncsik nekem.Van más dvd-s tapasztalatod is? Most készülök valamit beújítani, de nem tudom mit vegyek?
Köszike
Nem tudom,több féle van,ezt a zabkorpás receptek között találtam.
70gramm zabkorpa,1 tojás,1-2 dl tej.
Összekeverni,8 percig sütni,megpakolni,+10 perc sütés kislángon.
Falási rohamod az egyszerű szénhidráttól lesz, az összetettől nem.
Ha nem akarod megvenni, menj be egy könyvesboltba,és olvasd el, ez egyszerűbb, mint hogy leírjam, mert ahhoz azért elég sok.
Egyik tornáját sem szeretem,Szandrának pedig megvan a súlykontrollja,de valahogy nem jön be nekem.
Ha tornázom,akkor Norbi duci 4-re.
Háát,a pászka elég izetlen,de én kedvelem csak ugy rágcsálni.
Azt mondják,a wasa kenyérnek van egy tescos változata.
Én most vagyok kb 2 hétnél, ami 90%-ban "bűnözés" mentes volt. 1-2 falat mindig becsúszott, ami nem kellett volna. Én 75-ről indultam és ha mindenigaz és a mérleg sincs betintázva, akkor kb 2 kilónál tartok. Mindenféleképpen 70 alá akarok menni. Ez a 2 több, mint a semmi, de akár 1 nap alatt is vissza lehet szedni ennyit.
Nekem a Szandra módszere szimpatikusabb, de néha vegytem a Norbissal. Pl recepteket nézek mindkettőjüktől és Rékára és Szandrára is tornázok futás mellett.
2,5kilót dobtam le a 2,5 hét alatt.
Ez nem rossz szerintem,ha igy haladnék tovább.
Te mióta?
Holnap kipróbálom ezt a pizza féleséget. Spenótot akartam csinálni, de most ez érdekel jobban :)
Nem ettem még pászkát. Én a Profiban láttam, de ha jól emlékszem 750 grammos volt. Meglesem majd a CBA-ban is akkor.
Mi változott rajtad amióta Norbizol?
Próbáld ki!
Szerintem isteni finom!!
Szépen megsült,jól megpakoltam parival,sovány sajttal,Norbis majonézzel.....hmm...a gyerekeim két pofára ették.
Nem ettél még pászkát?
Képzeld én a CBA-ban vettem kiscsomagot,4 kicsi szelet volt benne.
Na milyen lett a pizza? Elolvastam a receptet én is és örömmel láttam, hogy nem kell bele liszt :))))
Finom?
További ajánlott fórumok:
- Béres Alexandra rajongók ide!
- Béres Alexandra dvd-i közül szerinted melyik a legjobb/ leghatásosabb?
- Béres Alexandra Súlykontroll táblázat 1.
- Mik a tapasztalatok Béres Alexandra Nyerj időt című programjával/dvd-jével kapcsolatban?
- Béres Alexandra- Súlykontroll programja
- Receptek Béres Alexandra súlykontroll programjához