Béres Alexandra: Súlykontroll program (beszélgetés)
Lányok sehol senki? Mindenki eltűnt?
Én közben elkezdtem a 90 napost és már a 11. napnál tartok, -2 kilóval! Ja és - centikkel is mert már lóg rajtam az egyik nemrég vásárolt nacim! :)
Szerintem azért az is jó! A lényeg hogy megvan! Nekem is anno két 3, két 4 és két 5 lett! Rettenetesen örültem! Bár akkori hülye fejemmel nem adtam be fősulira pedig így lett voln aesélyem! Na de mindegy, a lényeg, hgoy már azt is letudtam!
Holnaptól meg hajrá! Előre! Remélem, hgoy most már tényleg sikerül, amit elterveztem!
Nem lett túl jó, kicsit jobbat szerettem volna: van 3db középszintű 4-esen 1db középszintű 5-ösöm, meg egy emeltszintű 4-esem...
Akkor hajrá! Én rá sem mertem állniaz elmúlt hét után a mérlegre :s
Örülök, hogy végre végeztél! És azt lehet tudni, hogy milyen lett?
HM.... Hogy én hogy állok? Sehogy! Mindig próbálok normálisan étkezni, de sajnos valahogy be-becsúszik valami aminek nem kellene! :P De most már tényleg rá kell állnom, mert láttam egy tök jó bikinit, és nem mertem megvenni, mert nem volt ott a párom, de hétfőn megyünk újra vásárolni Anyóspajtival, és akkor majd megnézem megint, felpróbálom, és ha a páromnak is tetszik megveszem! Úgy hogy fel a fejjel és le a kilókkal! De sajnos az a baj, hogy már megvan, hogy mit készítek hétfőn, és az 2 napos, és sajnos nem igazán 90 naposhoz illő! :( Mert ezt akarom, újrakezdeni, nekem 1x már bevállt, és úgy gondolom, hogy adok még egy esélyt magamnak és a 90 naposnak!
Hát, kipihenve az érettségi nagy izgalmait, talán mától folytatom 1 hetes szünet után... Nem akartam abbahagyni,de kellett a tanuláshoz a több kaja, így borult az egész :S
Veled mi a helyzet?
Moncsi!
Villers Andinak igaza van, én is jártam már így egy párszor, amint írtam is, és sajnos nem igazán jött be! Most próbálok egészségesen etkezni, és rendszeresen mozogni! Szerintem ettől többet nem tehet az ember! Ugye?
SZia!
Köszönöm a szívélyes fogadtatást. :))
Egyenlőre én saját módszerrel próbálom csinálni... számolom a kalóriákat, 4-5 óra körül van a vacsi, és tornázom minden nap (BI, vagy RR, stb) és kb 10 kg-tól szeretnék megszabadulni. (69kg vagyok a 168cm-emhez.) És világ életemben 54kg voltam,azt sem tudtam mi a fogyókúra.. míg meg nem születtek a csöppségeim.. na akkor a 2. manó után úgy döntöttem, hogy ebből elég, vissza akarok fogyni. 90napos diétával 80kg-ról 64-re visszamentem... aztán szép lassan visszakúszott 67-re és ezt tartottam 1-2 évig... Aztán hogy újra dolgozni kezdtem, és egész nap ülök, 72-t elértem.. és most megint besokaltam, főleg, hogy jön a nyár, így nekiestem az edzésnek, és a kajaodafigyelésnek.
Az ebédemet 3 hétig a konkurens cégtől rendeltem (nem a Béres A. féle), a könnyű nyári menüket ettem, de besokaltam, mert többször is romlott volt a kaja... így rákerestem a neten, hogy melyik futár cég szállít még ilyen kaját, és megtaláltam a totalfood-t Alexandra "cégét".
Na és a mai nap ettem először az ételükből, és az ő újságjukban a "paradicsom" nevű magazinban láttam a hirdetést. Gondolom nem lehet kamu, mert nem járatnák le magukat, hogy egy kamu cég reklámját teszik be a saját lapjukba, nem?
Amúgy azt írja a hirdetés, hogy 6 féle gyümölcssav-ból áll a "szer", és tutira hatni fog, ha még sem akkor 30napon belül visszafizetik az árát. Különböző ár kategóriák vannak, attól fügőően, hogy hány kg-t akarsz fogyni. (ananász, papaya, mangó, citrusok, stb vannak benne)
Na mit gondoltok??
Bár most egyenlőre a 4.3.2.1-et iszogatom a torna, és diéta mellett... meglátjuk használni fog-e.
Várom a válaszaitokat.
Üdv,
Moncsi
Szia Moncsi!
Üdv. köztünk! Teljes mértékben súlykontrollozni akarsz? Mennyit akarsz leadni?
Hát erről a fogyasztószerről még nem hallottam, de hát én ezekben az ujságokban található szerekről nem sok jó véleménnyel vagyok! Nekem ami eddig bejött az 3 éve volt az egyik fogyasztótapasz, amit sajnos azóta sem találok sehol!
Szerintem próbálkozz inkább valami természetesebbel!
Üdv.: Edina
Sziasztok!
Én is itt vagyok :)
Épp ma kaptam az első kajám a totalfood-tól, és az újságban találtam egy hirdetést, vmiféle fogyasztószerről.
FRUGAL a neve.. szedte ezt már vki??? tudtok erről mondani vmi infót??
Várom a válaszotokat.
Kösziii
Moncsi
Hú szegény! Érettségi! Hát én nem lennék a helyedben, bár én tavaly ilyenkor az államvizsgámra készültem gőzerővel! Az sem volt piskóta! Akkor is elkezdtem a 90 napost, de nem mertem válalni, csak 2 hétre mert pont az államvizsga előtt lett volna gyümi és víznap, így szüneteltettem. Sajnos kb. fél évre! :P Most márciusban kezdtem ujra, akkor meg jött a húsvét, és most itt vagyok, hgoy megint el kellene kezdeni, mert legalább már vannak gyümik tömkelegével!
3 kiló: az nem is rossz! Nekem is lehetne már annyi! De mostanában nem is igen számítok súlycsökkenésre, mert most várom a mensit, és ilyenkor általában fel szoktam lenni fúvódva! De remélem, hogy utána beindul gőzerővel! :D
Kicsivel több, mint 1 hónapja csinálgatom, nem 100% a SK, de nagyjából ezt követem. Se liszt, se cukor, se kenyér, csak icipici. 3 kiló és 1-1 cm sikerült eddig. Az utóbbi 2 hétben nem igazán tudtam tartani, mert éretségi előtt vagyok 2 nappal és elég sokat tanulok -> nem marad sok erőm se futni, se tornázni és a napirendem is teljesen fel van borulva. Azért egy kis elcsábulás szinte mindennap van, csak mértékkel.
Nem tudom, hogy esetleg az ideg vagy tényleg a fogyi miatt fogytam-e. 2-3 héten belül kdierül, ha megnyugszom! :)
Köszi a dicséreteket! Ha a naplómban megnézed akkor ott írtam hogy összesen hány cm ment már le amióta "komolyabban" foglalkozom a diétával, tornával! Amit igaz, az utóbbi időben hanyagoltam!
A cm-kel elégedett vagyok, de a kilók lehetnének több is, de hát ez az én bajom, mert nem a kellőképpen figyelek oda, és néha nagyon elcsábulok! :( :) De lesz ez még így is!
És te amúgy hogy haladsz, mikor kezdted? Teljes mértékben súlykontrollozol? Torna, mozgás?
Szia!
Hadd kérdezzem tőled,követsz valamilyen diétát,vagy magadtól állitod össze az étrendedet?
Köszi!
Lányok!
Már megint ment le 1-1 cm! Igaz a diétát nem igazán úgy csinálom ahogyan kell, de nagyon odafigyelek hogy mikor mit eszem! Sőt megpróbálok este már nem igazán enni, csak joghurtot, gyümölcsöt, esetleg salátát! Olyan jó lenne már ha ténylegesen fogynék is! De az is eljön, bízom benne!
Lányok!
Olyan ficsit ettem ma, megosztom Veletek:
Vettem a Lidl-ben light Cottage Cheese-t és összekeertem retekcsírával paprikával és rákentem 1 szelet Wasa-ra (a felét), nekem nagyon ízlett,kb. 100 kcal, ha van kedvetek próbáljátok ki!
Szia!
Igen,90 naposozok most júni 2-a óta,de márc.30-ától csináltam 5 hétig,akkor fogytam 5 kilót,most kettőt.
Mit mondjak,nem könnyű család mellett,de már megszoktam.Sok a kisértés,mert a férjem imád főzni,+a gyerekeket etetem,(3 és másfél évesek),ugyhogy hatalmas akaraterőre van szükségem.
Most nagyon elszánt vagyok,mert már fogytam 7 kilót,és még hetet szeretnék.
Figyelj,receptötleteket találsz itt az oldalon,vagy ird be a keresőbe hogy 90 napos diéta,vagy kérdezz tőlünk,sokan szivesen segitenek.Van másik 90 napos fórum is.
A lényeg:minden az agyban dől el!!Ha elhatározod magad,a többi menni fog!
Hát én most kicsit megtorpantam, érettségi előtti napokban vgyok és már borzalmasan kimerült és ugye ilyenkor nehéz megállni azokat a kis nasikat... Ma pl lecsúszott egy fél doboz jégkrém (kizárólag cukormentes, zsírszegény, L-Karnitines)...
Szerdáig túl leszek mindenen, hátha vissza tudok zökkenni...
Szia Rosa!
Most olvastam, hogy te is 90 napost csinálod! Hogy bírod a család mellett? Nekem kb. 19 napig ment, mert nem tudtam mindig olyan kajákat főzni ami nekem is és nekik is jó legyen!
De most úgy gondoltam újra elkezdem! EGy kis biztatást kérhetnék tőled és a többiektől is?
Hol tartasz már és mióta csinálod?
További ajánlott fórumok:
- Béres Alexandra rajongók ide!
- Béres Alexandra dvd-i közül szerinted melyik a legjobb/ leghatásosabb?
- Béres Alexandra Súlykontroll táblázat 1.
- Mik a tapasztalatok Béres Alexandra Nyerj időt című programjával/dvd-jével kapcsolatban?
- Béres Alexandra- Súlykontroll programja
- Receptek Béres Alexandra súlykontroll programjához